推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

有線新聞女主播/記者-鄭閩菁

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-10-31 07:51 發表
個髮型越來越差.....................................................
件衫都唔掂

回復 575# 的帖子

最鐘意都係閩菁唔染髮
尋晚都唔錯

相關搜索目錄: 染髮

回復 580# 的帖子

笑得好甜

回復 585# 的帖子

又miss左菁菁

回復 587# 的帖子

1點就見到閩菁出鏡了

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-11-11 20:57 發表
Show身材
咁著你都睇到透視眼

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-11-14 12:39 發表

電死人............
直髮閩菁真係靚到

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-11-19 06:29 發表
琴日要晨咁早坐西鐵
有佢把聲陪住我
返工都特別有動力

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-11-19 17:02 發表
Trista好似修短咗啲嘅?
咁都留意到

菁菁今晚超靚

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-11-21 08:42 發表
有線安排兩小花長期番通宵真係好殘忍
對觀眾仲殘忍
菁菁

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-11-21 08:42 發表
有線安排兩小花長期番通宵真係好殘忍
尋晚幾好呀,有得休息

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-11-22 02:48 發表

做o靚係咁架啦.唔通叫莊安宜,王巧呢啲有丈夫有仔女o既阿姐通頂咩.除非大單嘢啦.

另外,做cable早晨,要3,4點就返公司開會準備,同通宵相差無幾.所以都係新人為主,再配搭幾個有經驗主播.
同意你講法,有線已經比tvb好,有兩個人返深宵,唔係太辛苦

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-11-22 23:13 發表

係而家多咗新人先有兩個人返通宵更,以前jasmine,hedy,咪又係由半夜1 點去到朝早6點.

不過不過,淩晨3,4點啲報道,其實係錄影.世界盃個陣,jasmine試過同同事一齊睇直播.所以好肯定有線啲所謂通 ...
依家邊個時段係live、邊個時段係錄影?

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-11-24 07:57 發表
靚女
你鐘意佢定文文多d

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-11-26 08:22 發表

件底3........................
喱士可惜太早了

回復 640# 的帖子

幾時再做其他時段 凌晨真係好難睇Trista

引用:
原帖由 jay88 於 2011-11-29 10:56 發表
最好做CABLE 早晨或夜晚最前線啦~~~

HAHAHA~大家明架啦~
有cable早晨已經好了

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-11-29 17:04 發表

想人地短裙仔招呼你........................
加埋black c就差唔多

回復 651# 的帖子

估唔到午夜最前線有閩菁
跟住好似要直落報埋深宵…
可惜閩菁唔企

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-12-3 12:41 發表

紫鳳報11點最前線失聲,臨時搵閩菁頂上.
原來係咁,紫鳳
不過有得睇閩菁都唔錯

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-12-3 15:15 發表

我只睇Triata........................
唔係仲有你ge文文

閩菁今晚做最前線

回復 672# 的帖子

直髮菁菁最好睇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。