推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

57 123
發新話題

過檔香港電台女主播/記者 - 李朗怡

有d似胡燕泳.....可以話陳珍妮同胡燕泳既混合版.....

第一次主播....好似有d緊張...眼神唔自然....

引用:
原帖由 WM0105 於 2009-10-10 20:42 發表

我都覺,最慘係唔只個妝冇去補救到,仲搞到大細眼問題更明顯
唔好咁高要求啦...人家第一次出鏡做主播......係會有少少差池....
不過佢個樣真係好青澀.....睇黎應該得廿二三歲...

引用:
原帖由 WM0105 於 2009-10-11 01:47 發表

咁又係既,不過我見佢報得唔錯,好似仲好過逸翹!
執下個妝應該都幾好!
我都覺得佢報得好過陳逸翹

引用:
原帖由 4416 於 2009-10-11 10:10 發表

係呀.

佢琴日9 點第一次出鏡好多甩咀, 夾唔到片,
但係去到下晝2 點果節, 已經好順,
今朝都非常順. 無甩咀.
係望鏡頭有D唔自然.

但陳逸翹, 仲係比較多甩漏.
星期二三晚甩漏情況感覺上比第一 ...
今朝都有....9點幾咁上下.........不過應該好快會更順暢.......

引用:
原帖由 4416 於 2009-10-17 12:20 發表
今朝做國民黨主席交接live, 好甩cut
仍需努力
我都睇到.....做新聞主播最難就係現場旁述....尤其係依d咁既政治場合....

引用:
原帖由 4416 於 2009-10-17 20:29 發表

佢讀新聞都OK
似乎佢既弱項係夾片旁述, 上星期第一次出鏡, 佢讀完一段等出片, 或者要旁述條片就會好窒.
個感覺係佢成日想就條片. 今日做現場旁述, 佢就更加唔知點算咁,

其實佢之前做實習都幾好!! 努力!! ...
係要努力架啦.......印象中一開始珍妮都係差唔多........最記得係深宵新聞報奧巴馬宣誓就職個次.......講來講去都係得幾句重複........報完兩part仲換左由盤翠瑩講..........不過佢後來好左好多........

今日一分鐘內食左兩次螺絲呀...........

多d笑容啦........會好睇好多

佢坐姿好似小學生咁好端正喎............

引用:
原帖由 istillhere 於 2009-10-31 11:47 發表
廿一歲女仔報新聞,算係唔錯喇。
加呀,Connie!!!!!!
廿一歲仲咩....咁細個咋....即係岩岩大學畢業..........唔怪得咁清純啦........

今日佢d頭髮梳得好唔靚....

睇佢個樣應該屬於乖乖女個種........應該就好鬼純個隻....希望能繼續保持.......

依家佢有得做中華掠影喎..........

佢件衫好核突...........

依排莫非興曲髮........個個都玩曲髮............

好似主播時個樣靚女d喎.........

我唸應咳未走既...可能轉番內部...........因為我唸無記剩係安排佢實習下做主播....

引用:
原帖由 BON0704 於 2010-4-14 15:27 發表
今日係朗怡做3點
朗怡有冇做過8點新聞
好似未做過喎,,,.......

引用:
原帖由 richard07 於 2010-4-14 22:12 發表
今日佢都有出場
但係冇師兄cap??
好彩我有cap
一陣post出黎!!

今日好怪下
平時佢同黃紫盈都返凌晨
但係又轉左返下午

reply: #184
應該冇八點向來都係熟手女主播做
佢咁新, 未得住...
無錯....不過佢都算快...咁快可以做夜晚9點鐘既新聞主播....,,.繼續努力..........

不錯...不錯...覺得佢越來越有味道....

不錯...前途無限...............

越來越索喎...........

之前見佢出外採訪同主播好唔同...
而家就差多唔樣...瘦左又靚左...繼續keep住...

佢真係越黎越吸引....好想睇佢全身個樣......

57 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。