推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

過檔有線新聞女主播-馬秀荃

終於見到秀荃既黑絲美腿,,,,不錯,,,,,,,,,,,

見到荃荃...忽然唸起那些年既沈佳宜...我唸佢係大學同中學時期應該係好多人心目中既沈佳宜呀......

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-11-8 04:55 發表 唔知你有冇見過佢入大學果陣影ge相,,,真係靚過沈佳宜十萬倍
我覺得各有各靚啦....各有千秋呀..........
不過如果俾我揀...我揀沈佳宜呀.....

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-11-8 10:45 發表 果陣時皮膚仲好得多tim,,自從入左tvb就差晒,,唔知係咪工作壓力大
我都覺得係呀.佢岩岩做記者真係幾清純...幾靚女.....依家成日捱夜..睡無定時...又要經常化裝...想唔殘都幾難呀...

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-11-8 10:45 發表 你講陳妍希?我覺得佢唔靚wo
哈哈...各花入各眼啦............

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-11-8 18:23 發表 理論上應該冇做記者咁快殘,不過秀荃依家個樣真係比佢真實年齡大
咁又係..佢今年最多係廿二廿三歲...不過個樣就老成左少少....佢要向佢師姐紫盈學習下呀....好好keep番 d 皮膚....

荃荃感覺好左肥左少少喎........

感覺荃荃依排靚左..個裝化得好靚..........我鐘意........

清純靚女配上白襯衫...更為脫俗...........

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-11-21 10:16 發表 馬秀荃做咩今日笑到咀角含春咁
莫非男友仔逗佢笑呀...........

感覺佢仲有少少緊張....加油加油....

秀荃穿黑絲襪都幾正...修長的美腿呀.............

引用:
原帖由 0000000 於 2011-12-2 15:26 發表 2/12/2011 互動新聞台新聞報道
今日個裝有D老積喎......唔襯佢既年齡呀

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-12-15 11:20 發表 oh my god,,我搵到張josie ge素顏自拍照 太美了http://www.nntp.hk/web/attachment,adult.newsgroup.la,adult.h-anchors,24099,4/jktfhj45yh.jpg
又真係幾正喎.............好吸引呀...........

真係好呀..睇到主播生活既另一面...依排咁多主播私照相漏出...係佢地自發性漏出定係有心人搵番黎呢???

睇唔出龍惠榆既雙腿都幾幼喎....荃荃既雙腿真係好修長呀.....

無綫終於徇眾要求..改左無用之前咁核突既佈景板.......

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-1-26 21:04 發表 而家8點鐘失色左好多ar,,有時唔洗企,,就算罰企前面又有將死人枱遮住晒,,呢方面真係要學下人地cable
咪係..搞到依家八點新聞無睇頭..呀..

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-1-28 20:03 發表 嘩..秀荃坐得好有型
如果拉走佢張椅子..唔知佢有咩反應呀...HEHE..

引用:
原帖由 0000000 於 2012-2-8 06:31 發表 8/2/2012 深宵新聞報道
最LAST個低頭若有所思個張好吸引呀..

真係好正...如果睇埋全身仲正呀.........

黑絲...正呀...依排佢都開始鐘意著裙呀...

荃荃真係好靚呀,而且開始表現成熟。

引用:
原帖由 iris121_tulip 於 2012-4-30 14:04 發表
秀荃笑起黎好似陳妍希,唔笑時又似劉小慧
認同....................不過都比她們年輕呀...........

引用:
原帖由 solar3210 於 2012-5-8 10:08 發表
She looks much younger with short hair nice
反而我覺得佢成熟左...好有少婦FEEL...呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。