推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

無線新聞女主播/記者 - 陳嘉欣

好正...烏黑既頭髮再加淡妝...真係好脫俗呀...

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-6-13 19:03 發表
咪玩la…幾廿年前套戲,嘉欣都未出世
依位好明顯係亞視既萬綺雯啦...

好掛住佢TIM......

引用:
原帖由 sumsum1118 於 2011-6-17 01:34 發表 哎..........又失踪
無失踪...尋晚新聞有佢把聲...不過無上鏡...我想見佢個樣多d....

引用:
原帖由 5354000 於 2011-6-21 11:00 發表 識咪知囉........
你識得佢?????????

上位上得好快喎...咁快就可以縱橫珠三角...支持.........

引用:
原帖由 lwy1314 於 2011-6-24 07:59 發表 小心自已呀大陸人唔係人尼架
咁你又唔好咁講......大陸人都係中國人...少數人先有問題呢者.........

引用:
原帖由 0000000 於 2011-6-24 19:45 發表 24/6/2011 七點新聞報道
佢專心個樣真係好吸引人者...........

我覺得都係咁靚呀.......無人會咁完美既......

我都想同她乘涼傾閒計呀......

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

snapshot20110707232808.jpg 依張相真係好鬼CUTE,........

回復 305# 的帖子

看一下嘛...................

回復 306# 的帖子

點解回復左都睇唔到喎......

真係犀利...咁快就可以做現場直播記者...加油..加油...嘉欣...

睇黎嘉欣好似好攰咁....雙眼無神..............

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-7-25 08:40 發表 嘉欣頭先做live,不過好矇 點解佢會講完交翻畀新聞部,又講唔該晒 幫嘉儀應埋自己
會唔會緊張得制呢.......

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-7-26 09:15 發表 嘉欣睇黎好受tvb器重
係呀...真係辛苦晒....佢扎頭髮都有另一番味道.......加油...欣欣......

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-7-30 03:12 發表 thanks for sharing.嘉欣在溫州連續幾日跑新聞,辛苦了
係呀..黑左好多..........

引用:
原帖由 奧利韋拉 於 2011-7-30 16:55 發表 好心tvb快d搵多個人上去好過嘉欣孤軍作戰
派我上去啦....

引用:
原帖由 4郎 於 2011-7-30 22:35 發表 快D訓練嘉欣坐主播枱
我唸起碼要等多半年....就好似馬秀荃咁......

之前北上採訪..睇佢個樣好似未完全恢復喎...

噢....好靚女呀......睇完佢既笑容...精神一振...

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-8-18 14:45 發表 嘉欣化妝太重手啦,,同佢ge年紀都唔襯
係啦..化咁濃仲咪鬼呀...........

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-8-30 06:08 發表

邊有咁快~~馬秀荃都做左成年記者妹先有得做主播
我都好期待佢做主播..不過我唸真係要等多一年呀..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。