推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 iamavailable 於 2010-6-14 22:40 發表
叫佢快D返嚟啦............師兄呢倫咪要食自己?????
YES士。。。。

引用:
原帖由 KCI1989 於 2010-6-17 19:39 發表
發咩癲...自己條女比人食,你會興奮?
吾怕得罪讲句,可能你味试过睇住老婆比人砌。

如果两公婆双方面性生活已经没咩火花或太过平凡,3p / 4p可能会带俾你吾同生理同视角兴奋感受。

我老婆上几个月至第一次俾条友砌黎,虽然过程有D错折,但係捻番起老婆只西比人狂屌到劲出水兼自动忍吾主出埋呻吟声。。。尼种情景到今时今日我仲係很享受。当然,我吾係过种随便将老婆比人玩嘅人,都係试下者同要尊重老婆。

之后老婆係性方面仲比以前主动左很多

老婆之后都有“少少暗示过",佢被人屌到某皆段过阵时,佢查实係很兴奋,係性方面兼肉体嘅快感。

仲然之。。。吾同人有吾同嗜好,只不过大家层次吾同timing吾岩。

话吾埋,你迟D可能会有吾同睇法。

引用:
原帖由 wumingpu 於 2010-6-18 16:12 發表
都系果句,,如果人地老婆比我砌就會好興奮..
我都係, 不过要睇对方咩货色。

吾通连猪扒度要砌埋 ??????

老婆终于番左来。寻晚睇紧葡萄牙对西斑牙,睇到下半场休息时就对老婆“开波“。点知有意外惊喜:没屌老婆成两个几月,佢竟然变左白虎。

问老婆点解?佢答我:“你吾钟意咩 ? “

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-1 01:54 發表

一定好激,你有無問佢兩個幾月有無食自己...有無幻想比其他扑?
老婆第一次将只西D毛剃晒,都吾知为咩 ?有D怪怪地又没讲。

不过屌起上黎,都没咩分别。係摸西过趁,有少少毛敕。秃秃下。。

甘耐没做,个晚就同老婆开左“两次波“。。搞到我精尽人忙。。。今日终有D攰。

引用:
原帖由 仁人 於 2010-7-1 20:29 發表

我都想同你老婆開波~~
我老婆粒波吾系乱俾人开。。今耐以黎,除左我之外,都系比另一个男人开过一次劲

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-2 01:05 發表

咁。。之前佢多毛嗎
哇。。。条D西毛真係超多又生得超密,仲多过我自己D 。(係吾係你条女 ?)

我老婆D西毛都係生得剩係细细同短短地围住係西洞一带谦有D疏疏散散 (有D似没完全发育晒过种

计尽都係得你个张相中大约三分之一。现在紧加吾驶讲。

阿根廷输比德国4比0,真係多的佢吾少。。。。没Mood,没钱赢,又没毛。。。

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-1 01:54 發表

一定好激,你有無問佢兩個幾月有無食自己...有無幻想比其他扑?
仲味问。。不过佢番黎尼几日都“表现“到有D放,死叫我推入D同咀佢奶头。搞到仲被隔离房同事听到少少。。

为搭谢老婆“白虎“心意同一洗巴西与阿根廷输波心情,今日头一次带老婆去骨场按摩。老婆吾知我有预谋,捻住係做SPA甘简单。等佢除剩底裤训係张按摩床时(对波用毛巾遮住)。 我至专登安排两位女按摩师帮我地按摩,做到要加油卒条腰下半身同箩友时,我就直接叫佢位按摩师帮佢除左条底裤落黎。佢正在陶醉紧按摩嘅舒服感,没捻到按摩师手势会紧快,清醒时佢条厘士粉红色底裤已被除到落脚,成只鲍鱼光秃秃Show晒出黎。
佢想著翻条底裤,不过被我劝服(家因我都係全裸 俾人按摩紧下体)。
睇住老婆面红红很吾好意思剥光猪俾人按摩大比。再加上我同两位按摩师有意挑起佢只没毛鲍鱼当话题同叫佢按摩师帮佢按摩埋下体。
睇到老婆当时要嬲又嬲吾出又怕丑又似要嘅样,我真係觉得很兴奋。
睇睇下睇到我欲火焚身(老婆应该都係俾人卒到有D反应),我就行过去老婆过便,咀佢同当主两位按摩师面前,将我禄野插入老婆只西到。
老婆控制吾到,为由同我砌到除野为止。

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-5 16:45 發表
咁個2個按摩師有無幫手?
有少少,帮我老婆“卒“lin 头,大多数剩系睇住我砌我老婆。

之后老婆面红红又头tup tup有D晤好意思快快著番衫。番到屋企之同我细细讲下次晤好再系晤三晤四D人面前搞佢,费事俾人偷拍。。。

不过我觉得老婆开始接受到暴露佢身体比人睇左。

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-7-18 01:32 發表
其實你地d老婆年紀幾大倒架? 係咪要年紀大d先接受倒 3P 架? 想知你地點引佢入局
味必,我老婆29岁,都玩过一次4P.

