推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

你地好,我係新仔黎,今日去左政府睇話我係肛門付近(1CM位置)有耶菜花(大約十幾粒),
我覺得佢只係望下就叫左我去查藥水,因為我上其他網睇話要查水陽酸先可以碓定
護士話查完會好"哪",叫我4個鍾之後去洗左去,但我完全冇感覺,係唔係冇用?
我問佢隻藥叫咩名,佢又話我問黎做咩
同埋一個星期先去查一次,我睇左幾隻藥都係一個星期3次或者連續用3日
我有出去玩過幾次,但冇試過肛交,次次都有用套
我只想快D醫好,虛心受教
THX!!

man002兄
唔好意思,我講野一舊舊
係我發現肛門有D粒粒野,我先去睇醫生
藥就我係網上面睇到,有隻叫X定寧就係3M出
其實一般黎講,查政府D藥會幾快好番?(我指脫落)
其實可唔可以要求攞藥自己查?

引用:
原帖由 man002 於 2009-12-31 10:10 發表

政府好像無得拿藥回去搽,要去醫院搽!好像搽好久,幾個月都吾奇!政府應該吾系3m
我自己第一次睇政府,佢同我冷凍一次,然後我就轉私家專科冷凍兩次,現6 WEEK都好像無再出現!
共用千幾元醫療費!
師兄你第一次出得多唔多?仲有睇邊個醫生?
做冷凍幾錢一次?

今日去左DR HO度做左一次冷凍,佢比左D藥膏我查,佢話可以照平時禁沖涼,請問各位師兄,果隻藥膏有咩用,係唔係查3個星期?佢上面只寫左1日1次

HAPPY NEW YEAR!!
祝大家早D好番,冇病冇痛

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-1-2 02:50 發表

藥水好小有用, 冷凍啦, 如果開始時應該會成日翻發過3個月後會好d
我自己就唔識睇下,睇左好多舊POST話會有水泡,我自己又唔識分係細粒定水泡,我只知道有個位損得好勁,大果D係冇晒
係唔係一定要3個星期先可以再上去??
stanleysex兄,祀你2010一定可以搞得掂

一定係最後一次

今日個冷凍位變左黑色 ,其實我想問我應唔應該整走D死皮先呢??

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-1-4 01:34 發表

唔好亂黎啦, 正常冷凍會有死皮既咩? 死皮應該係搽藥水, 不過最好唔好自己整走佢, 萬一損左會野開好勁, 依個一定既
應該係凍死左既表皮組織, 今日洗完用紙巾一印一拉, 就有小小黑色既皮
果個位紅左, 不過冇損到, 立即查藥膏

有AR,係政府度CHECK左,
因為我對上係半年前出去玩,要有事一早應該有事

neoguy5555, 好多師兄都話就算用套都唔可以保護其他地方...
你過左幾耐先再出AR?

neoguy5555,
你會唔會捱過夜AR?
之前D POST話唔夠訓有機會反發

各位朋友,先祝大家虎年身體健康
最近好忙,冇咩時間會報
上個星期去第3次15/F
DR HO話已經搵唔到,叫做清晒,佢話比我D藥育可以唔查
我依幾個月keep住以前的生活,係冇出去玩
仲有就係食雲芝
報告完畢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。