推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

引用:
原帖由 socalli 於 2011-6-23 20:49 發表
應該好快係午間新聞見到佢啦..........
佢好耐之前都做過

回復 9593# 的帖子

一個禮拜上三次晚間新聞,雯雯都算創紀錄
繼續加油

回復 9599# 的帖子

雯雯算係近排曝光率極高ge記者

引用:
原帖由 kenkh 於 2011-6-28 00:59 發表
好掛住佢報又天氣呀.........
睇黎機會不大了

引用:
原帖由 0000000 於 2011-6-28 09:00 發表
都唔係o既...鄭俙璇未走之前都有報天氣
但係中文天氣而家淨係畀83主播做,雯雯轉做記者,應該冇機會再做掛

回復 9606# 的帖子

雯雯唔做83,好似出鏡仲多左

嘉儀交畀雯雯做live,第一次見

引用:
原帖由 Iwciwc 於 2011-7-2 03:08 發表
估唔到anchor出身,都識寫稿?
佢大學讀咩嫁?唔識寫稿
實習都要寫la…成日踩人

引用:
原帖由 richard07 於 2011-7-1 20:44 發表
雯雯紮頭look..
幾靚女!!
絕對認同

回復 9618# 的帖子

雯雯又出動

回復 9618# 的帖子

d個樣有d似素顏上陣

雯雯終於上翻主播檯報午間新聞

引用:
原帖由 richard07 於 2011-7-3 17:06 發表
恭喜!! 雯雯升lv做午間新聞...加油!!
其實以前都做過午間新聞,不過應該係佢做83之前做…
轉新形式後,雯雯第一次做高清午間新聞
希望遲d可以更進一步報6點半

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2011-7-3 16:35 發表
I think +2 or Pun Pun will replace Akina in the future, and then Karen replace them to report news in the morning or evening.
認同你講法佢地幾個係比較有潛質
仲有最重要一點都係靚女

回復 9636# 的帖子

雯雯好上鏡

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2011-7-14 22:40 發表

我也是......雯雯講天氣時的微笑已經咁純真同可愛.......
講錯時還會送上調皮的傻笑......太正了......
那時候的雯雯人氣爆登…個個都畀佢電暈

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-7-17 19:24 發表

所以佢叫版主Ban左自己既IP佢
唔係d個原因

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2011-7-17 02:04 發表

那即是中山兄他不淨只是愛雯雯,直頭可以說是有點迷戀呢......
迷戀不等於要佔有她

引用:
原帖由 MJ2927 於 2011-7-20 16:36 發表

以前嘉儀做七點個時
我睇完雯雯報天氣就睇唔到嘉儀架喇
我睇完雯雯報天氣立即轉台,肯定睇到晒兩個

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2011-7-21 11:59 發表

沒錯,這版主有點像秦始皇,吹下主播經都唔得......
又唔係大離題或者講咸濕 / 暴力野......咁都要刪post......

都係去吹水區講穩陣D......
d條友真係和尚打傘

引用:
原帖由 MJ2927 於 2011-7-22 22:09 發表

http://forum.timway.com/f/thread-62821-1-1.html
成差唔多300頁, 咁叫冇人貼過?!
閣下都已經係超高級架啦 .. 請你善用一下搜尋功能

另外, 做咩個 post 同上面條 link 一模一樣
佢傻ge嘛

回復 8405# 的帖子

雯雯有女強人feel

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-8-1 07:14 發表
終於再次輪到雯雯做香港早晨
希望唔係替更雯雯好醒神

臨尾爭住講野

引用:
原帖由 akao12 於 2011-8-1 09:25 發表
佢以前做過咩? 我都係第一次睇, 我未見過+2請假
嘉儀做左兩個月,要轉更,可能會做翻六點半新聞+七點新聞。
雯雯之前已經做過早晨,不過已經係好耐之前。佢以前係83主播,近排轉左做港聞組記者,偶而會客串報午間新聞。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。