推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

過檔無線新聞總主播 - 張文采

回復 325# 的帖子

有幾張相睇落去幾似陳珍妮...不過服裝上顏色搭配唔係咁好....

回復 335# 的帖子

我都認同.....本人都較喜愛陳珍妮既鄰家女孩feel多d.....

佢件衫既顏色好老土...........

佢個樣睇落真係成熟佢既年紀好多..........

哇....佢今晩著衫真係好敗筆呀...........第一皮帶用淺色但係又好粗......第二唔應該著裙...倒不如著褲好過.....第三唔應該做著啡色既靴.....總言之本人覺得佢今天真係著衫襯得唔好睇......

依套衫就差唔多啦.....平淡得黎都幾靚.....

引用:
原帖由 ddff2008 於 2009-11-26 18:26 發表

拍埋去龔偉怡度好明顥...
我都覺得係..................好大隻.....

依....追更喎................

引用:
原帖由 newbird 於 2009-12-5 00:10 發表
Her dress is so beautiful, thanks for all c-hing sharing!!
不錯.........不錯.......................

唔好睇.......佢件衫.............

引用:
原帖由 overpowering 於 2009-12-26 15:43 發表
gorgeous~!!
agree.....................

引用:
原帖由 qualcomm 於 2010-4-12 23:51 發表
Weekday -  新聞 + 天氣
Weekend - 新聞

so need to work from 1-Apr to 16-Apr, total 16 days?
無法啦...做得依行間唔中都要玩連續技.........嘉儀...雯雯都試過....

好殘喎...佢個樣無乜精神.....睇黎佢真係需要休息...........

好sunny喎...佢條裙......

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-9-28 01:15 發表
嘉儀最性感果時都係著短裙,冇文采咁搏…
我之前見過嘉儀著超短裙既採訪相...比琴晚文采個條仲短兩寸....show晒佢對美腿...翹住對腳...超索......不過可惜show個d相既網站無鬼左.....

引用:
原帖由 richard07 於 2010-9-29 05:26 發表 唔好咁話人..佢成日都出鏡何來整容??只係瘦左同靚左je..可能佢係tvb做後fit左..
認同......其實好多前亞視女主播同記者黎左無綫都係靚左...可能因為亞視既化裝師同髮型師既審美眼光與眾不同...好似珍妮同周詩泓黎左無綫都係靚左d....我記得珍妮係亞視有個冬菇頭造型...保証睇左嚇親人..........

始終覺得佢下身瘦得制...同個頭唔係太岩比例...

佢好似連番七日工喎..如果明天又番晚間既新聞提要既話..可能又踩多五日呀........

三級跳呀..........仲快過雯雯.........

引用:
原帖由 0000000 於 2012-7-6 23:31 發表
6/7/2012 晚間新聞
感覺佢越來越瘦..不過瘦得制...

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-3-17 13:35 發表 佢微博已經講到出口佢聽朝做GMHK啦 龍龍9 C兄你跌眼鏡啦依家真係GMHK大平賣,,人人有份
早就應該要啦,幾年來來來去去都係兩個人調來調去,幾靚女都會睇厭,趁依個機會,換下人都幾好,一來又可以俾機會其他資歷深的主播,二來又可以俾番d 新鮮感觀眾

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。