推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 yuetstarz 於 2011-1-2 14:35 發表

週六、日
播一點半既都要播埋兩點 好似係常規
冇突發,兩點、兩點半都係播翻一點半果段新聞

引用:
原帖由 yuetstarz 於 2011-1-2 14:44 發表

明白
頭先如果閣下有睇雯雯ge話,會發覺兩點九果段其實響一點九已播過

回復 7654# 的帖子

重點不是華叔,而係你女神Karen

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-2 15:15 發表

冇錯啊
今日又一次過睇到Karen兩套衫
不同嘅韻味
雙料一哥

回復 7658# 的帖子

今日雯雯著黑衫真係幾靚女
個人覺得比朝早果件仲靚

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-2 23:15 發表

都未必係全香港新聞界都係咁嘅
例如記協,就比較傾向民主派

不過無記係袁大頭話事,袁大頭咩料,大家都知啦
所以記者主播們講嘢咁隱晦,都冇辦法
人在江湖,身不由己…
今日仲未見雯雯,唔知會唔會繼續報天氣

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-3 18:48 發表
希望Karen繼續報7點天氣,唔好轉人啊
精神 ...
仲係雯雯,今晚好性感

雯雯今日靚到冇得彈

引用:
原帖由 hgbjy 於 2011-1-3 23:19 發表
話左karen電力每日最...............
淨係報天氣,都足以電死所有粉絲

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-3 20:55 發表

其實咩人都係架
我又冇特別留意d點

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-4 13:06 發表

Karen真係衰
日日係咁電我
電到我傻左,我要Karen負責
叫Karen呵翻中山

雯雯今日個look唔錯
睇完紫盈覺得雯雯表現比較好 雖然都讀錯唔少野,都可以接受

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-4 18:06 發表

讀錯嘢咩?
我冇開到喇叭,因為喺office
唔開喇叭都睇?你真係佢頭號fans

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2011-1-4 18:11 發表

Haha, you just claimed he is Connie's  頭號fan.
d個係Karen個版黎

引用:
原帖由 Harbaugh 於 2011-1-4 18:11 發表

Haha, you just claimed he is Connie's  頭號fan.
幾時有

回復 7762# 的帖子

雯雯報天氣真係特別迷人

今日雯雯精神應該唔係太好,報新聞表現麻麻

雯雯報新聞提要穩定好多
今晚報新聞樣未算最電

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-4 22:50 發表
Karen,係中華掠影,唔係另一節新聞啊
Karen衝口而出已經知道出事,所以望住鏡頭含笑硬直左一秒,然後再含笑耷低頭
雯雯好似成日都搞錯…不過好可愛

引用:
原帖由 richard07 於 2011-1-4 23:57 發表

好悶啫!!
唔係嘉儀就雯雯..
無記冇哂主播??
只係得佢地2個??
真係益晒我同中山

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-4 22:17 發表

Yeah, Hail Karen, Karen is the best!!!

我仲未睇得返Karen天氣,仲未有人upload片
你唔睇youtube d片?

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-5 09:11 發表

每晚睇Karen,精神都飽足起來
我都係咁話…六點半嘉儀,跟住有雯雯報天氣

今晚雯雯報天氣已經好靚女
不過報七點半新聞仲靚女
今晚報提要同新聞件衫特別靚
電力最強
雯雯係今晚ge第一,嘉儀第二

引用:
原帖由 richard07 於 2011-1-6 02:21 發表

真係咁強??
我明天係中山個版度dl返雯雯天氣條片睇過先!!
我睇圖真唔算好靚!! 但ok啦!!
你地已經中左文采ge邱彼特之箭…

雯雯今日應該唔太舒服,七點半果段新聞係咁講錯野 好心痛

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。