推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

過檔有線新聞女主播-馬秀荃

回復 671# 的帖子

唔知點解,覺得秀荃翻夜靚過翻朝早

回復 673# 的帖子

一晚靚過一晚

回復 678# 的帖子

希望秀荃中秋節有得放下假,玩下

回復 681# 的帖子

秀荃的確夜晚靚d…唔知今晚會唔會殺到

回復 685# 的帖子

睇黎聽朝要翻早了

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-9-16 21:07 發表
送多兩張採訪照

果然係新聞系校花,清純到

回復 703# 的帖子

今日秀荃 件衫唔錯呀

回復 714# 的帖子

秀荃 果然是早班專員

秀荃突然殺到

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-21 10:01 發表
我覺得玩唔玩微博同佢本身親唔親民係無關架喎,羅慧沁夠無諗過玩微博,又唔見佢唔親民?
其實玩唔玩有個人自由,唔係個個都鐘意講自己ge私人野…林峰咁紅都冇la
cable算好,有個blog畀觀眾同主播反映意見。
如果tvb遲d效法下就好…

回復 721# 的帖子

今朝無緣收看,聽朝希望仲係秀荃翻早

引用:
原帖由 hgbjy 於 2011-9-21 21:51 發表
人造人都紅,真係天冇眼
d個世界係咁唔公平

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-21 22:54 發表
得林峯冇微博?

講真嗰句,我見親大部份藝人、電視台主持人、某一啲主播、小說/散文作家/作者......等等人士,就算講私人嘢,都係好少好少(有都用哂私信嚟傾啦);多數都係表達自己個人 ...
有d主播post生活照,我覺得都算私人野…
畀著以前,我諗應該老細會有所限制…因為要保持主播的形象…不過時代變了

相關搜索目錄: 小說

回復 729# 的帖子

秀荃都係翻夜醒神d

回復 738# 的帖子

都係鐘意夜晚秀荃多d

回復 742# 的帖子

秀荃第一次出鏡就係著d件衫 好靚

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-25 17:52 發表
好鍾意佢著呢件深藍色衫
最靚女係d個look

秀荃今日一開始又賴野

引用:
原帖由 mp422 於 2011-9-26 11:21 發表

好似未set好部字幕機,佢個樣幾驚訝,仲聽到打keyboard聲添....
好彩佢之後冇被影響,今日表現不俗

引用:
原帖由 mp422 於 2011-9-28 17:20 發表
因為唐唐果個殘廢記者會,個schedule亂來,秀荃以為去廣告又唔係,報天氣又唔係,蝦曬轆。仲要連續報個半鐘。連阿盤都要報1300-1330,可能俾秀荃食飯再直落到1500.....
秀荃應變能力要加強不過睇83最憎有live
今日仲係冇秀荃靚相,要等0生了

相關搜索目錄: 廣告

回復 757# 的帖子

秀荃可以考慮下著裙

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-29 02:27 發表
佢應該冇乜點著裙吖哇?
所以先叫佢著下…女仔著裙始終靚d

回復 778# 的帖子

今日秀荃個眼袋幾明顯…不過件衫好靚

引用:
原帖由 carsonchan 於 2011-9-30 21:30 發表

脹卜卜
好易引人瑕想

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-10-2 18:01 發表
你點知架?浸大網站有講架咩?

睇嚟Josie今日有修修個髮尖。
佢讀浸大,又覺得佢靚,咪叫佢浸大校花lor

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。