推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-3-1 02:21 發表

最慘係好返少少又差返好多
你好!我同你情況一樣,不過我係10月中到而家,

我之前睇政府,貪check唔駛錢,政府話種咗菌,無嘢。。。

仲有睇咗兩個私家 黃綠,同一個點都話無事的醫生

睇泥我都係跟你地一齊上15樓。。。再check
睇咗咁耐,都無好過 。。。

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-3-4 15:39 發表
你係非淋or包皮炎?紅,腫,尿道口紅腫,有分秘,痛?
我去政府驗話咩事都無,又話同我種咗菌,連炎都無

但紅,腫,尿道口紅腫痛,而家連屎眼都唔舒服。。。

都唔知咩事,見三個醫生,查咗好多嘢都係咁,

上網睇下有無人同我一樣,先知有呢個地方

真的

師兄有無種菌呢??

今日上完15樓,攞咗D嘢去種菌,
不過估唔到,價錢,以專科計。。。唔貴
希望快D醫好啦∼∼  

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-3-7 01:27 發表

Dr 話你咩?我又有d 紅點,8個月,我諗唔會係花掛?
E生話:可能係念珠菌。。。但有抗藥性,要種下先知,

好番可能要半年或以上。。。

仲有,E生教我睇花花,花花係硬身,

花可以有8到9個月,佢講嫁。

你個情況有都有過,查下藥膏,我估會消失

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-7 01:36 發表
fing9 ching加油!早一日醫就早一日好返!唔洗擔心!
大家咁話

引用:
原帖由 stanleysex 於 2012-3-7 22:52 發表

咁種菌用左幾多錢?
$300

所有嘢加晒,$980 落樓價。

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-3-9 02:07 發表 980仲驗佐d 咩,食佐薬仲有冇唔舒服?
食咗藥,覺得差唔多,

$680醫生加藥
$300種菌
所以比咗$980
佢話唔駛check其他嘢
你D紅點唔見咗未?
你有無味呀??

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-9 21:04 發表 頭先上15/f做完冷凍,dr ho 4/4至11/f 放大假!各ching請注意!
Thx!!! 師兄真細

我出咗種菌報告
大腸桿菌,同鏈球菌,
但琴晚見到個春袋有紅點,
今日d紅點凸起晒,仲要好痕!!
今日book又唔到醫生
有無兄弟知咩事呀?
好驚呀!!!!

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-13 18:27 發表 會唔會敏感?個袋一般好少有事既!快d睇醫生啦ching
琴日睇咗,你岩

敏感黎,醫生話;揸一個星期類固純ok

J J 而家只有極少紅,間唔幾會痛下

希望快d好,師兄你又點呀?

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-15 23:16 發表 恭喜ching 無事!唉…我病情仲係唔穩定!呢期應酬又多,要食二手煙同飲酒!不過好就住,唔會飲多!係15/f化驗左,d疣有兩種hpv,一高危一低危,都唔知點,下次問下醫生先!
唔駛恭喜,

條JJ又有新紅點,今次又唔知係乜料

點解成日有新嘢嫁!!

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-19 22:02 發表 多謝himan 兄安慰!但都應該係新疣,約左星期五上15/f啦T_T
唔好諗到咁灰,好多師兄都醫好走咗

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。