推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-10-31 01:40 發表

師兄, 你話最近更證實有菜花, 咩回事, 係咪最近出去玩中招呢? 唔係9個月前中, 依家先發 ?
師兄, 你曭嵾曮Y潛伏成9個月先發出?  係咪當中出過去玩?

引用:
原帖由 strange 於 2009-11-1 00:25 發表

其實我是經常上去玩, 就算有龜頭炎, 好髐痐痐S不斷上去玩, 是最近兩星期前才證實中菜花,
而且生在尿道口, 何醫生給我冷凍了, 但其後又在包皮上多了四粒, 昨天又去何醫生處冷凍,
我每次做都有用套 ...
師兄, 我唸你係單身掛, 唔係你真係好大膽, 不過算啦, 以後唔好再去玩啦.

引用:
原帖由 kevin12345 於 2009-11-1 02:12 發表

熊貓c兄.今曰打去問過最快有得睇要去到11月中.咁我想試下做個全檢.佢應該似政府咁但佢要比錢政府唔使.真係要多謝提供資料個位c兄..祝大家早曰康復
Kevin, 我都想11月中去做全檢, 不過我地都係最好等夠 90 日 12月中才去做吧, 怕60日唔夠準!  你最近有無異樣?

引用:
原帖由 strange 於 2009-11-1 00:40 發表

多謝關心,  以後當然吾敢再上去玩了.
師兄, 你夠90日好去再驗下, 我都等夠期, 唉!

夫妻關係

有老公, 老婆既, 可以分享下中招後大家既處理方法嗎? 或者面對咩困難 ?  單身既最多都係面對自已做錯既後果, 有家室既面對問題更大, 心理壓力, 因為處理唔好會對家庭有嚴重既影響!

引用:
原帖由 productionplan 於 2009-10-31 00:34 發表
大家好...唔知仲有冇人記得我呢...  我係268板留個言的, 中非淋至今巳有差唔多5個月lu, 自從6月底因飲酒返發過一次之後, so far都冇再返發... 不過仲係有時會高丸痛... 好驚中慢性前列線炎... 就係前3個禮拜... 我的 ...
師兄, 我中招後真係飲少少啤酒都唔敢, 你6月係咪飲左好多呢? 我唔知非淋都會返發.

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-1 23:10 發表

其實你話比你老婆知道,佢有勿野反應?同以前同對你態度有無吾同!

正常都會有分別,因為知道你不忠,一般老婆大人已經不再信任你!因為同佢心想有出入!

其實祇有對她更好補嘗,不過此終都有條大和深刻的 ...
Man兄, 男人就係咁, 出左事先知會悔改, 所以各位師兄, 要珍惜自已另一半!!!  另外, Man 兄你唔係玩一次就中3元?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-11-2 00:11 發表
正常有花係好快會出, 好小要等到9個月既
Stanley兄, 我朋友係外地出緊差, 佢懷疑自已中左花, 有兩粒肉粒仔係JJ冠狀下少少既地方, 2個星期都係差唔多大細, 想問一般中招會幾時發, 我叫左佢返嚟去睇醫生

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-2 15:23 發表

可能唔有呢樣野令到我地唔敢再去玩,,都係好事黎,,,如果唔係大大獲唔知中左D咩病仲慘~~~
Candy妹, 我相信中左招既人都會覺得後悔, 我以前就係好無知, 無意識, 以為小心, 少玩就會安全, 點知一次意外就搞到自已一世係帶菌者!  我仲要等夠90日再過一關, 真係自作孽!  中過招係比正常人高出幾倍再感染其他病毒, 人性係好善忘, 過一年半載見無事, 又可能個心引又返嚟, 所以奉勸自已和大家唔好再行差踏錯 !

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-2 17:00 發表

其實玩多玩少系無勿分別,機會率都系一樣高,因為你un-know對手的性背景和歷史!
癮性病系最可怕,無得睇!
絕對同意, 不過唔中招都唔會咁唸, 對方我認識都有8, 9個月, 發生左事我問佢, 佢話自已咩症狀都無, 帶菌者有時連自已都唔知, 可能係無症帶菌者, 又或者症狀唔明顯都無察覺到(因為體質不同), 就算係良家婦女, 佢老公/男朋友都有機會傳比佢, 所以有時中招既人都好難chase係邊個令自已中招, 真係好嚇人!

安全套

比個fd反問係咪自已唔夠安全所以先中招, 譬如前奏有密切接觸但又未戴套, 我都無否認有時會, 不過我係旁邊毛髮中招, 唉!

引用:
原帖由 strange 於 2009-11-2 22:09 發表

我每次都有戴套做, 只是無戴套給囡吹, 點知都中鱆. 仲要生在JJ 尿道口和包皮內. 誰叫自己上去東莞玩?

至於 AIDS, 我問過幾個醫生,都說口交會給傳染的機會細到幾乎零, 這令我較放心.
不過最好都係夠 90 日驗下

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-10-26 23:57 發表

呢位師兄, 我想問你最近點? 係咪仲Keep著返發呢?  醫生有無點講?  我知中招係事實, 但對未來我好擔心.  見此請回覆, 謝!
suicide 師兄, 見此請回吧!!  唔知係咪中皰疹既兄弟少, 定係皰疹既水泡過幾日就會謝,結礁,無事, 所以無咩師兄係到分享下????

