推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

144 123456
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 mybaby899 於 2012-9-3 19:54 發表
其他師兄好返花 有無食返煙呀??
無~~已經戒左煙, 戒煙比我預期中容易~~

話咁快就已經過左三年, 依家反而享受健康既生活, 煙又戒左, 酒又小飲,早睡早起, 得閒做下運動, 人都精神左~~

各位C兄∼∼努力,正面面對吧∼∼

相關搜索目錄: 運動

係外面再傳返入去...............

我耐唔耐有時個肛門好似有傷口, 但係醫生又話唔係黎................其實花都幾難睇呢

依兩年耐唔耐自己就用鏡黎睇下自己個肛門.............
引用:
原帖由 紫亞 於 2013-2-3 20:55 發表

DR.HO 話肛門入面唔會無啦啦入, 多數都係生係外面再傳去入面~

我都係patpat生疣, 已好返2年, 我都唔知點樣野返黎, 我又無肛交, 但係睇醫生又話jj無事, 到醫生睇到個肛門,第一下佢就問我有無肛交..........我完全明白ching既感受

我依家周不時都會左照右照~~

我諗緊不如叫愛人去打子宮頸針就可以解決, 但係諗緊用咩方法晉\去~~

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-28 10:06 發表

師兄我和你的情況差不多啊 ! 從無肛交都唔知點野番來的 ! 你當時醫了幾耐, 做了幾多次冷凍 ! 醫療期更有沒有復發, 有沒有吃什麼的健康食品, 如靈芝等去增強免疫力!
我就是不發覺自已會生花, 因從沒有做"肛門的動 ...
我個陣係浸x醫院check到有, 因為我係內痔病人,見且門有血就去覆診咁, 點知個醫生話個曮Y疣, 仲有好多下, 一野俾佢嚇死, 醫痔瘡個醫生唔收,轉我去秘尿科就話唔關佢事轉去皮膚科個個醫生仲衰話唔知你堶惘陬L, 唔肯同我檢查,就轉我去外科, 外科一野就話要開刀,話預十萬, 我俾佢嚇到傻左, 轉依幾次已經使左4k, 跟手仲要做埋咩愛滋同梅毒test, 好彩無事.......

當嚇到死之時, 好彩最後搵返跟開自已既家庭醫生, 佢檢查後就轉介我去皮膚科一個女醫生到, 佢只係幫我查左3次藥水, 之後乜事都無晒.........經過今次事件後,我覺得除左醫返好之外,最重要係醫德.....肯用心去幫你既醫生先係最好........

我已好返近2年至2年半...........我由一個煙民變到煙都戒左, 依家仲成日做活動.......夜生活無晒, 咁樣除左成個人健康左, 最重要係錢都可以慳返唔小.......
我都唔知點樣野返黎, 但係我問過我個家庭醫生, 我問佢如果男性可唔可以打hpv針, 佢話你都中左打黎無用, 仲有只要病發時唔好做愛就唔會傳俾愛人吧, 即係話如果你表面無事又無野突出黎既話咁就無問題, 如果有就唔好做愛........咁樣就唔會傳染呢...

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-28 10:06 發表

師兄我和你的情況差不多啊 ! 從無肛交都唔知點野番來的 ! 你當時醫了幾耐, 做了幾多次冷凍 ! 醫療期更有沒有復發, 有沒有吃什麼的健康食品, 如靈芝等去增強免疫力!
我就是不發覺自已會生花, 因從沒有做"肛門的動 ...
我醫好後太約三個月定半年後先同女友做愛<----但依家已經唔係依個女友了~~

我無做冷凍, 只係用左一隻藥水, 同埋因為多既關係, 我好記得個女醫生話如果咁多, 一定多個三個月既引發期.....

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-2-26 21:13 發表

我從沒肛交 ! 每次都有帶套, JJ沒有花, DR HO 話可能在水療或桑拿不清潔野到的!
你意思話就算帶套都有機會野到別人 !
個師兄講得琠@, 例如你個大脾拿有疣, 就算你用套都會傳比你愛人, 因為當你用大脾拿到磨佢既話你都會傳比佢咖

所以如果你patpat到生花, 而好肯定你前面無既話, 你用前面同條女做唔會傳比佢咖, 除非佢摸你個patpat之後又摸你條jj再摸佢自己個西咁就會傳染啦~~

相關搜索目錄: 清潔 水療

我睇個個女醫生叫何x容~~

你知依度唔俾講醫生名呢

我依家已戒煙, 生活規律左....

