推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

回復 8818# 的帖子

雯雯笑到傻左咁

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-1-2 09:38 發表
希望Karen被納入正式成為香港早晨一員,而唔係暫替盤盤同嘉儀啦!
我都想,最好一人一個月

引用:
原帖由 WiCE 於 2012-1-2 09:38 發表
雯雯配聞賢,係咪第一次?
係。之前雯雯都係配小珍同已經走左ge陶俊民

引用:
原帖由 亞差仔 於 2012-1-2 08:10 發表
今朝都有睇到
咁鬼好笑既 ? 笑到咁開心
臨尾都係笑得好開心,有d失控

相關搜索目錄: Video

連續兩日都係雯雯做早晨

回復 8849# 的帖子

雯雯朝朝都笑到

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-1-4 20:52 發表

第三晚紫盈,我諗呢個星期應該固定左係紫盈報提要!
響紫盈個版講好d…d度係雯雯地頭嘛

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2012-1-4 23:54 發表

人地正能量多,梗係朝朝都勁開心啦~
今朝又係咁

雯雯真係老實(今朝真係凍到唔想返工 )

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-1-7 15:28 發表
佢有咁講過咩?你睇佢嘴型咋?
朝早六點半開場白

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2012-1-7 16:04 發表
雖然雯雯咁講好搞笑,但有小小擔心佢會被花叔罵......
都係講左一句啫,袁花唔會咁小器…

睇黎下個禮拜應該都係雯雯做早晨…盤菜冇理由咁快渡完蜜月掛

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-1-8 09:47 發表

唔會o既,上年Karen都係honeymoon 1個月後先返翻黎83.
你講咩呀我話雯雯繼續做早晨wo

引用:
原帖由 chiuchiunuinui 於 2012-1-8 10:20 發表

Sorry,我攪錯左.放心啦,我相信聽日一定會係Karen做香港早晨既~
只不過我會覺得今次盤盤應該會好似上次Karen咁,渡完個蜜月一排,應該下月先再同大家見面.
放耐d可以睇多陣雯雯

回復 8878# 的帖子

朝朝有雯雯做早晨,就好似有嘉儀做早晨咁開心

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-1-10 20:49 發表

俾小珍抖下啦,,日日5點鐘番tvb好慘ga,,香港早晨真係雞肋黎
香港早晨d出鏡費好似幾好架…
而且有得睇雯雯咁耐,唔錯呀

引用:
原帖由 lilywhites 於 2012-1-10 20:45 發表
如果雯雯同小珍一齊做早晨會更開心
我係咪好貪心
如果雯雯做兩個月,唔排除有拍小珍ge機會
不過聞賢都幾好,拍嘉儀、雯雯、盤菜都掂

回復 8903# 的帖子

希望下個禮拜繼續見到雯雯

雯雯重回83

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2012-1-14 10:36 發表
雯雯番八十三,會唔會有機會講番天氣呢?
我諗應該係客串上陣,可遇不可求

引用:
原帖由 socalli 於 2012-1-14 11:50 發表

唔係...原本9點鐘係黃紫盈,但紫盈報左15分鐘..就換左雯雯..唔知發生咩事呢...
可能袁花良心發現,畀佢休息下…
不過見到雯雯突襲83仲開心

回復 8916# 的帖子

日日睇雯雯做早晨真係精神晒

雯雯唔怕凍
臨尾佢好似話今日好眼訓今日表現真係麻麻地,唔係幾精神

回復 8923# 的帖子

第一次見雯雯著d件外套

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。