推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-17 22:54 發表

又唔關袁大頭事嘅…
鼻敏感好難好返,唔好彩嘅會跟足患者一世
好多患者病發冇乜先兆,話嚟就嚟,只要你嗰幾日攰,瞓唔夠,就有機會發作,流鼻涕打乞嚏持續一整日
今晚第二段新聞提要係雯雯問題…
如果再係咁真係擔心影響佢報新聞機會

相關搜索目錄: 鼻敏感

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-17 23:22 發表

但係打乞嚏唔係咁易忍到架喎
尤其係講緊嘢又唔停得嘅時候
問題係雯雯已經好耐都唔好番
新聞提要真係極少見咁樣…
希望佢快d好番…
不過今晚著黑色衫好靚

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-17 23:29 發表

到底係普通傷風感冒定係鼻敏感,真係Karen自己先知
鼻敏感差唔多係不治之症,可以話唔會有好返嘅一日,如果係咁…
常人冇乜所謂,如果係雯雯dd成日要報新聞ge,真係好難頂

相關搜索目錄: 鼻敏感

回復 8442# 的帖子

最鐘意雯雯條煲呔

回復 8442# 的帖子

唔知點解去到深夜先會有冇bar版

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-1-18 19:01 發表
"天氣告報完啦..bye"好可愛
天氣告報告完…跟住又甜笑,中山死左

估唔到雯雯翻九點
仲諗住係紫盈

引用:
原帖由 迷你我 於 2011-1-18 21:06 發表

thx ching,好心無線唔好出走馬燈la,好鬼煩~~
學有線

雯雯又黎兩台同步

回復 8469# 的帖子

近排中山冇咁活躍,唔得閒

回復 8473# 的帖子

好耐冇見你讚佢

今晚冇bar果段唔對口型

回復 8501# 的帖子

尋晚雯雯個樣的確好精神…靚女

回復 8515# 的帖子

雯雯尋晚報天氣最靚
雖然講錯野

今晚如果嘉儀唔幫手,袁志偉睇黎又虐待雯雯

慘le…雯雯食咁耐螺絲

引用:
原帖由 中山樵 於 2011-1-21 19:59 發表

Sigh...it would be a perfect night for her if she didn't make the mistake.
希望雯雯等陣報提要順順利利

雯雯係咪睇唔清楚個字幕機…

回復 8547# 的帖子

除左天氣ge失誤…
雯雯今日表現好fit…
頭先10點幾做完仲笑得好甜tim

雯雯翻四點…中山有冇得睇呀

尋晚報到十一點半…靚到冇得彈…今日應該繼續

回復 8563# 的帖子

見到咁樣,就知道中山翻黎
雯雯今晚比較平淡…但係覺得佢特別吸引

引用:
原帖由 richard07 於 2011-1-24 20:10 發表

平淡得黎特別吸引??
係唔係矛盾左d...
係呀,好矛盾
總之雯雯好靚la

好耐冇用乖乖女黎形容雯雯
但今晚就係有d種感覺

睇黎雯雯今日會翻四點

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。