推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 金巴利足療 ~ 先睹為快篇

尋晚上黎見到個post,今日放工走過金巴利道就好奇上去試下,一路行上去見到好多花籃 果然係岩岩新開張

入面裝修好豪,個技師帶我行左一個圈,本來諗住做水療,但係第一次都係try下腳底按摩睇下好唔好先..
最後做左50 mins foot massage 同 水力按摩,個按師手勢唔錯 攪到我差d訓著    埋單 $138 真係物超所值!!
趁佢做緊新張優惠,過幾日再上去try個spa

相關搜索目錄: SPA 裝修 水療

質素過得去 見仁見智 .. 但手勢就唔錯,有大場風範 可以去試一試

今日約左2位咪咪,同book左小紅!
5點幾鐘上左金巴利,2位咪咪果真守約,係門口笑盈盈咁歡迎我! 一個勘荼 一個幫我換鞋  大mimi帶我入房  wa.....原來8號房沖涼房仲大過酒店套房! 都話做左熟客著數d啦!!

洗完白白 再次體驗到小紅溫柔的推油手勢,攪到我好快就進入睡夢中..... 醒個時原來己到100 mins.......
最後埋單398..仲有糖食tim   仲有2個字 同2位咪咪傾下計......大mimi話黎緊個週末會有新後生技師返工!!  約左星期6上黎試下新感覺!!

相關搜索目錄: 酒店

今日飲完茶,下午3點幾上左金x利,一心想試下mimi配琪琪既4手新feeling..點知琪琪有事冇番工,mimi就熱情介紹左另一位bg阿甄一齊做雙飛spa,話包我happy! 仲話第2位bg只收我6折..心諗mimi應該唔會老點我,即入房 除衫 沖涼 上床 等侯新配搭! 之後mimi同阿甄入房,笑笑口叫我做古法保健按摩,話阿甄係呢行既高手!
mimi既精湛骨技各位c hing如試過就應該知道,唔使我多講. 阿甄既古法保健按摩原來係推拿男人既前列腺,佢話做完後對男人某d功能有幫助..... .  半粒鐘既保健推拿,感覺真係難以用筆形容! <大家唔好心邪.> 真係頂癮,好彩我係老差骨,如果唔係實會係mimi面前丟架.....
好快就係笑聲中又過左100 mins,埋單638既2人4手古法保健新配搭,抵玩!
mimi送我落樓梯,仲笑笑口叫我今晚搵我honey試下有冇效... 好啦 等我今晚試下先!!
如果有效,下次一定搵番阿甄!

相關搜索目錄: SPA

而家有個新女.叫fanny .有小紅ge level.  

引用:
原帖由 on777 於 2009-11-11 21:46 發表
見各位師兄講得咁好今天有時間就去試一試竟然俾我撞番珊珊!想信大家都知我講緊陀地個位!又靚女咗手骨比起上一次更好!剛做完出來見到小紅嘩乜做到佢咁辛苦成個落曬形咁!睇怕都mimi都要放吖佢假充充電啦 ...
我都係小虹既fans,咁岩11號星期三打左去金巴利book小虹,估唔到聽電話既係靚女memi,佢話小虹個日休息..咁唯有再做一次新囡fanny啦.. 唔知呢位on777係11號係金巴利見到個個真係小虹??
真係唔知小虹係邊方面得罪左on777?? 人地咁辛苦搵2餐,d小人就係呢度作故仔????

引用:
原帖由 on777 於 2009-11-14 01:04 發表

so C-hing n777 我係邊方面得罪左 U and Memi ar?!?i just talk what i saw ok if u don't like it that's find for me but please don't lie to all the c-hing in here anymore la ok!!i only go that one time  ...
C HING ON777 你冇得罪過我,我同你都冇乜野過唔去..大家出黎玩,對D女既評價同寫法,讚與彈係自己既事,講幾多野都係自己既自由。

我唔知你做過小紅幾多次同小紅有幾熟..但係小紅係我既最愛,我做過無數次,就係唔明白點解11月11我上去金巴利就係見唔到個日放假既"小紅",而你又會係金巴利見到成個落哂形既"小紅"

你真係個日見到既係同你講既野係一樣?? 究竟邊個係度講大話??? 我相信各位C HING 心中有數啦

個天凍左幾日 攪到冇乜心機做野,就提早收工上左金巴利搵Fanny做100 mins水療..靚女memi開定水療房既暖氣等我,仲話包唔會凍親我 ..一入房即刻除衫沖涼,再黎個水力按摩浴缸浸浴..上床時仲感覺到床墊都會發暖 (原來係電暖氈!) 加埋Fanny 厚肉手掌配熱油推拿,溫暖既100 mins 水療  做完落床成個人暖笠笠!
金即係金,有d心機! 冬天既水療都咁過癮

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 肥P仔 於 2009-11-19 09:42 發表

流料,金巴利食屎,寫手食屎
once again, i as a guest is just expressing my feelings toward the sites i visited and the skills of bg i experienced.  i dont understand y some people are so incited everytime i write a report, and keep saying that my report is not true and even speaking dirty words here...but never tried to point out any part of my report is false

i do not know the reasons y some people are doing that here, but please respect yourself.
so much fun meeting you guys here

今日天氣暖左,下午去找彩虹或FANNY鬆一鬆,點知2位靚女都做緊,接待妹妹推介我試新女阿清..
入到房,沖涼後,清秀高俏外型既阿清入房,估計年齡二十尾,按摩穴位都算到位,推油有D似彩虹既手勢,傾計聊天有開心果既感覺,下次又多左個choice啦

引用:
原帖由 messenger 於 2009-11-22 22:50 發表

對不起n777兄
今天下午是我嘜了彩虹仙子
還按了125分鐘
和她一起的時間真過得快
邊按邊聊天又夠鐘
唔怪之得book唔到小紅啦,原來比你搶先一步...下次要早d先得!

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-11-23 20:36 發表

彩虹仙子唔係咁易 book 架, 起碼都預早四五個鐘, 仲要睇下你有冇仙緣架.
唔係呀MA...要有仙緣至BOOK得到彩虹仙子?!

引用:
原帖由 longneck 於 2010-2-10 17:20 發表
聽日 年廿八洗邋遢  , 驚人多冇房, 今日上左去.. 都係鐘意金既套房, 間間房都有涼沖, 唔使行出房, 好多野都方便D .. 今次mark左舊愛彩虹仙子做spa, 用翻張coupon, 減左 $100
冇錯, 年廿八沖涼係要搵間舒服既享受下! 金同水都係沖涼唔使行出房, 我都比左個call mimi, book左新囡清清聽日上去做spa

相關搜索目錄: SPA

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。