推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

銀之泉

ching, pls show me address & tel, thanks.

I have to patronize 銀之泉 services, the environment clean comfortable, I will definitely try again.

引用:
原帖由 USB-Peter 於 2009-8-14 06:33 發表
good place, i will try it..
C-Hing,
I agree with your perception.

引用:
原帖由 yellowhite 於 2009-8-24 22:28 發表
頂... 樓下班叉仔+阿嬸阻鬼住哂...
又唔記得check清楚邊一層, 係樓下睇水牌幾尷尬...
等我想試 ...
ching,
你果晚係咪夜晚先上去呀?
佢果度一到入夜, 樓上第間場D阿嬸就座起閘邊等拉客,
唯獨 MiMi 既 "銀之泉" 並無僱用果D阿嬸幫佢拉客,
呢D就係叫做有麝自然香, 好野就緊係多人去捧場啦.
下次你再去, 唔使再頂頂聲架la, 起閘既傍邊有一個四方既大門鍾,
呢個門鍾仲寫埋左銀之泉個名同佢既電話號碼起度, 你按完鍾後,係要上面落黎開閘比你架,
所以時間會較耐, 最好到左下面後立即致電聯絡叫佢地落樓接你, 如日間上去係無關閘架,
等我比個貼士教你兩招, 晚上去到, 既唔使按鍾又可如常入閘, 但就要看更亞叔起度先得.
在外面大大聲叫看更亞叔開閘, 佢好好人, 我次次都係用呢個方法入閘, 之後乘電梯上三樓.

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-8-31 23:04 發表
聽亞姍話 Lily 都炒左啦. 咁下次試下 Wan Yin 先.
long_dum 兄,
邊個叫 Wan Yin? 我去到讀英文既廣東話拼音比mimi知,
相近似既, 就只得一個叫 Wing Yee (廣東話拼音), MiMi 話佢叫 "泳兒",
淨係聽個名就引死人....  點知手骨仲好掂

我d英文都好差架,費是比人笑,第日都係寫晒中文為上策,就好似 long-dum兄咁,寫d中文報告幾吸引人,同埋幾受人欣賞, 中文始終係我地既母語, 用中文既形容詞來表達意思更勝英文! 難怪 long_dum 兄可以被人封為偶像.

引用:
原帖由 supreme 於 2009-9-2 17:03 發表

Dear Small-jj ching,

I agree with your viewpoint that posting Chinese is far superior in terms of accurancy. Long-dum's posts are definitely highly interesting and entertaining. Please keep up  ...
supreme 師兄,
或者你起呢個區既經驗尚淺, 我觀察左呢度好耐, 每條帖各有捧場客, 從商業角度睇, 心照不宣啦.
你試過被人一呼百應地被圍攻嗎? 我已見過幾過師兄有類似經歷, 你果D濕濕碎啦.
只要睇開D就開心D, 不過我從你首篇內文近尾段來睇, 就睇到一D野,
同一道理, 第個人也應察覺到, 以後思考要全面D, 有一小段係唔應該發表既,

回復 193# 的帖子

ching,
咁啱既  MiMi 又係塞糖比我食喎, 我話唔食, 點知佢即刻抽兩粒出來, 先將頭一粒自己食左先, 再取出第二粒用手放入我個口度, 咁既情況唔食都唔好意思啦.  佢咁識(乙水)人, 邊個做倒佢老公或佢個仔就有福啦

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-9-3 23:53 發表

PK 兄, 好有恆心要做熟客喎... .我都要成為 Mi Mi 既熟客先得.
點解我要自己拎,  Mi Mi  唔餵我食糖既,   唔通真係未係熟客?
long_dum兄, 要 MiMi 餵食糖, hehehehehe..... 開口問下先再扭計啦...hahahahaha....kekekekekeke

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-9-4 22:50 發表
small-jj 兄, 等我上多幾次,學 PK-Wong c hing 咁做左 MiMi 既熟客, 再加少少男人味, 可能唔止餵食糖呢   話唔定以身相許添...
long_dum hing,
咁就恭賀你盡快成為 MiMi 既熟客, 到其時食到好野記得同我地班兄弟分享過程中既樂趣呀.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。