之前用左很多借口包括同讲点爱佢,想增加夫妻之间性乐趣一堆理由等等,。。再慢慢日日引诱同鼓励先至得。

不过老婆心理防守都很重,到临场可能会担心很多野例如怕丑同反悔而引之缩沙。最终都要狠心交俾对方黎一招半硬软抱入房。。。佢。

不过柬Partner同交老婆比对方前,最好讲好对你另一半吾好过度乱黎,要“睇风行船“,佢真係吾要就要放低步伐,调下情,慢慢黎。

头一次比陌生男人屌(我之前炮友会很落力死屌我老婆好似吾驶本咁,屌到我老婆几乎晕低,心理尼一关吾咁容易过嘎。

如果靠搞吾好, 老婆会憎你一世。。。

引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-20 23:44 發表

屌,即係唔得啦,要溝埋d老弱傷殘,同埋要屌幾十下就輪到下一位,一個就幾十,7個都唔夠一千下,我一個都得啦!
各位C Hing, 真佩服你地D老婆可以应付甘多个, 我老婆被一条友砌吾到半粒钟左右就变左成条死鱼。。滩系床到连大比都Mark开晒由得D精流出黎。。。系到透大气。。。

引用:
原帖由 nasabug 於 2010-7-21 02:05 發表

係唔係你老婆年紀適應唔到太劇烈?
可惜我老婆就唔會玩

但去party見過有個女仔(bro帶出嚟)要比十幾個砌完,先至變死魚攤喺度
頭3個鐘仲好砌得,到3個鐘後先至比人小到冇晒力
我老婆三张都味到,不过上一次系佢第一次4P玩换妻游戏..仲系临时想缩沙过种。。。

尼到几时变“尺寸“讨论区 ?

我得5寸,味系OK. 老婆无Complain...

引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-24 09:12 發表

如果老婆係一手貨,冇第2個男人食過,唔好話5吋,3吋都冇投訴啦!因為冇比較。
我老婆话长短吾系至重要, 最紧要系佢有吾有Feel...尼到各位C Hing系“长短论“倾倾下, 好似忘记左另一半的感受都系性高潮嘅一部分。

忙左几日,仲捻主今晚礼拜六可以同老婆屌长餐劲嘅。。除衫除剩条T-Back点知佢 话大姨妈黎左。。真冇瘾。。。

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-25 01:40 發表

RAM兄,你老婆齯禰耵藆X黎未?
生番都有成寸长。。。多谢关心。不过只西比条卫生棉条插晒入去,露出两条白绳仔,又几得意。

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-25 13:50 發表
影D相貼上黎大家一齊欣賞下
尼味野(大姨妈)。。。吾好挂。。。费事老婆捻主我影尼D相别有用意。。。

得意同好睇系两会事。。。

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-25 02:37 發表
哈!唔使你隻手指,條女自己隻手指都可以搞幾次高潮啦,咁同條野粗幼係冇關係wor,如果你條野得三吋,咁仲搞到條女到喉唔到肺啦
查实要屌条女变High,吾系靠禄野几长就可以,我听(同注意到)老婆话嘅快感系源直当我禄野插入佢只西之后,系佢阴道四周围(Sidewall)磨檫而得到快感。

有试过戴“阳具加长“避孕袋(戴左之后,禄野有成8寸咁长)黎屌老婆,禄野系可以“勉强“插晒入佢只西到,不过老婆话佢除左只西有D谷主谷主“充实感”同个“痛“字之外,佢吾觉得有任何快感即使我禄野已经笃到佢只西花心尽头。

能头型状大粒同够粗反而有帮助。

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-25 14:40 發表
你無追問佢點解剃哂齯
佢无答我。。。就转话题。 小事黎着。。

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-25 16:07 發表
如果假撚真係可以代替真撚,咁就唔使搵男人啦,你條假撚硬崩崩,係女人都會痛同唔舒服啦,如果係六七吋長既真撚,完全係兩回事,試相相你條野插入你老婆度刺激陰道壁,但有冇想過你永遠都唔可以刺激佢深入既陰道壁? ...
我无所谓,至紧要对自己有信心。大家两夫妻,有性高潮同充分享受到性爱乐趣就OK. 凡正好丑命生成。。。。

人比人。。比死人。。

我老婆只西总共俾六个人睇过。。。

之前有安排老婆玩过一次4P,结果过后搞到要睇医生同冷战两个几 月至 和好如初。 点可以再按排第二次 ????

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-14 21:42 發表

你地兩公婆唔係溝通好先玩3p咩,你唔係強迫你老婆去玩呀?其實最難係第一次姐,試過一次之後,第2次應該唔難諢I
其实第一次系半推半就引诱老婆搞4P。。。。

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-15 22:49 發表

第一次就玩4p抵你比老婆小啦!應該慢慢黎,一路路加上去,佢都冇咁大個胃,食開一碗飲,食多一碗都飽到襪到著唔落,你重比夠你老婆食夠3碗飲,唔比人屌死你都可以還神囉!
我同老婆玩4P系夫妻交换过种。。。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。