推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

有線新聞女主播/記者-鄭閩菁

回復 236# 的帖子

又可以六點幾見到閩菁

回復 239# 的帖子

又翻五點,睇唔到閩菁

回復 241# 的帖子

閩菁第一次做早晨,好靚
除左有次望錯機,其餘時間表現淡定

閩菁今日著紅衫 又撞live

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-8-9 08:36 發表
菁菁仲未習慣同人拍檔,成日都唔配合py互望.
係呀,希望佢慢慢進步

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-8-9 15:01 發表
而家CABLE早晨變咗新人培訓項目.三小花輪流上.
上年都train過Jasmine同麥恬欣…
好過要新人淨係翻深宵,好難迫到佢地進步

回復 256# 的帖子

閩菁同凱欣拍檔,多左笑容

回復 259# 的帖子

又係黑白配 配翻沛然
閩菁今日表現水準以下
不過今日件衫真係超靚

回復 264# 的帖子

閩菁要加油,今日仲係緊張得滯

本帖最近評分記錄

回復 267# 的帖子

希望下個禮拜見到閩菁企響度報天氣
今日gd job,好少甩漏

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-8-16 10:00 發表
今朝唔知醒,睇唔到閩菁第一次”罰企”
你走寶了閩菁罰企表現比我預期更好
今日失誤極少

引用:
原帖由 leewilliam7365 於 2011-8-16 07:52 發表
第一次著短裙,好吸引好靚好sexy!
之前新聞通識都試過

回復 279# 的帖子

閩菁今日件衫好靚 可惜今日唔係佢企

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-8-17 10:54 發表
今朝特登早起身,諗住有得睇閩菁"罰企",點知.......
可能聽日有機會

回復 283# 的帖子

閩菁今日賣大包
性感漂亮
表現非常穩定

回復 287# 的帖子

閩菁黑色透視
希望下個禮拜仲係佢

回復 290# 的帖子

7點仲係閩菁 咁快就有得報早晨新聞

回復 290# 的帖子

今日個look仲正過平時長髮look

引用:
原帖由 kidkiss 於 2011-8-20 13:21 發表
上圍都好似唔錯!加埋長腿,真係無敵
有線真係識請人

回復 298# 的帖子

凱欣真係幾nice…閩菁拍PY都冇笑得咁開心…

回復 307# 的帖子

閩菁今朝著得好型
佢進步真係幾明顯,前途一片光明

引用:
原帖由 jay88 於 2011-8-25 09:42 發表
可惜條裙唔夠短...
再短D就好~
咁短做乜,蝕底晒

回復 313# 的帖子

閩菁今日同凱欣傾得特別開心 講舞台劇果段閩菁笑得好可愛

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-8-22 15:26 發表

鬼咩,PY係高級主播,即係閩菁上司,對住上司緊係嚴肅啲.

HYDE就唔同,雖然資歷耐啲,但論職級,同閩菁同級,自然輕鬆好多.
凱欣同人拍檔的確好唔錯,之前Jasmine、靜文都同佢有講有笑。
我未見過閩菁做節目咁開心,今日佢同凱欣都笑逐顏開

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。