推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 陳美茵

今日又有美茵

回復 70# 的帖子

支持靚女美茵

美茵戴頭盔個樣靚到暈

本帖最近評分記錄
  • taratta 體力 +30 我很認同 2012-4-18 02:09
  • taratta 威望 +30 我很認同 2012-4-18 02:09
  • taratta 金錢 +30 我很認同 2012-4-18 02:09

浴佛節美茵
本帖最近評分記錄
  • taratta 體力 +30 原創內容 2012-4-24 01:41
  • taratta 威望 +30 原創內容 2012-4-24 01:41
  • taratta 金錢 +30 原創內容 2012-4-24 01:41

美茵尋晚咁靚,又冇人理

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-4-28 00:44 發表

終於搵得番,,認得出ge有美茵,,程潔明,,atv秦瑞雯,,翁明詩
個樣又係細路女feel

回復 91# 的帖子

可惜冇高清

美茵

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-5-13 21:31 發表
美茵BB去完旅行番黎仲捨得番工,,睇黎肯留低做FULL TIME
希望美茵會留低

回復 102# 的帖子

美茵個樣真係好似中學生

引用:
原帖由 trytotototo 於 2012-6-4 00:52 發表
最近都唔見陳美茵報導........唔通已經無做 無記?
佢話過係兼職,而且六七八月開始有新人實習,所以應該好難見到佢

相關搜索目錄: 兼職

美茵

隔離壇話佢放假
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-6-8 12:07 發表
果便話佢做主播,,但係佢把聲咁雞仔聲讀新聞應該未得WOW
我覺得雞仔聲唔係太大問題,訓練耐d會有改善,以前雪菜同嘉儀都係咁…
報新聞最緊要咬字清楚,我覺得紫盈仍要多加努力

引用:
原帖由 JaceYiuHKNY1 於 2012-6-9 03:39 發表
邊個話茵茵會上檯做主播?估佢地搵唔到合適既人去取代陳珍妮。
陳珍妮真係咁重要咩唔係幾覺

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-6-8 12:07 發表
果便話佢做主播,,但係佢把聲咁雞仔聲讀新聞應該未得WOW
碧琪走左,如果美茵都唔留低,真係失色不少

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-6-21 13:47 發表
未經證實消息,,美茵好快做主播
睇下果班大哥係咪又咁準

引用:
原帖由 bryanfung 於 2012-6-29 12:08 發表
美茵不好看了剪到這樣,為什麼不留長髮呢
d次我撐你,佢長髮好睇好多

話時話,美茵究竟幾時先出鏡,等左好耐

引用:
原帖由 JaceYiuHKNY1 於 2012-6-30 12:49 發表
睇o黎都落空,因為o尋晚請o左個葉昇瓚
有d失望,不過都好ge,有時間抖抖
美茵加油吧!希望快d見到佢之前回巢錄過中華掠影

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-7-5 11:34 發表

仲上緊堂

?cmd=article&group=adult.h-anchors&item=25953&part=2&utag=
真係成個妹妹仔咁

引用:
原帖由 trytotototo 於 2012-7-5 12:04 發表
Hey, C-Hing,
Your picture is captured today?
How come i did not notice that gei?
WHich 台?
Thx~~~~
內部人士放出黎,冇台會睇到架

引用:
原帖由 trytotototo 於 2012-7-5 22:28 發表
C-Hing 超強..........
How come i dont see some of the photo in her Weibo?

Millions of Thanks ~
好多post就剷左,第一張都搵唔翻

美茵加快腳步la,等你做女主播呀

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-7-7 09:18 發表

美茵唔爭氣,讀得差 不過我硬係覺得佢把雞仔聲唔岩做主播
最衰碧琪走左去爽報佢做女主播應該都好正今年d實習真係冇個靚

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-7-7 09:26 發表

同11年小隊比真係差得遠,,美茵,碧琪,曉瑩
前幾年tvb實習出左詩泓、秀荃、美茵、碧琪
cable實習出左閩菁、可盈…
今年真係一d驚喜都冇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。