推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[疑難] 囡囡真係鍾意左我?

聽完呢後故事, 俾我一種純潔, 純真既感覺, 同果d成日有"意外的驚喜"果d唔同, 佢地係披羊皮既狼, 呃番d女女轉頭
yeah........

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2008-6-17 23:20 發表

準 確 o的 講 , 係 一 隻 狼 , 點 知 剝 o左 層 皮 係 一 隻 羊 。 當 女 女 以 為 執 到 寶 之 際 , 原 來 羊 皮 之 下 真 係 一 隻 狼 !
呢個比喻真係一流可惜我唔識呢招, 心地太善良, 做咩都係羊

里賈納> 家下有咩進展呀

引用:
原帖由 里賈納 於 2008-6-19 19:50 發表
今日她打俾我,問她係唔係會追她。
我沒有回應是或否,結果她CUT我線,仲指她不想與我做朋友
問你會唔會追佢? 有咩要求? 年薪幾多? 月供幾多?

引用:
原帖由 monsterk 於 2008-6-26 09:39 發表

我都有,但正如前面ching講,沉左又浮番起身啫,到時又一條好漢.其實女女都一樣沉左,又係一樣會醒,男女一樣都有情與性的需要,但都受現實環境牽引....最後都係各走各路.

3年前夏天,德興街6樓紅館(執左,而 ...
哈, 個個都有沉船經歷

我都好易沉, 落樓下食煙有條女問我借左幾次火, 我之後又扮型食下雪卡, 掉左個7仔火機換埋火機, 結果同佢轉工前最後一次食煙果時, 我發覺已經沉了

八卦一問, 有冇下文

引用:
原帖由 LouisPierre8 於 2009-1-8 00:18 發表
好簡單,歡場無真愛,只有金錢掛勾的﹗
點都好啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。