推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-2-26 06:32 PM 發表
小弟一向最憎上海街上樓,
一覺得dirty, 二覺得同一樓一沒有分別。
另外自從上左this forum, 習慣只會跟兄弟報告行事。
有一日, 想上新興, 不過電book心水number不成功, 全要等2-4hr.
一時受不住打擊, 睇唔開 ...
讀了樓主report, 禽晚放工後上左去試試,
先此聲明....唔同人有唔同感覺....正所謂 "情人眼裡出西施".
相頭: 我比6/10, 年齡約mid30
身材: 我冇三點式dup骨亦唔係影相果件衫(事後問佢,話係借,影完還), 只係著件吊帶睡衣裙有帶bra.
Part 1 : 讚同樓主意見, 但我比9/10....dup骨時間夠長絕不馬夫....講真我dup到睡著左....
識就住推淋巴( 禽晚終知道自己的淋巴係邊 )
Part 2 : 因睇左樓主report, 知道288冇得除bra, 於是選bm plan $350, 講真除bra後都不算墜, ok喇....總比假波好, 佢條腰絕不粗但也不算幼28" 29"吧.
我選bm後佢見我仍扒在床上覺好奇怪.....然後再叫我轉身.....再用波壓或燙腸......原來佢係不懂body的......所以佢唔知body要燙背及胸....故bm技屬一般.
之後起機技亦一般......
覆卓指數 : 8/10.....起碼佢骨技好過大部份上樓骨......下次去可能試下開大.

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +40 原創內容 2008-3-6 01:28
  • 白貓兒 威望 +40 原創內容 2008-3-6 01:28

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-26 09:22 AM 發表
昨天去了太子荔枝角道近萬寧, 一間叫足苑的上樓骨。
最近仆野仆得多, 冇火好出, 就一心找dup骨的。
C Hing
是否因為係正骨故不描述一下那件天真麗?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-5 09:00 AM 發表

講開又講, 一次過除晒於佢策略上應該有問題。
佢有兩次勸我開大, 不過我唔制。
反而如果佢沒有待浴, 沒有一次除清。
在好奇 or 唔夠喉的情況下, 可能 ...
佢o既策略ok架....
對你可能唔得....
對我就一定掂.....就算冇乜mood我都一定應承佢(當然佢o岩我taste先得喇)
不過我一定口痕問佢....
剝光待浴會否蝕了d本....
不過大部份囡囡都會答我[唔在意or點計得咁多]

仲有華豐我想試5/F J6,
唔知有冇C Hing試過呢?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-8 04:36 PM 發表

以你經驗光豬侍浴, 多不多?
一半一半喇,
待得浴, 有波有籮o既, 多數開硬大.....
其實入閘前(或者叫做揀target前)都已決定開唔開大.....
通常想開大時....target多數揀大波
相反想dup骨.....target多數揀34B或33B.....遇著係長腿....多數開body.....主要係摷埋佢

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-11 12:57 AM 發表
又再出動探險啦~   重遊華豐。
目標人物本來在三樓, 不過有客。華豐成十一二點都仲好多人。
最後又上番上次的六樓, 找找上次未能得手的 Ivy。
相反上次的美人Apple有客, Ivy就得閒。

一開門, 我老毛病又發作 ...
Good Job Brother

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-15 11:32 AM 發表
yeah!!!
我終於找到一次快樂的上樓!!!!!!!!!!!
是繼晶晶後比較滿意的一次。
C Hing, 布膠please, btw grats

我又來report....
今日lunch出左高登砌番部腦.....
執料後個sales話砌機連裝window只需90mins.....
咁快手當然等....咁有個半鐘....你地話點用
我揀去禮基....我個1st target -->402 & 2nd target -->403
平時放工去多數都有客.....
今次兩點零果然順利進入402.....
順便提一提MayMay登兩個網....不過現在陸網已cut只留肆網....
點解要講...因為兩套相的造型完完全全不同...似兩個不同人....
陸網造型密實冇乜身材....
肆網造型較放大波豐滿....

ok抄抄C Hing個report格式先
囡囡:MayMay.....邊度人忘記問
相頭:5/10.....女人一件....一個招牌跌落街可以壓死幾件
身材:6/10.....屠slim類....長腿....算係B-cup卦
Part 1:9/10.....真係識dup架.....有踏背.....也有別樹一格的油背...
當然用腳做....舒服架及令你個背發慶tim....
點令到我個背慶...應該係腳掌較粗鞋有繭....磨擦到發熱....感覺幾正
致於RPP......只不過落油摸摸....一點high或欲仙欲死都沒有
Part 2:5/10 雖然佢唔係大波....但我依然選body.....
佢好坦白同我講佢d客全部都係做HJ....所以做body唔係好識....冇乜驚喜...但絕不欺場.
時間:足90mins
總結:正如MayMay同我講...想dup骨找佢....如想砌就401或403
HJ:280
BM:350
ML:not available

忘記講點解肆網套相會係大波豐滿....咪又係攝影師技術及wonder bar的功勞

要作個補充係MayMay年齡過左3...可能到中tim.....佢話自己在尖咀的齋場做左5,6年....
而自己出泥做左一兩年...官塘群星5樓未間做細房前做過一段時問....之後就禮基...

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-24 11:03 AM 發表

THANK YOU! Shadowbane
你的report好好睇!!!!!   好有風格!   
而且而家好少人出report, 唉!

MayMay 好似dup得好好wor!
下次試下, haha! 試得次按太多。
昨天.... 你下午1-2:00 ?
我 ...
係呀我都樓梯上樓梯落
查實係2樓搬野...不過唔知係入定出

一次ondogdog的探險
奉勸各位兄弟.....揾到好野之後....咪立亂試其他新野
禽晚放工去左佐敦福樂......頗ondog的選擇.....7E2.....
諗住囡囡在佐敦賣藝.....總有一技防身....當樣fair身裁fair年紀notyoung....斷估總有d絕活掛.....
個report好lun簡單
[bad]假波假骨冇按摩床冇得摷
[good]事前事後光豬待浴兼光豬按摩仲有係慳時間(如果你認為依d係好野)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。