推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[桑拿浴室] 新廟佳Sauna 最新Update

金毛大漢搞埸奇遇記

早前上新廟街桑拿,在休息室飲左半杯可樂,特冲入8至9 名大漢 小能哂老母叫我同其他客人走!在場四眼佬仲比多名大漢圍住指着個頭用好正確粗囗發音"我吊你老母西呀"但平時聲大大的四眼佬,死哂狗粒水,我覺得係冇錢交保護費所以比人小老母搞場 ,下次唔好搞我!好驁好驚

四眼佬同我講佢係老細,宜家又有幕后老細? C兄我想知佢比人搞埸比老細知道仲要做多幾月呀 阿威哥 是可人呀 主任 經理 你又知道幕后仲有老細 C兄你又"身受可職" 上到來响你有冇特價先 點能樣新人仕,作風又點9樣新:wondering: 你話威哥叫唔怕:wondering: 四眼佬果日都死狗   威仔好似做侍應生未聽講過!佢打九個呀:wondering: 唔洗怕:wondering: 仲有幕后老細咁鬼特工feel 定係同地下洗黑錢財團老細呀? 仲知果日為我去過香港桑拿最怕最驚悚的!

嘩!如真係私人事點解要搞我地客人先?如果佢唔係老細但比人搞場!!老細好心地到叫做多幾個月先 ,宜家香港地有咁好0既老細真難得!!宜家周圍打工仔唔係比老細抄鳩完!仲要連一條鳩毛都冇得補!就算創業都幾難!合夥做生意又怕比D不仁不義狗西食鳩埋!!然後走去上大陸叫雞!冼撚哂D錢,又話生花柳又話有梅毒冇錢醫!果D撚樣生意人連老豆都食正仆街!你果邊咁好請唔請人呀?仲有C兄成日收到料!!我比個24小時投訴報料熱線:29290000 一打去連你老豆都採訪到同邊過係老細! 有字有相精闢獨特

26 10 2009我在分享見到的事實註冊!!你就28号註冊10:31話小弟剛剛收到消息,
好似話下個星期返黎!!
如果師兄試過後話我知~^^
等我又去試下!!28号23:33果個四眼佬好似呢單野之後,比老闆知道左,做埋呢幾個月就係新人事,新作風,阿威哥仔也叫我不用怕照上去,下個月會多d好野返咁喎!!29号10:13低阿威哥話我知,個單野係個四眼佬私人事,同公司無關.....依家老細就要佢退出! 話講真邊個會話自己係老細架!唔驚差佬查佢咩!我就唔信個四眼佬係老細!29号16:02邊個係老細關我鬼事......你咁唔鐘意間場就永不再去,之後在全港討論區有咁衰話到咁衰...人地話我知我就咁聽.......如果我係現場又係事實我都唔鐘意咁樣.......但你又會唔會係唱衰人地旺自己架?!係唔係幫人賣廣告先?又或者幫人唱衰對家架!29号10:19(新廟佳午夜怪談)個日阿威哥就介紹左個!&我做,靚妹款!按就一般!有女朋友feel!總算可以一食!同阿威哥吹水,佢話入左貨,呢幾日返工,我有新號碼再出報告!29号10:30(尖東係新場?)師兄有無好介紹?呢間場未去過!呢個價錢可以接受!29号16:19(Reasonable Price)加小費5舊落樓差唔多...開大有時睇心情外..好重要係月頭定月尾29号10:26(灣仔加勒比海)請教師兄香港個邊有無咩場好介紹?我多數係九龍個邊玩,對面海唔呢個價貴少少.....我去開佐敦個邊,東方xx都唔駛呢個價!15:51你都幾忙下!又要做廣告又要去其他板面扮無知 踢爆你就扮白痴!!人地話我知我咁聽!!如果我話幾句有起死回生咁撚勁!!你唔撚洗咁忙啦!請我咪得0羅

相關搜索目錄: 廣告

又做廣告又要去其他板面扮無知 踢爆你就扮白痴!!

(門口係光得多,但裝修都係舊少少!唔知點解整一樣又唔裝修下?) 早前上廟街桑拿,在休息室飲左半杯可樂,特冲入8至9 名大漢 小能哂老母叫我同其他客人走!在場四眼佬仲比多名大漢圍住指着個頭用好正確粗囗發音"我吊你老母西呀"但平時聲大大的四眼佬,死哂狗粒水,我覺得係冇錢交保護費所以比人小老母搞場 ,下次唔好搞我!好驁好驚...裝條撚呀?冇錢等死! 收到消息業主冇錢收幾個月! 睇怕呢個場唔捱得好耐 ! 白痴!又做廣告!

相關搜索目錄: 裝修 廣告

九流寫手幫老闆倒米!

I remember this sauna  mentioned the same thing on a previous occasion.is really bad

26 10 2009我在分享見到的事實註冊!!你就28号註冊10:31話小弟剛剛收到消息,
好似話下個星期返黎!!
如果師兄試過後話我知~^^
等我又去試下!!28号23:33果個四眼佬好似呢單野之後,比老闆知道左,做埋呢幾個月就係新人事,新作風,阿威哥仔也叫我不用怕照上去,下個月會多d好野返咁喎!!29号10:13低阿威哥話我知,個單野係個四眼佬私人事,同公司無關.....依家老細就要佢退出! 話講真邊個會話自己係老細架!唔驚差佬查佢咩!我就唔信個四眼佬係老細!29号16:02邊個係老細關我鬼事......你咁唔鐘意間場就永不再去,之後在全港討論區有咁衰話到咁衰...人地話我知我就咁聽.......如果我係現場又係事實我都唔鐘意咁樣.......但你又會唔會係唱衰人地旺自己架?!係唔係幫人賣廣告先?又或者幫人唱衰對家架!29号10:19(新廟佳午夜怪談)個日阿威哥就介紹左個!&我做,靚妹款!按就一般!有女朋友feel!總算可以一食!同阿威哥吹水,佢話入左貨,呢幾日返工,我有新號碼再出報告!29号10:30(尖東係新場?)師兄有無好介紹?呢間場未去過!呢個價錢可以接受!29号16:19(Reasonable Price)加小費5舊落樓差唔多...開大有時睇心情外..好重要係月頭定月尾29号10:26(灣仔加勒比海)請教師兄香港個邊有無咩場好介紹?我多數係九龍個邊玩,對面海唔呢個價貴少少.....我去開佐敦個邊,東方xx都唔駛呢個價!15:51 踢爆你就扮白痴!!人地話我知我咁聽!!如果我話幾句有起死回生咁撚勁!!你唔撚洗咁忙啦!請我咪得0羅 你都幾忙下!又要做廣告又要去其他板面扮無知

回復 26# 的帖子

在我口中有提到邊個場?你話我唱人我有好處?咁你辯護又有什麼着數?加人工定升官呀?私人醒你我講的是事實!事實可以講10000年20000年!因為事實變成歷史!你咁積極為工司辯護,中國真的需要有你,每年6月4日 白痴!雄霸桑拿界難為你講得出!集團?對家?睇返自己咁撚白痴辯護好過日撚日講人唱衰你!講多句,依家呢度個kelly公關都幾玩得傾得.....細細粒容易食?你唔撚係話公關食得呀?係唔係幫人賣廣告先?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。