推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

有線新聞女主播/記者-鄭閩菁

回復 321# 的帖子

閩菁真係做警察快訊
行到成個model咁 笑得好靚

回復 325# 的帖子

閩菁gd job,拍住Tracy都咁鎮定
Jasmine到而家拍住佢都驚

引用:
原帖由 jay88 於 2011-8-29 12:36 發表
閩菁真係無得彈~
多謝各位大大從不間斷CAP圖~
多謝0生吧xocat台柱

回復 330# 的帖子

好少見佢兩個一齊失魂
不過閩菁今朝笑得好甜
下個月可能係海雯接棒了

回復 332# 的帖子

日日都係閩菁

引用:
原帖由 nakgnof 於 2011-9-1 08:02 發表
睇咗成個鐘都係close up....唔駛再罰企了????
今日應該係平時企果邊個screen壞左,所以冇得睇閩菁罰企…有d失望

回復 341# 的帖子

閩菁同趙大小姐感情都唔錯wo

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-2 02:58 發表
真係不得不讚嘆化妝品及化妝技術的偉大
又唔係真係太差…不過女士都係要打扮下先靚d…
今日閩菁做完早晨後喪笑

相關搜索目錄: 化妝 化妝品

回復 349# 的帖子

閩菁仲係咁靚女呀
今晚可能翻深宵了

回復 354# 的帖子

閩菁繼續做早晨

回復 357# 的帖子

閩菁今日表現麻麻 不過都係咁靚

回復 359# 的帖子

閩菁今日件新衫好靚

回復 361# 的帖子

閩菁真係笑得好可愛
今日表情多多

回復 364# 的帖子

同Tracy拍都咁開心,閩菁 真係犀利
聽佢講好似仲有一排做早晨,下個禮拜輪到佢企了

今日又做警察快訊,不過遲左起身

今朝早晨果然輪到閩菁企

回復 375# 的帖子

閩菁今朝特別靚

引用:
原帖由 joejoe14666 於 2011-9-14 07:42 發表
終於等到黑C啦,條群又短喎,好正呀,真係索到爆呀
睇到我今朝暈陀陀
可惜淨係睇到一節閩菁

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-14 22:45 發表
本身已經身高退長好身材,再加埋黑c,真係好少人可以匹敵.

好期待日後閩菁同cable2大腿后同場較勁
遲d Jasmine、凱欣調翻早,可以輪流發電

引用:
原帖由 rbiboy1 於 2011-9-16 00:18 發表
鄭閩菁有好大潛力, 肯定會有更多人注意她
佢做實習主播開始,已經係佢fans

引用:
原帖由 jay88 於 2011-9-15 10:31 發表
唔好意思...我想問誰是cable兩大腿后??
我一直覺得安怡係最靚腿后
Jasmine、穎嘉、凱欣都唔錯

引用:
原帖由 joejoe14666 於 2011-9-16 08:09 發表
頭先一打開電視,真係睇到我眼都突曬
超短群+薄黑C,一雙超長黑C腿盡入眼簾,好爆呀
希望下WEEK繼續有佢啦!!!
閩菁係新一代索腿天后

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-16 23:23 發表
仲勁過用鬧鐘
有佢做早晨,七點自動波起身

引用:
原帖由 jay88 於 2011-9-17 15:44 發表
trista已是我的女神~~
希望佢會繼續短裙,黑絲!~
咁我地就會日日捧場~HAHA~
但係如果下個禮拜仲係佢做早晨,佢冇得企
不過禮拜日警察快訊應該仲有閩菁

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-9-17 22:54 發表
好想佢同Hedy一齊企
有排等了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。