我唔知係乜野藥水, 我只知佢查完我個patpat後叫我半個鐘頭到一定要沖涼洗走去, 如果唔係會有問題....

近來有一樣野煩惱緊, 因為黎緊年尾會結婚, 愛人話不如做個婚前檢查,.........唉......雖然好返左兩年半, 但係到依家都仲有好大既陰影.....................我生既疣係patpat到, jj無事既, 到底會唔會俾人發覺~~~又或者有咩程序呢....................

好煩好煩好煩~~~~~

相關搜索目錄: 結婚

噢~~~真的嗎...............係既話我就放心鳥~~

我開頭仲諗住自己去第二間到驗左一次先, 跟手再去家計會到驗, 因為佢寫話會驗條jj同蛋蛋~~

引用:
原帖由 dary_1981 於 2013-3-26 17:14 發表
唉…半年前d花復發過,估唔到而家半年又疑似復發!呢一次都幾肯定係,而家打算同新相識既女友分手,免得害到人!心情灰哂!覺得真係無哂希望!
你愛唔愛你女友先~~如愛就自己醫好左先, 唔使話佢聽住~~

引用:
原帖由 dary_1981 於 2013-3-27 11:49 發表
c兄們,岩岩上完15/f,dr ho話我果粒係粉刺,好彩大步欖過!希望真係唔好再黎,各位都要努力加油!
恭喜晒.........咁咪唔使分手囉....

新人好舊人好, 其實都經過好驚好驚又唔知點既階段, 講真六神無主個下既感覺真係好難受............

各師兄努力, 唔使驚唔使慌, 得閒上黎傾下, 向好方面諗會好好多...........

stanley 兄~~我好返左 近兩年半三年~~, 我都仲keep住上黎睇下大家ching點, 講真我個病發位真係有攭_, 所以如果有ching同我一樣係patpat中花我都好樂意同佢地講點做咖, 講真自問有痔瘡但又唔係基既都唔明點解會中到.......................

stanley兄, 努力, 離光明不遠矣~~
引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-5-24 11:41 發表

neoguy5555兄咁你而家點情況呀? 應該一齊ok

回復 17078# 的帖子

我就算好返都會上黎同各ching吹水, 依個地方真係一個好好分享既地方~~~

各ching 努力, 就算花好\好, 總有一日會好返既...........

我之前都食煙, 依家完全戒晒, 俾小小我既方法俾你睇下有無用

1)戒夜浦同飲酒既習慣<--因為一出去飲野去唱k就一飲酒就會食煙

2) 試下早上一起身第一支煙既時間拉長, 即係由本來行出去返工個一郂就要食, 拖到公司樓下先食, 因為起身第一支煙拖得長成功既機會會大<--根據之前睇報紙返黎所得

3) 每個人都有食煙既習慣, 即係要係某一個指定既鐘數食, 例如, 十一點三, 十二點半之類, 當你去到個時想食既時候就做其他野去分心, 一過左個個時間就唔會食咖啦

我無用香口膠, 戒煙貼都成功, ching 努力呀..........戒煙唔係想像中既困難
引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-30 20:05 發表
衣家買左戒煙療香口珠 nicotinell , 由每日1包減到1日4支,希望戒左煙啦。

相關搜索目錄: 報紙

我得閒都會上黎........

各ching 加油~~

有心就事成..........

雖然依家都會疑神疑鬼, 但都會好返咖, 我已好返3年吧~!!!

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2014-6-4 10:40 發表
各位師兄你地好啊,

我都兩年幾無上過來呢度了, 還記得約2010年左右發現出疣, 醫左同觀察左一年, 而家都無番發過了. 其實花可以醫得好的, 唔好灰心, 番發就即刻去冷凍左佢. 我而家都結左婚一段時間了, BB都出左世. ...
我同你差唔多時期,到依家都唔記得係09定10年有既,最緊要加強免疫力∼∼∼

144 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。