推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔有線新聞女主播-馬秀荃

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-11-30 20:48 發表
無線已經唔係第一次架喇,佢想齯H個個去晒mytv睇新聞儦;不過mytv羉臛t同埋停耐一陣就冇得睇番曭洩p就真係捰
最慘係海外華人,想上網睇下新聞都唔得

引用:
原帖由 bryanfung 於 2012-12-2 10:28 發表
馬大第四張照片好像怒視黃綽恩
佢以為個鏡頭好快會對住黃綽恩,但情況相反,所以你見到佢好似怒視黃編輯咁

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-12-4 23:09 發表
呢D咪叫索囉
係咩

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-12-4 11:06 發表
一笑傾城
http://www.youtube.com/watch?v=C9NY-3C1Bt0&feature=youtu.be
佢成日報完新聞都笑
不過笑得真係好靚

回復 3474# 的帖子

番早靚好多

回復 3477# 的帖子

睇電視覺得馬大有d殘,睇相又唔覺

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-12-19 21:34 發表
唔覺喎
佢變成點你都係咁講架la,馬大迷

馬大黑絲
係咪好多brother想做被訪者

回復 3561# 的帖子

好心tvb播周末主播室時就整走條bar la

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-12-26 18:13 發表
你呃人,,唔好講大話,,馬大天生麗質,,平時一定係素顏出鏡
如果每個主播素顏出鏡,83會即時收檔

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-12-26 19:25 發表
講下笑JE,,素顏就假GE,,天生麗質就真GE

我係佢fans之一都講唔到咁假ge野

引用:
原帖由 ronno 於 2012-12-27 23:48 發表
文采,紫盈,珍妮,芳婷呢D曾經係黃金時間上過81台既都俾雜誌跟過寫過,證明有D新聞價值

馬秀荃?D雜誌記者心諗:邊個黎架,都無新聞價值,寫黎把鬼
又唔係做明星,如果有d雜誌影佢咪仲麻煩

相關搜索目錄: 雜誌

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-12-27 23:09 發表
臨尾洗唔洗笑得咁甜呀
話時話馬大著親呢條裙,,一定係黑+紅GE組合,,真係好迷人
都係鐘意馬大black c

引用:
原帖由 win_ggt712 於 2012-12-27 23:47 發表

幾時先可以係83驚艷亮相?
你係咪講85呀

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-12-27 23:25 發表
係83台曝光冇用,,好似話長期收視得一,兩點
都係打公仔雂S唔係明星

引用:
原帖由 win_ggt712 於 2012-12-28 09:20 發表
自膠,8583燈光太廢,同一個交采,同一晚,85靚過83多多聲
85同83就好似無車M劇咁....天與地

引用:
原帖由 win_ggt712 於 2012-12-28 11:25 發表
小姐呢排無得做八點
咁咪可以轉台睇嘉欣bb

引用:
原帖由 0000000 於 2012-12-28 11:13 發表

姚生成日踢去無人時段
你想睇都冇咁易睇到

葉生好少少,算多機會,過o左檔半年
除周末闖蕩外乜都做過(包括天氣)
但講亮相大台...其實同姚生差唔多
講真,葉生型過姚生多多聲

引用:
原帖由 win_ggt712 於 2012-12-28 09:22 發表
香港好應該學台灣,主播偶像化先係觀眾之福
有線已經做左
無牡幾年已經偶像化好多了

引用:
原帖由 win_ggt712 於 2012-12-28 10:04 發表
交采唔差架,人品好,又高屋企兩老都話交采靚過大小姐
交采
文采係靚,不過鐘意馬大

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-12-28 09:33 發表
老老實實,,我見親交采,,姚行,,葉生一定轉台
除左嘉儀、雯雯、紫盈、馬大、美茵,其他就關機

回復 3657# 的帖子

馬大短髮真係吸引力大減

回復 3663# 的帖子

馬大black c

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-1-12 10:45 發表
黑色底衫JE,,平時著西裝褸都係咁打底啦,,好難有遐想
咁都有遐想真係要好高想像力。btw今日馬大個樣幾精神

引用:
原帖由 0000000 於 2013-1-14 09:29 發表
幾時先到馬大報提要...唔想朝朝都姚生
如果要馬大報提要,我寧願要馬大報電視天氣

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。