推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

40 12
發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 陳美茵

美茵咩事又少女變師奶

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-12-23 07:02 發表
冇FD做果兩個一齊番早
我一睇電視見到係佢兩個返早都浮出依句野

幾可愛

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-1-1 08:56 發表

乜83台女主播都有SET頭服務GE咩??? 以前聽講係大台出鏡先有化妝SET頭服務
有人SET頭都唔見得好靚

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-1-1 15:32 發表
頭髮咁短,,靚極有限啦
唉,個個都要剪,有咩計

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-1-12 08:41 發表 原來係倉底貨黎
  • TVB今晚播出的周五搜記,其實已經是在豐剩初期,幾個月之前拍攝的了。 由豐剩之前大概一個月會有一兩單飲宴,到現在一個星期也有兩三次,我們是該慶幸大家的意識增強,還是、  ...
  • 一睇就知幾個月前,d人仲著曬短袖衫。但外景既美茵真係靚好多

引用:
    原帖由 juddtrump 於 2013-1-20 10:55 發表
    尾茵主播室
    終於都輪到佢有主播室做,暫時差麗幗未開齋

引用:
    原帖由 juddtrump 於 2013-1-30 11:21 發表
    柯芝chan
    清純

引用:
    原帖由 juddtrump 於 2013-3-21 10:20 發表 美茵呢,,放假仲多過番工
    全個83,返得最少就係美茵同高芳婷

繼yuki之後,連美茵都剪到個頭愈來愈短,我對女主播一定要長頭髮無辟好,但係咪全83都要短頭髮先

美茵真係好瘦

睇黎又到返人人有機會返通宵既時候(除左高級主播)

引用:
    原帖由 Pantech 於 2014-5-28 03:05 發表
    同羅鈺文反咗面
    Ps:佢同採主陳健民散咗 俾有錢仔溝咗
    反面咁誇張?

引用:
    原帖由 Pantech 於 2014-5-28 09:35 發表
    唔妥囉,yuki嬲佢少返夜 同ming姐投訴
    又爭化妝品用
    估唔到yuki都會玩投訴,果然OFFICE多女都係麻煩。
    唔係又好似果時wendy同黃紫盈咁分黨就得喇。
    不過主播圈內感覺yuki比較得人心?

相關搜索目錄: 化妝 化妝品

嘩,走成熟路線?

40 12
    發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。