推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

65 123
發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-16 14:56 發表

其實交換黎玩都公平諢A應該都冇乜「炸形」,係咪個條麻甩佬樣衰唔撚掂,你老婆唔滿意呀?
条友个样系一件事(不过禄野够大同粗过我很多), 系老婆剥剩底衫裤大家性至泼泼同睇到对方裸体时过阵至临时缩沙吾肯玩,不过我又很想睇老婆俾人吊,所以由得条友半推半就。。。上(强)我老婆

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-18 17:06 發表
強迫黎玩都唔好玩啦,老婆隻西都乾晒水,插都難插入去啦
条友系抱我老婆入另一间房跟住系佢禄野楂左性爱油至狂插我老婆。听到系房老婆叫吾好, 吾要,跟住没声左。。。当我系出面稿掂佢隻肥西SP,我入房至睇到我老婆比人用两只手Mark开晒大比,个AT PAT比个枕头托高住比禄野抽插紧。老婆过时满身大汗,似死鱼一条,半梦半醒 。。er er er 声。。。啖气。。

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-20 20:57 發表

玩3p梗係要用套啦,如果唔用套,之前個男人射左d精係入面,唔好話要插入去,諗到有撻野係入面都毛管洞,條尻都軟埋呀!
我地玩4P;夫妻交换过种。
不过我承认系第一次玩,经验吾够。“性至泼泼“过阵没捻到对方系搞吾带套打真军过种(佢地可能知道我地系第一次出黎玩)。好彩,老婆有吃避孕丸同事后有去睇医生。

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-21 19:50 發表
真係呀,你估睇咸片呀? 睇住老婆隻西同口流番第二個男人D精出黎,跟住自己再屌老婆隻西同佢打車輪?諗起都想嘔
我单case士属于经验不足,操之过急。

不过当时种心情真係很茅屯。又想睇老婆个西比人地禄野屌会有咩反应,又担心老婆会出事。

諗番起老婆过阵嘅情形由开始就比人抱入房好似强奸紧到最后入房睇到老婆成身软晒比人屌到发出轻微叫床呻吟聲跟住再比对方反过黎做高狗仔式兼内射。。。又好似好兴奋。

过种心情认真係难以形容。。。

回復 1375# 的帖子

不过老婆始终冇比对方口爆,而老婆咁耐以黎都係俾我口爆过一次咁多仲係岩岩结婚过阵。我地都吾钟易尼味野(口爆左,我就吾想打车轮吃番自己D野。老婆仲话我D精有腥味。。 )

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-22 00:37 發表

我仲以為男人係鐘意內射完之後先再含添..
不過其實口爆真係有咁爽咩??
老婆当初系直接帮我含/咀条能搞到我性高潮系老婆既口入面内射(简称“口交“)。 味试过吊完西洞至将禄野放入老婆口到(老婆吾钟易)

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-22 22:58 發表

口交唔同口爆,口爆係在女人口中發射,女人會成口都係精,大部份女人都唔肯!口交係性愛既前奏,大部份女人都樂意做。
对吾住,将口爆写成口交捞埋一齐讲,多得阿James提醒。

我老婆被我口爆过一次就没玩左,成口浆。。两下就呕晒出黎。。

不过口交就有耐耐地玩番下。。仲系69式。

近排心痕痕。。很想睇老婆俾人砌返一轮,不过睇落老婆吾会自动应承。。吾知各位C Hing有何对策 ?

引用:
原帖由 c0135 於 2010-10-22 09:14 發表
剃了無毛好,,,,,,,;,,
抛开少少心痛吾讲,捻番起个一次老婆被人上紧个情形,最激都入房个阵眼前一幕,见到条友的背只同
箩友趴老婆两对脚中间位置;只箩友就係到摇上摇落。
而老婆对脚就被逼MARK开主,半天吊,一左一右泊住条友嘅腰到。
条友箩友每摇一次,老婆嘅两只脚就跟住半天吊Feng 下Feng 下。。
再加上老婆百般吾愿意被人上紧嘅叫聲同条友呻吟聲。。。真係过瘾。

引用:
原帖由 spy_tom 於 2010-11-7 15:39 發表

利害,有機會睇住老婆比人強暴,咁你老婆有冇俾人pump大左個肚?
过次第一次玩4P,老婆并吾系比人轮大米,不过冇带套,好彩无大肚。。。

引用:
原帖由 james3504 於 2010-11-7 23:22 發表

即係你老婆比個男人屌,你又屌番個男人老婆啦!你可唔可以講多d人地老婆既野呀-----身材、反應?
睇番第25 篇就知http://forum.timway.com/f/thread-291439-25-1.html

引用:
原帖由 james3504 於 2010-11-8 23:25 發表

睇完第25篇,師兄都要寫好耐諢A好詳細。咁,你有冇覺得唔抵呀,自己靚老婆同人換條肥c9,重有,條肥c9係咪真係個男人既老婆呀?
冇话抵吾抵,重点係同老婆都结左几年婚,老婆虽然靚,但性生活都咩突破,有时同做爱好似交差咁。。

所以就到用尼招黎“开放“下佢。减低下佢D保守“性自尊“。。至少现在佢知道曾经有被其他男人上过。

不过第一次睇主佢被人屌,过种感觉真係超超超正 !所以索性写出黎尤其係 D细节同大家分享。

条肥C9都几好屌咖,胜在识玩大玩。就算吾係条仔老婆都会係条仔老相好

引用:
原帖由 james3504 於 2010-11-10 17:42 發表

個次之後,有冇再試過交換呀?有冇諗住安排3P呀?
话晒都係自己老婆,我都吾想佢好似做鸡咁Cheap随便俾人屌,再加上次第一次就搞都大镬左D(内射);我肯佢都味必肯。。。。

引用:
原帖由 james3504 於 2010-11-10 20:58 發表

試過唔係會上癮咩?你樓上位師兄都話佢老婆玩過3、4P之後淫好多諢I
查实过时係有D后悔被人屌咖,边仲敢再玩呢?

不过自被人上过后,
发觉老婆係衣比较性感左。有时敢穿著一件薄薄t 恤而戴上胸罩出街买吓野,大動作下胸前肉球跌跌蕩蕩

引用:
原帖由 james3504 於 2010-11-15 00:02 發表

其實男女都會幻想多姿多采既性愛,女人顧慮多d,怕影響家庭,既然你都唔怕睇住第2個男人屌你老婆,你老婆使乜驚同第2個男人攪野呀!上次(第1次)係個男人太粗魯,嚇驚你老婆隉A個次之後都過左咁男耐,你有冇再問過 ...
有试探过,老婆坚持吾彩我。。

65 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。