推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

屋企舊野專區如舊書....舊物品....請貼上吧 !

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-20 12:10 發表
如果仲有咩經歷可以分享.
小弟一定恭聽.

我D經歷,, 怕客親你
寫少少
17歲做買賣,正行
21歲做老細,平步青雲
35歲慍到一仟個,轉烈點
40歲老破,一生壓力
今年大計,,計劃中
唔係過過人,,,學得我 ...
好有興趣知, 你幾時識 k 嫂 / 同佢結婚 ? 40 歲 前 / 後 ? (8 卦)

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-20 21:47 發表
好有興趣知, 你幾時識 k 嫂 / 同佢結婚 ? 40 歲 前 / 後 ? (8 卦)

在一九八二日本勾引佢,,,偷去回來香港
一直至今
佢好好....

不過我不 lau 以為佢 20 多歲 (無知少女, 比你 呃) ...

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-20 23:20 發表
sue 姐
唔晒估喇,我比你睇,,相好唔好
好有興趣知,,,盧山面目,,,請付銀兩
其實你 d 裝扮, 好有 60 年代 feel...

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-20 23:40 發表
上便仲有一個zip files 照片 001.rar
正面目
the girl next to u, wife ?

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-2-21 00:41 發表

K哥認識霍英東好教得幾個兒子循規蹈矩  第三代就差少少 經常去撲蝶。
97 / 98 年, 代表大學, 同富豪 / 太子黨北上, 霍生 2 仔, 好好禮貌. 同團友呻,  2 個仔女, 無心向學, 比學校踢出來.  仲話, 女就嫁左佢者, 仔都唔知點算.  

當時既 知識份子, 仲有 d 風骨, 冇同事肯去, Ah Sue 因為 junior, 逼上梁山. 不過係 1 個幾好/ 得意 經驗

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-2-21 01:02 發表

?什麼大日子記得這樣清楚  一定跟有關
因為 03 年 9 月後, 沒到過澳門. 有空調, 1 定是夏天. 所以推斷到時間.

C6 唔 romantic 家.

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-2-21 01:07 發表

呵呵!又是預先安排好的(怕怕)  收效了沒有
當時已釣到水魚....

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-21 18:26 發表
sue姐水哥
唔知有無相片,,供小弟參考呢
好有興趣知,,,盧山面目,,小弟買買
唔使買, 下次聚會, 記得出來...

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-22 00:12 發表
看到照片了 兩張都付錢了。很英俊踏實的男人不似想象中的野性

答B哥
想象中的野性 ?
野性好似話女人用,,, 而家變左了,,,,,,要帶眼鏡,,,,,,睇遠不清楚,,,,,睇近也是不清楚
出街要帶2副眼鏡
咁快要帶2副眼鏡 ?

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-2-22 00:48 發表

我偷偷話比你聽 水哥外型樣貌好似刀郎  唔吸煙  飲酒睇女人就未知。
女士角度:
水哥似馬浚偉, 女士 (不論年齡), 都會好喜歡同佢 1 齊. 覺得佢會有耐性, 聽我講心事. 但唔係 na 形. (黃兄都比我咁感覺).

有女人緣, 但唔係花蝴蝶...

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-22 00:50 發表
我偷偷話比你聽  水哥外型樣貌好似刀郎  唔吸煙  飲酒睇女人就未知。
水哥他......當前在線

嘩殺曬羅
溝死D女MM,,,,,串爆D仔
可能因為刀郎 d 歌, 覺得形神俱不似...

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-22 14:22 發表
Sue姐姐同B哥都形容得唔似係本人WOR...
K哥唔好幻想得我咁有型..我唔係令仔OR型仔.
仲有唔好再講我喇..
我記得B哥以前叫人估懮\同老婆點識.但冇髐U文.
有機會再續.
仲有..SUE姐姐.我覺得 ...
我在其他帖提及, 李小龍 迷, 99.9% 是男...

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-2-22 22:52 發表

水哥常戴著鴨舌帽  把長長的鴨舌拉低到鼻樑平棑  很難看到他真面孔  校長那樣清楚一定是很留意他了
係神似. 好像我說 b 哥似王傑...

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-23 01:51 發表
明晚,,,,,,,,,,2010 /02/ 23 /PM 7;00,各位有無興趣到
太子道天條底個間?  哥德洒吧,,,一齊見見呢.,,,,,,,,,,,,,
請報名....膽少莫來,,,,,,,,,,,,,,

報名如下列

細祺,,,,,,,,,,, ...
C6 趕 緊 大 project 既 顧問報告, 要做煮飯婆...

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-2-23 21:59 發表

溝還溝  一千蚊要袋好。
b 哥真係聰明

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-23 23:54 發表
sue姐姐玩完煮飯仔又洗好碗喇.
我晚飯後睇書.講到六十年代至九十年代既香港係儲緊錢.
依家就到各方人馬想屩I分鼳\.
一個國家or地方.由資本主義開始.最後都會到社會福利主義呢個階段..
有 part-time 洗。c6 連我搬 d 碗去 sink 盤,都唔捨得。

我覺得依家係大陸人落黎香港使 / 洗黑 錢。不過 d 錢去左 大有錢佬到,益晤到普羅大眾。

都好感慨,社會福利主義,幫到弱勢社群,不過有 d 唔長進既人濫用。。

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-2-23 22:39 發表

冇呢!以前我師傅有一套日盔甲  想買下來  跟著發現護胸甲上有一子彈孔便不敢要了  幾月前收到幾張明代鎖子甲照片  很完美  要四萬RMB也放棄了 現在只有一塊匈奴的護心。
通常古物收藏家都會咁 ? b 哥的忌諱 ? (8 卦)

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-24 00:25 發表
富不過三代丫ma..
二十年前我屋企算係中產.
細個生活費都係問屋企人.
直到屋企出事.先至反省.
回想起以前.真係浪費太多光陰.
而且又找不到方向.後來先發覺自己冇打工命.
升我職又走.唔滿意我踢 ...
香港是我家, 好心酸...

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-24 17:10 發表
K哥.B哥點睇?
我心目中的B哥, 不過 B哥抑鬱 d...

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-24 21:30 發表
你飲醉個晚比架ma..
但我都冇理到.
因上來都係找人吹鴾.
你要唔要返?
me too...

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-25 22:31 發表
眼.........................................神
佢好似 mix. 美國水兵+ 吧女 ????

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-27 21:21 發表

B哥
呀媽跌親 入了醫院留醫,,,由星期三至今晚,,,晚晚探病,,,,,
醫生話,,,糖尿病,血糖低會com.昏迷的,,,,,,擔心,,,加傷心
Hope she will get well soon. All the best...

引用:
原帖由 meijik622 於 2010-2-27 22:43 發表
多謝關心
呀媽八十二歲了,,有糖尿病,肥胖症,約高五呎多少少,肥dd 160重量
平時飲架啡,吃朱士力,吃雞脾,,h:" /> 今次醫生話,,,要戒口減肥,,,,,,,吃糖尿餐
昨晚發皮四,,,仲正親隻手 要休養生息約三月中出 ...
唔好介意, 82 歲囉, 由得伯母, 鍾意食乜就食乜喇. 難得佢, 仲咁為食...

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-3-2 00:19 發表
我N年前的西班牙Montesa  還未夠秤拿車牌  要入坪輋駕駛。

小弟表演單轆雄姿。  

b 哥當時好清瘦....

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-3-2 00:39 發表

呢對惦!防水有三寸高  係實用鞋。  星期日見D.M聖誕版衝動想買  比女質了一錘
又黎.

我的野蠻女女...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。