推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 man002 於 2010-4-28 11:58 發表

你損了時,走去醫生到TAKE SAMPLE去檢系米魚包囉!
覺得你再覆第四次醫生無勿其他議見和提議,不如轉下醫生睇下,有時可能其他醫生有好方法!
暫時好似好左, 我都有唸下次叫佢抽虃迉鄙侜蝷U

引用:
原帖由 bigdog33 於 2010-4-29 22:37 發表
常識問題。
請問各位CHING
你地常日講中包疹1型。
或2型。
乜唔咪1型係生咀邊個啲菲滋咩。
2型生係陰部位置先叫性病?
原來宜家。1型。2型都會生係陰部位置????
以前分上身, 同下身, 隨著口交流行, 所以依家唔係咁分

中招後點面對老婆/ 女朋友既性生活 (請分享)

想知各位師兄, 中招後點處理同老婆/女朋友既性生活?  我自從9月中中招後, 都一直唔敢同老婆做h:" />h:" />

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-5-4 09:43 發表
我中左後坦白從寛,得到女友既原諒, 依家其實每做一次之前都檢查自己先跟住如果掂過自己下體都唔會掂佢下面呢, 仲要每次做都驚驚地。
唔知有無師兄同我一樣有咁唸法, 因為病毒可以透過皮膚磨擦或體液傳播, 有避孕套該伸展到可以保護成個3角位就好啦

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-5-4 15:54 發表
反而我係諗係著住條under或者boxer咁中間出條jj出黎做咁咪可以唔使掂到囉~~但係事實上未必做到呢~~
師兄, 我都有咁唸過, 不過我有唸過體液都會整濕條UNDER, 不過都相信無咁傳染性吧

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-5-4 23:45 發表

唔去亂玩就唔駛唸呢d 方法啦
Candy 妹, 我地咁唸係為左怕傳比老婆 / 女朋友啊

引用:
原帖由 dontplayla 於 2010-5-6 11:03 發表
各位ching, 今年新年發覺自己jj有粒白色野,好細粒.之後我係咁上網search..有機會椰仔..
之後就去左政苦度睇,佢話係椰仔,仲同我抽血驗同滴藥水,再之後我上網睇左好多資料,搵到e個版先知唔係得我一個咁唔好彩.
之後跟 ...
師兄, 以前大家都係無知, 中招都改變唔到, 我都係努力醫緊皰疹, 我地心裡預左長期作戰, 唯有正面啲 ,有事就去醫 千萬唔好傳比女朋友

引用:
原帖由 95555052 於 2010-5-11 16:56 發表

最近如何?  似乎你JJ都無點出, 袋袋又醫成點??
師兄, 我無係JJ中招, 上年9月中第一次係係旁邊毛髮位出皰, 2個月後唔知點解袋袋一直有淺色一撻撻(有輕微龜裂損既情況), 上兩個星期第三次睇何醫生, 佢懷疑唔係皰而係其他皮膚病, 食左5日皮膚藥同揸藥膏, 上星期好似唔多見有明顯既返發情況, 因為袋袋構造比較難睇, 我每日都會睇住自已情況, 依家仲係觀察緊, 如發現又返發先再去醫生再抽驗下究竟咩野病

引用:
原帖由 95555052 於 2010-5-11 17:17 發表

中招後期我試過同客去沖涼, 一人一件, 我同女女在房, 凈係要按麼, 佢又亂咁按.

當時心情, 唉.......................................

出到大堂, 媽咪/個客又係咁問正唔正, 真係想死
我以前都係會去機場, 手作仔果隻, 中左招都謝晒唔想再去, 有時係大陸都會識到啲正職既女仔, 如果自已想上, 係可以既, 不過今時唔同往日, 無謂害己害人

引用:
原帖由 man002 於 2010-5-10 18:31 發表

好多人都單拖,因為有伴,就算好朋友,好同事,都會口疏出賣的一日…
好多時你估都估吾到佢都上!
我以前都係單拖多, 因為我唔係咁中意其他朋友既玩法, 中左招我同左幾個兄弟講過, 佢地都好出奇我會有事, 因為我真係唔係成日玩果隻, 同埋我都係會搵正經女仔多, 返而佢地成日出去食快餐就無中招, 世事往往都係咁樣h:" />   其實都怪自已無知, 以為正經就安全啲, 其實都係一Q樣, 不過唔中都中左, 我都有叫我班兄弟小心啲, 就算做足安全都唔係一定安全, 有啲見我咁真係無再去玩高危野, 有啲就繼續玩命, 算啦, 我都盡左兄弟既義務

