推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔香港電台女主播/記者 - 李朗怡

咁得意...咁熱仲著咁厚既衫....

朗怡問:我手上隻蛇得唔得意呢..我答:你得意d....

引用:
原帖由 richard07 於 2010-7-16 21:18 發表 點解朗怡做主播時個樣同佢做記者時會咁唔同ga la??好似2個人一樣!!!做記者時平凡好多做主播又好靚woo!
其實佢側面睇落去真係唔係咁靚...因為佢個面型比較寛闊...睇落仲有少少肥tim...可能主播個陣佢既頭髮遮一遮.....無咁覺...

引用:
原帖由 richard07 於 2010-7-31 19:45 發表

盤盤都返過通宵...
都係2個月前ga事....

但係嘉儀好似真係唔覺眼有做過通宵,,,,
有呀...大概係三個月前.....佢地未正式做六點半新聞個陣....不過真係好間唔中........

有機會應該show下全身........

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-8-5 11:10 發表
之前有冇試過見到朗怡著裙?
我都好有興趣睇佢著裙........

好似仲未見過朗怡既全身相...

引用:
原帖由 richard07 於 2010-9-28 00:28 發表
次次佢做八點新聞都只得半身..
可惜..
我都好想睇佢著裙既樣...不過我唸佢鐘意著褲多d....

哇係....我明白朗怡點解唔太著裙..因為佢下身都幾豐滿.......

佢腰圍始終都係豐滿左少少...如果keep 下fit可能會好睇d...

著得真係唔錯喎.....白色連身裙都幾襯佢喎..

衣服顏色搭配唔得.......

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-11-22 18:42 發表
一翻黎就見到靚靚朗怡出鏡…
如無意外八點新聞都係朗怡
我估係紫盈...

開始有女人味啦......

睇得出佢應該係個幾有愛心既人.........

朗怡今日既裝束顯得佢好肥...不過我覺得如果佢減下肥應該會仲靚D....

成熟左喎...........

真係慘....早幾日返早...突然又返夜....

佢件衫唔好睇....................

first time to see her to be a weather reporter... so fresh........

佢件衫唔好睇..顏色好難睇....同埋將佢既略胖既身材表露無遺.......

佢真係不太適宜著連身裙呀..

引用:
原帖由 mclaren_418 於 2011-8-19 09:46 發表

why???
佢身材有點偏胖...你睇下佢昨晚著個條綠色連身裙..中間仲有攬條皮條...真係唔好睇..顯得佢更肥...

朗怡如果再減下肥...我唸會靚女好多...

今日佢感覺好窈窕呀.......GOOD.......AR

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。