推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

過檔有線新聞女主播-馬秀荃

引用:
原帖由 ronno 於 2013-5-5 22:34 發表
估唔到馬大都會飮啤酒...以為佢只係會飲紅酒
唔好睇小依家d女仔

相關搜索目錄: 紅酒 啤酒

回復 6387# 的帖子

馬大好fit 唔怪得之佢唔怕食立雜野

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-5-10 19:10 發表

well........事實往往是殘酷的,爛口好平常隉A你接受唔到咪算禳A駛唔駛搵個證人比你證明以前係舊公司ge爛口事蹟啊................即使有人證明你會相信咩?

唉........................善意ge期望都接受 ...
爛唔爛口我覺得冇乜所謂d個世界好多人都係表裡不一
不過作為一個新聞工作者,我覺得馬大絕對稱職至少她有勇氣走出冷氣房,腳踏實地去跑新聞
本帖最近評分記錄
  • juddtrump 體力 +59 我很認同 2013-5-10 20:44
  • juddtrump 威望 +59 我很認同 2013-5-10 20:44
  • juddtrump 金錢 +59 我很認同 2013-5-10 20:44

引用:
原帖由 iris121_tulip 於 2013-5-12 12:35 發表
睇完,似追擊個區議員多,惡霸兇埋秀荃 做野小心呀禷m下佬以為自己大曬!!
果班友真係不知所謂,自己明明理虧仲聲大夾惡,播晒佢d醜態出黎真係

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-5-12 21:34 發表
係班食肆店主抱住僥倖心理隉C
佢做幾十檯客,即使罰錢罰二千蚊,夾埋奰蝺~額都係蝕少少,影響都係好細,所以佢地先咁肆無忌憚咋。
為左自己生意,就可以打橫行,仲成世界

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-5-16 10:27 發表
咩叫VO?
淨係負責讀一段新聞,冇出鏡
http://news.now.com/home/local/player?newsId=67991(馬大)

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-5-24 21:36 發表

魚生食唔肥人GE
不過佢食親d野都唔多健康

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-5-27 17:23 發表

正港女格,做少少野,驚4無人知
咁都有得鬧

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-5-28 18:12 發表

志雲你跪求唔到小龍女水著係咪好失望先,呢張相的確存在,我見過,不過平平無奇無咩睇頭呢
我真係幾想睇wo即使冇睇頭都叫睇過呀嘛

引用:
原帖由 ronno 於 2013-5-28 20:25 發表
我諗同當年郭詠嘉果張差唔多
嘉嘉果張影得幾索架

回復 6479# 的帖子

終於見到馬大蒲頭

回復 6488# 的帖子

馬大好索呀

引用:
原帖由 damonhill 於 2013-6-3 14:39 發表
馬大
http://news.now.com/home/local/player?newsId=69569

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-6-6 18:47 發表
近期極品貓好多負能量,有人長年累月鬧人,有人唔比人剪頭髮,有人上嗮癮起人黑材料,有人瘋狂迷戀某某肥人之餘愛好踩人樣貌身材,連Admin都要人Like左先比註冊,反而荃荃呢個靚女貼竟然無人推,嘉欣BB做提要竟 ...
變左質好耐了

佢頭號fans點解消失左咁耐

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2013-6-17 21:42 發表
GREAT!馬大小姐轉行做推銷員Sell榨汁機!
咁要買番部支持下

引用:
原帖由 dennis123456789 於 2013-6-17 19:20 發表
今日呢個扒, 各台派出美女陣容
秀荃, 慕蓮, 可盈
各大都有代表

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2013-6-24 22:33 發表
That's very great!馬大小姐重返「多面睇」

點解咁鐘意用多面睇d三個字

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-6-24 21:40 發表
如果段片我冇睇漏眼,Josie應該冇出到鏡。
係冇出鏡,畀面馬大先睇

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-6-25 19:13 發表
節目名
我意思係tvb同now點解咁鐘意用d個名

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-6-25 00:43 發表
24-6-2013 時事9點鐘 21:00-21:40
幾日冇馬大?

回復 6609# 的帖子

都係唔太鐘意馬大染金毛

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2013-7-13 01:42 發表
大頭蝦Josie又遺失了卡片套了,今次有無上次咁好彩M得返呢??
搵返了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。