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-5-12 15:00 發表
各位冷靜啲, 其實係得依度com既我相信依家叫我地去玩十居其九都會答唔好咖啦~~
只係身邊既朋友唔知啫, 同佢地講就講左,佢地聽唔聽同做唔做真係唔到我地話事~~
我同左幾個兄弟講左, 好在都有一個聽我講唔搞高危, 最多都係手作仔, 其他就聽左都唔理, 照去, 佢啲無身同感受係唔會理既啦

引用:
原帖由 strange 於 2010-5-23 23:06 發表

C Hing,  我最初上去玩, 是囡囡用套吹, 一向無事.
後來覺得吾夠過引,  就叫囡囡環保吹,點知過了幾天就有龜頭 炎了.

其實囡囡出來做, 天天都要 ...
師兄, 你係一向都係驗屍咁驗定係一眼就發覺有異樣? 我相信好多兄弟都無做預檢

引用:
原帖由 macca8 於 2010-6-7 22:47 發表
冷凍後喺唔喺會引起廣泛性爆發........今日Dr Ho. 見到两粒(1mm左右)即凍死佢.  有無ching 可以話比我聽這情况算唔算嚴重, 同做咗一次, 見己消腫, 只喺黑咗一達. 幾時會好 ...
師兄, 做個負責任既老公, 中左招係瞞唔到既, 坦白對老婆講, 我同好多在坐既師兄都面對過, 如果你個底唔花既話, 作個無咁直接既借口, 師兄見你個Profile都係呢到註冊左好耐

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-11 14:56 發表

其實90天去已經係check到冇就冇,唔係人地都唔駛定90天為空窗期啦,唔好自己嚇自己,,, 如果要90天先check到,咁人地定咁既日子出黎咪世界大亂
最緊要係你有高危及不安全性行為後,,,起計既 90天為準!!! 知唔知!!!
...
我果次兩個幾月, 未到90日, 政府個醫生都話已經驗得出, 所以我果次都驗左

引用:
原帖由 bad-man 於 2010-6-14 12:05 發表

Stanley兄, 你近排點呀?
我就好似有半年冇番發, 唔知點解有個感覺今次應該真係好番...

但講起黎我都覺得有d奇怪, 上年年頭我一發現有果陣就即刻戒煙戒酒, 又早訓, 點知就愈出愈多, 到上年年尾我因為成日要上大 ...
師兄, 繼續努力, 咁你同你女友出事後仲有無行埋?

UPDATE

我上兩次, 即係第三次去睇醫生, 佢覺得食著藥都返發皰疹情況唔正常, 所以懷疑我係其他皮膚病, 之後開左新既藥同藥膏比我, 頭兩日食左都係差唔多, 不過之後有成2, 3個星期唔多覺有問題, 但上兩個星期又有少少起, 咁咪再去醫生睇下, 順便想叫佢幫我抽樣本驗多次究竟係咩事, 不過醫生話佢覺得無必要, 第一佢根據之前既情況, 佢話應該唔係皰疹, 因為無理由食著藥一齯狨陶ㄤL, 第二個理由係我個袋一直都係似皮膚輕微龜裂同埋有一少少撻既結瞧, 從來唔見有水泡, 所以醫生話該唔係皰疹, 我最近去醫生睇果時個袋都係乾爽, 無水泡, 所以想抽都抽唔到咩驗, 咁醫生又開多次上一次既皮膚藥同比大支躞躉I我, 依家藥就食完, 我都係見有異樣先亂躉I, 個醫生都話如果真係想驗多次, 就叫我有水泡先去, 依家我既情況無之前咁大範圍, 都係少少一撻仔同埋少少損左, 係煩, 暫時觀察下先, 因為醫生話係皰疹一定會有水泡, 就好似我第一次係毛髮到見到水泡, 想問中皰疹既師兄你返發果陣係咪都有水泡 ?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-6-21 00:45 發表

咁咪即係情況好左?
雖然仲有少少事, 不過比之前好左好多, 唯有繼續觀察, 所以想知其他中皰既師兄, 你地返發係咪一定有明顯水泡 ?

