推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

紫荊

回復 3835# 的帖子

我見到你bor

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-11-24 18:32 發表
今天的紫荊,不知道發生了甚洧き﹛A大家也突然秣孩R,好像年底,紫荆小姐選璊@樣,鬥一餐

冠軍將會是誰呢?大家可以自己評選一下,

問我,肯定是心目中清纯的亶瞴A今天的亶瞴A穿白色斯文絲 ...
比斯兄咁推介,好想睇下 jenny ivy 詩詩的新衣裳

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-11-29 13:42 發表
有時收到C兄的pm,想比較哪個師傅好?其實好難比較,次次互動,個個客不同,
如果你去按3次骨,2次滿意,1次撻Q,
都唔算失敗,我相信C兄們大都交過學費,
只能把個人所見描述鵅A留待你自己分析,
唔係話網友會老 ...
多謝師兄用心分析,完全認同

引用:
原帖 斯坦利 於 2014-11-24 18:32 發表
今天的紫荊,不知道發生了來'洧き﹛A大家也突然秣孩R,好像年底,紫荆小姐選璊@樣,鬥一餐

冠軍將會是誰呢?大家可以自己評選一下,

問我,肯定是心目中清纯的亶瞴A今天的亶瞴A穿白色斯文絲 ...
昨天終於有空浮返上柴荊,颩虪捰漟源隢蔚螂,十分清純, Ivy的新裝,
非常性感,絕不能小看,唯獨詩詩休假未能細看

回復 3885# 的帖子

水流兄快糪頭 好多靚女等緊妳

引用:
原帖由 水流柴 於 2014-12-5 15:32 發表
昨天下班走髐W黎睇靚女,入門口即被一個長髮,身穿黑吊带配橘紅短裙戰衣的美少女戰士吸引住,伊人有一副美人胚子和均匀的身段,兼且笑容可躬∼Ruby. 場主醒目,立刻介紹熱身,伊人非常健談, ...
水流兄快礞J多幾份表,快穧P各靚女相眾

相關搜索目錄: 美少女

回復 3935# 的帖子

William 兄幸會 , 柴大哥不好意思, 昨晚有事早走了,下次再和大哥飲杯

又有新人加入。是新手嗎?

回復 3970# 的帖子

幾時?你也會上嗎?

回復 3972# 的帖子

今日會自動波???

回復 3975# 的帖子

熟悉的名字,但記唔起是誰

回復 3977# 的帖子

最梗要識水流柴大哥

柴大哥同新人認識左未??

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-12 16:23 發表
預約?係咪邊個都得
柴大哥最想约邊位靚女????

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-10 12:06 發表
有冇ching試過或見過Kary?
仲未見到,要上去認識下新人了

引用:
原帖由 dreamlady 於 2015-1-12 16:19 發表
系啊,不過周日我不在鋪,同事自由發揮,可致電53287998。預約又或者直接過來自由選擇
终於星期日都可以上返去,

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-13 12:09 發表
Simon兄邊個sunday去過
好耐了,都有2年以上了

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-13 13:38 發表
哇,乜你咁老∼資格架 。 M個sunday包場happy
真係老了,輪到你地D後生接力。
Sunday 包場咁happy..包咩先……

引用:
原帖由 dreamlady 於 2015-1-15 13:14 發表
今日再有新人琳琳加入 令反工同事有lisa ivy.  ruby. angel.  mimi.  琪琪。詩詩。雙十陀地希希  
有新同事琳琳

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-15 14:23 發表
Book鬙憫rSimon兄
柴兄,今晚我比人book了-

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-15 15:21 發表
哦!唔通又食飯盒
咁都中,柴哥厲害

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-15 13:22 發表
Angel充完電啦
柴兄今晚上去試下電力??

新人 KARY 琳琳 的的 都未見到 , 今日有邊位返

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-16 12:00 發表
落班匆匆趕去看充電回來的angel. 到徙只見又是高朋滿座,耐心的ching們乖乖的等荂A技師們一貫地忙茯黿籇麂荂A唔好執輸,蟥{向場主mark低Angel先~場主話等鼣。 等∼瞥見伊人匆匆一現∼二仔底啦。Angel的外表 ...
柴兄終於被電到失手了

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-17 13:13 發表
Simon兄,今日人小小,包唔包
仲要問, 我都比你估到啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。