推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

42 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 never1227 於 2009-10-25 13:55 發表
各位有無人有甘既經驗呀???

我病了超過一年多, 但好似很多醫生都未能清楚講給我知是什麼問題
起原於一年多前一次不潔性行為 (口交時無用避孕套 但其後有用)
其後發覺尿道出口表面有小許紅腫, 情況越來越嚴重... ...
我同你有小小似~
都係ORAL冇用套, 但我中左野~~GOV 話係淋仔~
食左藥都係仲有
1)尿道口有時紅腫及痛
2)下腹不適 (DR. HO 話我既淋巴有腫)
3)大腿兩側與陰囊間位置不適

但我仲有睪丸痛
我睇DR.HO 都話我o的野未清, 食左一個WEEK 既淋同非淋的藥, 都仲覺好似你咁, 又係1)尿道口有時紅腫及痛 2)下腹不適, 我都係要多一個星期.

.尿道口有時紅腫及痛係有炎症喎, 唔係仲有野咩?

引用:
原帖由 never1227 於 2009-10-25 18:07 發表
我係屋企到dr ho到大約兩個鐘

唔係好記得幾錢   
精 + 尿 大約$1500-$2000
要咁貴@@?

引用:
原帖由 kevin12345 於 2009-10-26 02:01 發表
你試下尿咀打開望下入係咪爛同發炎..因為我都係咁幾個月La....現在食消炎藥同茶藥高現在好在好多
我將尿咀打開望下入, 仲有小紅紅地, 但比起第一次既用藥(淋同非淋)時, 冇咁紅..
姐係要再食, 食到冇紅先得??

你個SYMPTOMS 有左幾耐先好好多AR?

DR,HO only 俾cedax 同deoxycline 100mg 我ja~~冇消炎藥同茶藥高..

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 kaichikaichi 於 2009-10-26 12:04 發表
請問15樓診金如何?
要不要預約?
現場有沒有男/女護士?
好似冇男護

我食左2 weeks 既cedax 同deoxycline,
但小腹既位, 淋巴 仲腫腫痛痛...

係未要再食,...上次見dr, ho 都冇咩野講, 只係話要再食

其實, 可唔可叫dr ho 開多2 week 既pills??, 次次都560 上去~~又要book 時間...都冇咩野講咁..

引用:
原帖由 productionplan 於 2009-10-31 00:34 發表
大家好...唔知仲有冇人記得我呢...  我係268板留個言的, 中非淋至今巳有差唔多5個月lu, 自從6月底因飲酒返發過一次之後, so far都冇再返發... 不過仲係有時會高丸痛... 好驚中慢性前列線炎... 就係前3個禮拜... 我的 ...
I also get pain in testi, and Dr. Ho siad the bacterai may go to the glands of tenstiine

so i keep eating the antibiotics ar , up to now, i start my third weeks la

how many weeks of antibiotics did u take b4?

引用:
原帖由 signsign 於 2009-11-11 00:27 發表
想請教一下,口交會互相傳染衣原體或支原體嗎?
I think so , cos i got infected STD in oral ( i fuck with condom)

引用:
原帖由 killer_law 於 2010-1-13 23:06 發表
佢都唔知
因為前列腺好好好好難會好,可以話唔會好
所以.....我可能咁就一世
我都食左斷斷續續咁食抗生素

開頭以為好番... 冇lala 又痛...仲去到大脾既淋巴個位痛...dr. ho 話淋菌入左淋巴到...
左邊既淋巴結大晒..食左3weeks 抗生素...以為又冇事la..
呢幾日淋巴又小小痛....o個尿道口去完 小便就紅紅地...

有冇人係我咁既case ...姐係尿道口去完 小便就紅紅地...但一陣就冇??

好唔開心...我又番黎la...

冇lala 發現自己條j  個 冠o個到...好多白白色一點點...都有成10 幾點. 突起左既野....好細粒...
扯左, 仲易睇...

睇番o的post......好驚係花仔....
咁多位ching, 你地有花仔一次過會出幾多粒ga??

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-16 01:33 發表

聽你講白色一點點就應該係, 所以ching快去睇dr啦
死la.... 你個時係一次過出好多粒...?? 定係點..
佢好似酒米咁...好細....

你地有經驗, 岩岩出新既時, 係點樣ga??

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-2-16 02:59 發表

師兄, 你係咪又出左去玩?
唉..係有既...
....好唔開心.... 成個日死晒.... 出左好多, 成日冠底下都有...
我想問係一次會出咁多???

.

引用:
原帖由 man002 於 2010-2-16 15:22 發表

會吾會長大?平時不拉扯表皮見吾見到?手指頂下去系米硬!

如果答案系no
就可能系皮脂肪粒,
好多指幾多粒?
醫生話成瑰鬼日攪jj,皮下脂肪粒會多
會吾會長大? ==> 呢幾日先發現到...
平時不拉扯表皮見吾見到?===>好細...唔係我o個日手痕, 黎個close up..都唔知原來個冠状沟咁多點點...有幾個好似絨毛, 明顯地尖左出黎
手指頂下去系米硬!===>太細, feel 唔到

好多指幾多粒?==> 點點 既有成10 幾粒, 明顯地尖左出黎有幾3-4 個

dr.ho 幾時番....:sad:

in case 真係中左.... o的衫褲, 係未要分開洗....??

同家人既衫褲洗會唔會transmit 到架...???

the white spots i mention are getting bigger and more appraent...

i ve discovered at least 10 dots easily...and feel the easily now... 好似大左硬左...

sigh...

today i phoned to Dr. Ho , no one received call..................SAD

引用:
原帖由 95555052 於 2010-2-17 01:45 發表

係冠溝邊位置係有好多線体, 會以白色一粒粒出現, 如果你見白點時大時細, 未必係.

你有否帶套? 如果有機會更少
線体係會生一粒咁定 一次出好多~??

今日見o的點又唔係咁覺眼...岩岩去tiolet 時, 又冇之前見時咁明顯
我好唔好觀察一排先睇dr.ho?

係中左既~花花會大得幾快ga??

dr.ho 有時間, 但時間唔岩我, 睇唔到

引用:
原帖由 loklokhung 於 2010-3-15 17:51 發表

之前睇post 話去政府睇完話清晒,後來原來未清,因為有d去左前列腺或者睪丸度,真係唔知要唔要去私家睇多次呢~
你講梗我個CASE lor

真係唔好信政府....你睇private 都係食多3日藥...cedex...

我就係信錯gov 食左我3 個月cedex... 食都我想辛苦.... 安全o的好ar 朋友....
食多左唔會死....有辮你睇la....

有左野...regret 唔梗要....
睇醫生食藥 就唔好regert 多一次la....

42 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。