推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 COMMIN 於 2009-11-13 17:06 發表

據非正式統計10個男人有9個都唔會對自己老婆有興趣,  ching, 你應該係果9個以外的一個.
所以有甘多男人鐘意睇老婆以人屌!屌完就對老婆牲趣大增咯!

引用:
原帖由 性女 於 2009-12-14 00:42 發表
bf 都話 like 睇住我俾人3p, 肛插, 肛射
like 即係試過?講下來聽好喎!可以嗎?

c兄報告好詳盡丫...睇到我都興烚烚...
丫嫂比人屌爆西又發炎就真係慘d...但又好夠凌辱feel
又真軍又內射又成身咖喱雞...係就夠剌激...但安全第一丫!
恭喜禁賽完畢又能盡訢心中惰,甘極有可能又下次咼!
早上賢淑人妻OL,晚上又夠姣勁一流也!
其實聽你老婆心聲都好正...有相重正丫...

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-5-19 23:08 發表

特此分享老婆个人相一张,为左吾想扬晒到甘尽,点都要将老婆面部打格仔,敬请各位 C Hing体谅。

不过绝没意思惩求3P/4P,剩 ...
波大又甜美樣子丫...c兄有福啊...
睇住張相再睇返你既大戰報告...益哂果條友啦...
用個c奶換你個正嫂...比我都一定用盡力吊爆佢啦
多謝c兄靚相.....你明言話吾搵3p...都一樣有人要求...此乃丫嫂既魅力...

引用:
原帖由 kitty181819 於 2010-5-24 00:03 發表

我今日睇住老婆比人係咁搓,又幾興奮喎!!!!!
c兄講詳細d分享下丫....

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-5-22 17:10 發表

尼几日老婆吾系到(4P之后睇佢吾系好开心,买左张机票俾佢飞番外家探佢爸爸妈妈),临飞前一晚同佢砌左嚄劲嘅,(仲头一次俾我入佢后໽ ...
所有洞都比你吊哂真係好滿足架...我識親女友就盡快三洞全開..好似打左厘印甘..
丫嫂又廋左一定更正...吾好廋埋個波就得啦...等你再分享...!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-6-2 10:38 發表
我就鐘意玩2個洞就萛,第三個洞太臭,頂唔住
做野前要有預備工夫架麻...開頭女友要我教!
知我like三洞全開而家會灌定腸,洗旱靜,鯨乾水比我

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-6-5 00:28 發表

洗干净, 再戴套米得咯。。不过坦白讲,第三个洞没西洞甘好砌。。好干同太窄,会搞痛老婆
其實係個征服感大過快感...就好似顏射...射佢尿...同要佢舐腳指一樣

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。