引用:
原帖由 kksick 於 2010-6-28 10:51 發表

我問過醫生,性病單從打飛機或毛巾傳染極微,但他們用的油可能有其他細菌,會引起尿道炎或菌會走進前列線
後果也好不到那裡, 打飛機也要帶私家油
不過中過招都係怕機場衛生情況唔好, 有好多上手打完都無換床單毛巾......大場會好啲掛

引用:
原帖由 man002 於 2010-6-28 15:24 發表

現在飛機餐,有分,港式,日式,美式,法式,玩法好復雜,手推,腳推,大比推,波推,妹妹推!
總之唔要妹妹

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-6-29 09:43 發表
其實唔去好過去啦~~自已打下機機咪算囉~~~唉...............
自從中左招, 連自已打都無心機, 有朋友叫去機場, 不過我仲係怕怕

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-30 09:38 發表
咪係囉, 中完仲敢去,,自己打下飛機自摸咪算數, 到時再去玩一個唔覺,中能左大獲野就真係死得

不過好多時,要好似我地咁衰過先知醒

玩完後我而家仲要一生受hpv 影響,,唉,, 代價真係好能大!
Candy 妹, 無計啦, 至少身邊仲有人支持下

引用:
原帖由 strange 於 2010-7-11 23:25 發表

Yes, I agree.  No one has ever got sexually transmitted diseases from handjobs, even handjob with saliva and vaginal fluid.  

Blowjob without condom can transmit 淋病 and 尿道炎. It is also dan ...
師兄, 口水都有傳染性, 不過屬於低, 囡囡體液都可以傳播病毒, 假如你下面有超細微既傷口都可以入侵,病毒可以透過套以外3角位傳播, 皰疹係其中一樣

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-21 23:14 發表

herpes係唔係仲大獲過wart呢???
唉, 自從上年9月中係右邊毛髮位出左水泡, 而分別係私家同灣仔政府確實中皰2, 都無再見到有水泡, 需然由11月到依家個袋袋位間間斷斷有無故皮膚龜裂損傷情況(輕微), 係15樓睇左3次, 頭兩次佢都以為係皰返發, 第一次開左250mg成個月藥我, 第二次開左400mg3星期藥比我, 點知都係無起色, 第三次佢話咁情況唔會係皰返發, 因為無理由食著藥都會有事, 而且我無水泡, 最可能係普通皮膚病(叫偏平苔蘚), 我有食藥同揸藥膏, 之後有keep著都揸藥膏, 點知前幾日右邊毛髮位有小小"行"同埋紅紅哋, 心知不妙, 就係尋日朝就見到有水泡, 成個人灰晒, 足足10個月, 都係要返發, 我生活習慣都算正常, 即刻去左15樓, 佢一口就話今次真係皰返發h:" /> , 唯有食藥醫啦, 隨口問醫生花同皰邊樣煩啲, 佢話正常花6, 7個月無出都好大機會唔出, 不過皰係頭兩年都好唔穩定, 返發機會高, 唯一比花好啲係食藥就搞店, 唔駛冷凍, 亦都唔似花傳比女人會有高危HPV, 總之都係煩

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-23 13:53 發表

熊貓兄,既來之,則安之,當係一種皮膚病,係外國d人都唔係好當一回事,又唔死得人
往往精神壓力俾肉體受既仲大
本身個袋袋問題都好困擾我, 本身唸著都好, 醫生話唔係皰, 點知今次真係皰返發, 水泡都出埋, 心點都係唔開心, 不過我都接受左, 總之有事就去睇醫生, 至少唔係咩大大獲既野

引用:
原帖由 llcoolj 於 2010-7-24 00:32 發表

請問師兄的水泡是一鐘椄O個別一粒??
醫生話係一群細水泡, 我今次係一粒大小小, 其它細細粒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。