推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

雯雯應該係鼻敏感

相關搜索目錄: 鼻敏感

希望今晚畀雯雯休息下,佢把聲真係好弱

好彩雯雯響新聞提要仍然保持水準

雯雯咁辛苦仲要頂咁耐…袁志偉真係
頭先10點10雯雯講天氣果時聽到佢好辛苦

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-6 23:57 發表
頭先拉遠個鏡頭個陣睇到佢拎住舊"雲舌"
好眼力我都見到
可惜今日得文采同雯雯輪83個更…如果三個人,雯雯應該早就有得休息…
今日個更表又幾古怪,文采三點、五點、六點三、八點
雯雯四點、四點九、七點半、九點、十點、十點八、十一點八…
報新聞都做左咁多更,仲加埋天氣、提要…
我好心痛
果日嘉儀九點半開始做,跟住十一點、一點二、兩點、兩點半、四點……六點半、七點…
我已經覺得袁志偉變態…今日

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-7 23:49 發表

文采係咪病左啊?
我都話左佢著咁少係唔得ge la
放假一日都得掛

今日雯雯回復水準,睇黎尋日都係鼻敏感發作,今日冇事
今晚竟然兩次睇到雯雯報天氣…
一至五ge晚間天氣好耐冇見過雯雯做
意外驚喜
richard同Simon就傷心了

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-8 08:53 發表
琴晚我嘅表情變化:
-> ->

好驚喜,真係好驚喜
太靚啦,琴晚Karen真係太靚啦 :loveey ...
平時有文采,未必響電視睇直播ge晚間天氣…尋晚有雯雯破例一次

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-8 11:01 發表

尋晚我仲以為係文采,所以遲左轉返翡翠台,搞到睇唔到開頭
一開嗰陣,已經講緊未來幾日溫度
我意識到係雯雯,立即加大電視聲量

如無意外,雯雯day off

雯雯可以抖兩日,袁志偉算係咁

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-9 23:27 發表

所以根本係袁大頭人事安排有問題
好心佢編更編好啲啦
佢自己就冇事,但啲主播好慘架
佢同我地d個版ge版主差唔多

又有雯雯

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-10 16:05 發表
偏偏inews冇嘢睇嗰陣先出Karen
點解?
雯雯今日把聲又係弱弱地

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-10 16:12 發表

唔知點解,睇睇吓突然睇唔到

Karen係咪又唔舒服啊
同正常把聲有d分別…

頭先將六百萬張講成六百張 睇黎真係影響左表現

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-10 16:27 發表

又鼻敏感發作
好慘架,由朝早開始就不斷打乞嚏流清鼻水,到第二朝起身先會好返
辛苦到不得了

唉,關機一陣再開都係睇唔到
我要睇Karen啊
依家睇唔睇到?

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-10 16:47 發表

睇唔到
公司啲機係咁,有時會睇睇吓突然load唔到inews畫面,咁就成日都唔駛睇
要等第二日先有得睇返
唔知點解出面d機通常都廢d…

回復 8041# 的帖子

有圖了…感謝0生

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-1-10 17:55 發表

有幾多
包括我

雯雯 好少報天氣會lur成咁…
今晚著得好厚,把聲都係比平時弱左…

依家七點半見到雯雯仲捱緊,頭先又因為唔舒服,差d講唔到野…好心痛
請下假la

引用:
原帖由 richard07 於 2011-1-10 20:13 發表
原來今日雯雯要報七點天氣..
但又見佢繼續要報七點半新聞
真係收賣人命咩!!
好彩八點新聞由紫盈頂住...
希望佢十點冇事

雯雯 報提要仲保持到水準,萬幸

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-10 19:54 發表
Karen又因為唔舒服而差啲出唔到聲啦
Karen近排成日病

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。