推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 同剛離婚人妻大戰

引用:
原帖由 daball 於 2012-8-5 03:09 發表
今日淫妻同埋佢個女去左同佢前夫聚會..... 佢走前話放我假叫我搵野食但唔準食東北妹...., 女人真係好敏感....., 講番星期二同佢地去打野戰, 其實可能係東北妹有意勾我就扮無意咁講, 淫妻唔知道又想玩就同意左一齊去玩 ...
唔知點解會咁諗
大女知道你同淫妻D野,而淫妻之前又提過母女3P,感覺到只係時間問題,
遲早必有大戰

相關搜索目錄: 野戰

c036.jpg c050.jpg = 淫妻
c033.jpg IMG_2091a.jpg = 東北妹

引用:
原帖由 daball 於 2012-10-22 12:05 發表
呢輪淫妻成日唔見人, 因為佢成日陪個女玩鴨, 東北妹就幾乎晚晚收工就黎, 重試過幾次同埋佢 d 姊妹黎玩, 打麻雀唱 k , 重有緊係搞到亂晒坑..... 淫妻緊係感覺到啦.... 星期六終於發生左我唔想既野...., 就係屌左淫妻個 ...
師兄~個女身材有冇相分享呀

引用:
原帖由 daball 於 2012-10-25 03:12 發表
東北妹比條白蘿蔔屌爆左, 子宮流血不止入左醫院....., 淫妻唔準貼張阿女相, 話問過阿女先..... 阿女身裁好正, 不過淫妻話佢後生時重正, 條腰只有二十寸, 對波同阿女差不多, 比阿女重葫蘆, 係喂奶後林左縮細左..... 我 ...
淫妻咁講,批準日後母女3P/東北妹4P,但一定要淫妻在場,東北妹加阿女都唔得

引用:
原帖由 daball 於 2012-10-27 01:43 發表
淫妻買完送就一齊跟著去接東北妹出院, 東北妹行到跛下跛下重笑口淫淫同淫妻講, 大姐我無事.... 你地真係屌得我好爽, 我鐘意呀.... 我話以後唔好玩得咁癲啦, 出事就成世唔安樂.... 唉, 算啦, sorry, 淫妻即刻話, 乜唔 ...
東北妹調理好身體先,咁快又玩好易出事

引用:
原帖由 daball 於 2012-10-27 07:06 發表
無搞東北妹呀, 淨係同淫妻玩, 隻蘿蔔就係插東北妹果條, 不過切剩八九寸長, 淫妻要我成支插晒入去.... 東北妹係側邊叫得重大聲過淫妻.... 重話條片要比阿女睇, 等佢同阿媽報仇.......... 最後係東北妹一手插條蘿蔔入淫 ...
師兄記得大戰之後,上呢分享~
好其待阿女裸照

引用:
原帖由 daball 於 2012-11-10 01:41 發表
呢排真係射到散晒....... 最剌激係阿女睇左我用蘿蔔屌淫妻同屌到淫妻屁眼開大晒再用利舔入去.... 佢話又要試下. 不過只可以插兩條假鳩前面後面就入左個屁眼塞, 蘿蔔太粗佢未生過仔驚插爆..... 塞到佢隻眼大晒就三條友 ...
阿女身材好正呀今年幾多歲

覺得三個女人去clubbing撩成班仔玩完之後去群P~

阿女

welcome back

引用:
原帖由 daball 於 2013-2-16 05:33 發表
呢件就係係拱北玩到落澳門既翻版朝洞肛.... 佢唔肯影相, 後來偷影左比佢睇... 佢先肯影, 但仍然唔比影大戰相, 重要藍牙比佢後要 delete.... 哈哈, 佢唔知 delete 左都可以翻生..... 幫佢化下妝有 d 厚道啦
諗起你同佢玩自制三文治,真係扯扯地

引用:
原帖由 daball 於 2014-3-11 01:41 發表
阿女大左肚成個人變左, 更加成熟懂事, 佢話以後都唔同阿媽嘈, 知道阿媽真係好愛我地. 但佢都好愛我... 重有東北妹...  又話知道我地呢種人視性如吃飯, 性同愛係分開, 男人係可以同時愛好多個女人,  但女人表面接受其 ...
而家係香港?

引用:
原帖由 daball 於 2014-3-11 03:34 發表

上個禮拜係香港而家係加記.... 準備同阿女出門去 clear water..... 下星期返黎再續....
睇見師兄玩咁激,真係想問 : can I join

引用:
原帖由 daball 於 2015-1-11 12:50 發表
同阿女台灣, 大陸遊左成個月多..., 阿女話大陸鴨仔雞仔都唔好玩... 咁就同佢黎香港行下, 跟著去泰國玩人妖, 陽光沙灘....
而家係香港?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。