引用:
原帖由 strange 於 2009-11-2 22:09 發表

我每次都有戴套做, 只是無戴套給囡吹, 點知都中鱆. 仲要生在JJ 尿道口和包皮內. 誰叫自己上去東莞玩?

至於 AIDS, 我問過幾個醫生,都說口交會給傳染的機會細到幾乎零, 這令我較放心.
師兄你會唔會未戴前都會用JJ擦來擦去, 皮膚同體液都會傳染啊!

引用:
原帖由 productionplan 於 2009-11-3 01:05 發表

熊兄...其實花係點架...會唔會自己發大?OR一 群群....上網又搵唔到相睇.... 其實我冠狀都有一粒WO...不過唔痛唔癢.....好細粒...要摸先感覺到的....
Man兄已提供資料, 謝, 師兄你覺得懷疑該快去醫生確定!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-3 13:37 發表

花黎講載套都防唔到架~~~佢呢d 病毒個感染力好高,,,

唯有你一見唔對路就即去冷凍殺左去,,,
Candy妹, 我見有灡v兄同我一樣症狀唔係JJ, 不過係週邊, 如果係JJ中招, 會唔會係之前未戴既時候已接到, 男人都鐘意磨下磨下先戴套入

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-3 14:15 發表

講真有A仔都吾講出去,你估易開口,就算性病都好少講比人聽,真系貪慶香?
基本上去醫生醫好就算,點都系有好大"其"事!
秘密永遠吾講比人知就是秘密,講比一個人知已經吾會秘密囉!

一般人醫好,過多幾年又 ...
Man 兄, 咩叫醫好, 係咪無再返發1, 2 年就叫醫好, 我同意人性善忘, 不過我個人相信對有家室而中招既人謠, 已經係好嚴重既教訓, 再去玩既機會比較低, 不過假如係單身既, 就未必, 因為只係對自已交代.

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-3 16:51 發表

我問醫生護士點傳染,佢地祇話性交就算!

我問皮膚磨擦接觸?受傷皮膚接觸?打洞時,性器裡皮膚特別構造以磨擦傳染?

佢地祇答性交,真系吾專業!
Man兄, 因為我發現JJ旁邊毛髮皮膚位有症狀, 個普通科, 佢有皮膚文憑, 話皮膚同皮膚有緊密磨擦, 帶菌既體液都有機會傳染, 所以就算無真係打洞, 有時男人係桑拿都係貪過癮用下體磨下磨下, 病毒都可透過細到你睇唔倒既皮膚傷口感染, 相信有鑢J根部, 或袋袋都係咁中招, 因為四圍COVER唔到.

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-3 16:40 發表

我講緊正常一般人的心態!當然系男人心態,
女人基本上系無得避,因為你無法知道床上另一半何時有有偷食,帶菌帶病毒!太被動!
我指玩的定義,系嫖和偷食,包括酒吧/disco偷食,同事,朋友偷食等等!
人既慾念係無限, 不過希望大家知自已帶病毒係高危一族, 當個心想偷食咩都好, 就算識得耐欓J人, 都唔確保佢有無隱性病, 所以三思!

相關搜索目錄: Disco

引用:
原帖由 productionplan 於 2009-11-3 23:29 發表

睇完之後覺得唔係lor...不過d圖好ugly.. 我係零零舍舍得一粒...同唔曉大的...
圖係比人Reference only, 因為我中既皰疹同圖都唔同, 有擔心最好去睇下醫生

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-11-3 23:41 發表
我好耐冇上黎呢度, 因呢排比較忙...
先同大家報告一下, 我5個月冇返發, 9月尾果陣上過15樓check, 一切正常, 希望可以keep住, 亦希望各位都快d好番...
另外stanley兄你上15樓睇, 結果係點呀?
師兄, 咁你呢段時間都係Keep著唔做係咪

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-4 09:27 發表

政府個d冇用架你去睇醫生啦,做冷凍/電灼,, 你搵專科 "皮膚及性病科"既醫生就有得做架啦唔好拖時間
快d去做左去,,, 唔好自己亂買野搽啦,, 唔係越生越多or野開左仲死,,,
聽d ching講做呢d 冷凍係唔痛,, 不過痛/唔 ...
師兄, 你咁既情況, 快啲聽 Candy 講, 嗱嗱淋去睇私家醫生啦, 越拖越衰!  粒粒都發係根部, 師兄你有無戴套做吖?

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-11-4 10:50 發表

係呀...
師兄, 你有無女朋友/老婆吖?  為人為已, 睇怕我自已都要keep 著1, 2 年

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-11-4 12:45 發表

我有女朋友, 佢都中左花...詳情你可以睇番我d舊post...
收到, 大家都要努力!

引用:
原帖由 ryankkw 於 2009-11-4 23:05 發表

唉,一開始諗住唔理佢睇下佢會唔會變差先,而家好鬼多粒~
我有帶丫,可能因為根個位置包唔到所以中招...
唉, 我同你一樣, 有都cover唔到就中皰, 快去睇啦, 唔好拖!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。