推介:| 角色扮演 | 漫畫書店 | 日本動畫 | 漫畫創作 | 日本明星 | 電腦遊戲 |

發新話題

Cosplay Sex

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-12 10:18 發表
Tom........please.....please pull out.......pls, Kathy whispered, don't cum inside of me!!!???......Ah........my babe!! Tom  just pull it ....out.....you'lll make me pregnant!!  She bagged, but he  ...
晨早流流日光日白就寫埋d咁既野架
yeah........

引用:
原帖由 大冒險家 於 2007-7-13 09:30 發表

your 過去式 means 你ex ..? not likely la....see the right bottom corner ?...copied from web
佢意思可能係佢自己呢

咩血統呀, 咁大既

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-13 13:15 發表
post 錯左!!  應該係呢張, 呢張post 好d!!
哈, 連bf都post埋, 留意下你地先

引用:
原帖由 大冒險家 於 2007-7-13 15:47 發表

Kathy 有幾濕 ?...

似失禁多d喎

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-7-18 22:30 發表

大冒險家D相都幾搞野喎 !            
佢唔係玩埋果味野呀

你msn有不快, 就應該係該處著手, 又係你自己留msn俾人, 有神棍係msn攪野關呢度咩事?

你寫唔寫我都冇咩所謂, 之前大波妹同kathy姐未黎之前呢度不知幾靜, 但係有時見到d on 9post都好有娛樂性, 總之, 唔想寫就唔寫籮, 想寫咪寫籮, 係版主又少d野做姐

再唔係開番個blog, 任你寫, 任你delete攪事者留言, 不過你都可能有了

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 大冒險家 於 2007-8-8 10:50 發表
kat 姐仲當我係friend, 我又話唔當佢係friend咩? 吊, 唔能同你猜....淨飲

kat姐save人相冇問題, 但係send俾電電既時侯就唔多岩了....因為冇send埋俾我

引用:
原帖由 電腦奇俠 於 2007-8-8 11:42 發表

我唔會咁冇義氣o既!! sorry. 為左補償你o既損失, 現送上靚女一個.

做乜 x 呀!!  
爆粗就唔x使做呀快d除衫啦

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 大冒險家 於 2007-8-8 12:05 發表

做男人..真惨

大人大姐仲學人玩摺龍
自仆

引用:
原帖由 電腦奇俠 於 2007-8-8 12:35 發表
R家拎, 唔見o左包煙, 搞x錯!! office 都比人撻!!
火機有冇俾人偷埋

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 電腦奇俠 於 2007-8-8 14:28 發表

唉! 煙都冇要火機"托"咩!!
食開乜撚煙呀, 香港冇得買架....

我衣家落去食支煙, 搵到我就請你啦

引用:
原帖由 tony_1 於 2007-8-8 15:55 發表

May I join you, 3p is the best sex of all. We can both cum inside your
mouth . Or he go in front, while I take care your back door .
佢走左啦, back door, 你就想, 淫賊

引用:
原帖由 電腦奇俠 於 2007-8-8 16:31 發表
錯!! kat 姐係咁.........

個個當佢係女神

引用:
原帖由 dove 於 2007-8-8 23:39 發表

咁多年啦,我以為國家已經將我忘記左。
點會呢,就算係一條底褲一張廁紙都有佢o既作用。
呢個比喻真係一流。

呢套野睇幾多次都咁好睇, 我諗我都睇左近百次

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-8-9 23:59 發表
趁住仲有時間, my fiance聽晚返, 想寫多少少往事, Jeff, 就算現在, 佢o係Kathy 心目中, 都佔有一個好重要的地位. ^^

愛他, 並不是因為他的身份.......而係我最低潮時, 佢冇因為我o既身世睇我唔起, 而工作上 ...
夜媽媽咁感性呀, 攪到我都想早D訓唔飲咁多了, 但係果D SUBPRIME真係好煩

引用:
原帖由 fx2 於 2007-8-13 12:06 發表
Hi!! I'm new here and sure you like wear the outfit like nurse, maid to have sex with your boyfriend, wow!!  Will you have sex with the net friend you meet here, I may be a good choice, I'm 25,  6  ...
冇相唔同你講野, 影時可唔可以係心口寫埋"kathy"為証

引用:
原帖由 fx2 於 2007-8-13 12:32 發表

Oh!! Yeah!! You idiot, I don't like talking to a little kid like Danny DeVito, just go home and get hug from your mum you Pi Pi, and the adult thing....huh, just let me and kathy does!! Wait  ...
你又係邊位呀, 用番舊a/c啦, 鬼有咁好記性咩

引用:
原帖由 @o@ 於 2007-9-6 15:39 發表
我都好想睇下的相不過唔夠分dl~~
一早DELETE曬啦, 下次早D丫唔該

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-9-12 10:13 發表

乜咁早呀

miss 左
哈, 今次我save左, 你要唔要

不過我係好獨食既

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-9-20 11:27 發表
有關 Jeff, 最近佢褸LHK, 有時覺得.....做我地祕書, 身份, 咪就係boss 身邊o既打雜, 即係好似, doctor 會同 nurse 一齊, pilot 同 flight attendent 會拍拖咁樣; 而同呀 Jeff, 雖則只係合作o左1年多d, 但工作上他 ...
我會將我對他的感情, 永遠的埋藏我的內心深處........女人好少架喎, 男人就多d了

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-9-20 14:34 發表

我覺得人人都會, 不過可以點講出口丫
望住個天, 食支煙, 飲淡酒, 又一天

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-9-21 09:22 發表

Right here!!
原來得兩張咋

有冇黑色絲襪呀, 我唔似ridden鍾意肉絲架.....最好有埋高腰裙, 即係古典味果d呢, 呢高傑曼係某套戲成日著, 唔知點叫

delete啦, 我已save, 佢地要既咪我咪幫你post籮

齊人未, 我post架喇...........

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-9-21 10:28 發表

here !
妖, 黎黎去去得我地幾條友........除左ernest仲有冇cd rom係度呀, 出句聲啦

引用:
原帖由 大冒險家 於 2007-9-21 10:38 發表
快d la...........
你地真係, 等我打完飛機先得閒麻

喇2日, 唔係2分鐘架咋

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。