推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

大陸啲野真係唔可信~~~

我反而覺得後面中好過前面中喎, 小弟中既方式主要係patpat位, 連我自己都唔知點樣o野返黎。

各位ching:只要努力面對, 人生唔使咁灰既

我前後睇左三次到, 依家用自己手同埋境去照個patpat有無出~~好彩到依家都無事~~

我係搽藥咖, o固陣我驚到死咁制~因為唔係一粒係好多~仲俾個外科醫生話要開刀喎<--o固陣未識睇專科~~

最後好彩無事, ching記住每掂過前面一定要洗手先至好掂後面, 如果唔係唔掂咖~~

推油依家野唔好攪啦, 我依家梗係謝絕晒所有依啲野, 仲有記住要洗手, 摸完後面又好前面又好都要洗完先.

我發現係因我本身有庤倉, 咁我見有血咪去睇返醫生囉, 點知就係間死人私家醫院左send我去右send我去, 又話開刀又話乜, 最後我睇返自己家庭醫生再轉介去睇皮膚科專科攪掂~~

之後我問返我睇既皮膚科醫生,佢都話唔會開刀咖, 係因為最後係一個外科醫生, 咁外科醫生only識得開刀咖啫, 所以佢係咪都話要開刀呢~~

洗手真係好重要, 記住有無中或返發都好有得避免就避啦, 總之係咪都洗左手先~~

咁最後依家沖涼咪可以知道有無返發呢, 因為會摸到~~

chiyau2008 兄你形容得好好~~~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-9-3 00:03 發表 想問下已康復的兄弟, 你們有無同女友做?有無陰影...
依家有新女友, 對性事有陰影, 唔敢做~~

正面啲諗就係依家可以好專一咁對你女友~~~

坦白係好事但係要睇下對方可唔可以接受到~~

努力~~加油, 正面啲諗.....

自己用心去搵下,前面會有寫咖~~~依度唔會有CHING SEND 俾你咖~~~

STANLEY兄, 唔經唔覺有花都多過一年呢, 回想之前好失落好無助既日子, 依個版面真係對我黎講好大幫助。到依家我都耐不耐上黎做cd rom~~

依家我都keep住睇下自己個patpat到會唔會有返發, 所以各位師兄要向前看,依個病一定好, 唔使灰心~~~加油呀各位~~

我就係之前頁講肛門位中既o固位師兄, 依家相隔左一年, 依一年來到依家都每次沖涼都會摸下有無野突出黎, 就算好似生暗倉咁都會沖完涼左照右照, 一年前生o固陣真係諗都諗唔到自己中左, 好驚, 好彩係依到有啲師兄可以大家傾下。

我真係諗唔到點解自己會中到, 最大可能係用左一啲不潔既毛巾, 但係我係無試過玩自己後面吧~~當然我亦都唔係同性戀者~~

但係學我醫生話頭諗點黎都無用, 因為已經有左, 諗下點醫好同以後點樣keep住健康好過~~~

stanleysex兄~~恭喜晒, 小弟都想跟女友生bb, 有咩要多留意呢?, 因為就算我好返左兩年(10年發),到依家都仲有陰影呢~~

你諗住生前有無去醫生到check多次呢???

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2012-5-25 01:16 發表

無咩野.
好似無上去15/F.
我諗至少2年.
都想上去問下打針有無幫助.
其實我都想知男人中過之後打有無用~~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-5-25 15:26 發表

你同我一樣諗法, 我條J都無事, 但硬係覺得有陰影, 會唔會仲有毒未清晒, 會傳染比女友呢, 但又唔可以話佢知.
你係何生跟開? 其實去醫生度CHECK, 都係睇下有無D肉眼睇到既花, 我醫生劉生話, 靠肉眼睇, 驗血都 ...
我唔係何醫生咖, 我兩年前睇一個女醫生, 真係覺得勁尷尬~~個陣個醫生都話驗血係驗唔到咖, 只可以用肉眼去睇~~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-5-25 15:32 發表

恭喜晒師兄
講? 無可能, 家變都得.
我諗住過多一輪去醫生CHECK多次就當自己好番, 然後結婚.
2年了, 話長唔長話短唔短, 好有心理壓力.
呢兩年, ML一次都無. 完全禁慾.
係咖啲壓力大到無朋友, 又唔可以同朋友家人講, 女友更加唔使旨意~~

相關搜索目錄: 結婚

其實有無師兄有計諗到點樣同另一半講不如去打返支子宮癌針呢???

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-5-29 17:21 發表

嘩, 師兄, 你睇呢D野去搵女醫生? 政府?
就算男女醫生都識醫, 我真係搵男醫生好D, 話晒睇條J.
我唔係睇政府呀, 係因為個陣係浸會醫院(覆診睇痔瘡)俾啲醫 生嚇到半死,又話要做手術又話要割, 最後睇返自己既家庭醫 生,佢轉介我去睇依個女醫生。我唔係生係條j到係生係patpat到, 條j一啲事都無..............勁無奈........

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-5-29 17:24 發表

你叫佢打, 即係自己身有屎喎.
所以咪諗緊有無其他計仔囉........成日都自己keep住check.......睇下到底有咩異樣~~~~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-5-29 17:23 發表

我仲有一個星期就兩年了
我都已經兩年過鳥.........

昨日我去睇醫生, 因醫好左PATPAT花都有兩年半, 所以再去DOUBLE CHECK同問下醫生(普通科)啲問題.

我問佢如果我中過花, 應否打疫苗, 醫生話佢未聽過中左既人會打返喎~~如果男性既話, 當你發現返發既時候,只要唔好同伴侶行埋就OK無問題, 無乜傳染俾對方既機會.............
重有原來花真係好普遍<---唔知係咪氹我, 但佢話依啲對男性黎講係小問題唔需要太擔心, 有事最緊要唔好驚,第一時間去睇醫生.........

完全無特別,係我個例子只係日日去洗手間時有啲血,諗住去覆診個內痔, 點知俾個醫生話我個patpat出花~~頂.....嚇到傻左~~~

真係同平時生活係一樣呢......如果係個patpat到既話~~

我係全完唔知就出現在~~~

我個陣唔係睇何醫生,係一個女醫生仲要係後生助手, 睇時都係企係隔離, 心諗死就死啦~~

其實佢地見怪不怪咖啦~~有病梗係要睇咖啦~~

個陣睇既時候前意識係咁講唔好意思~~

熊貓兄~~俾心機, 樂觀齏~~

唔去玩就唔使擔心吧~~~

明白男人係細佬控制大腦, 最慘係要用多好多時間去懷疑自己係咪中左,個下野難受呢~~
中左未必最難受,估下估下既日子先慘,簡直渡日如年........既然係咁唔去玩好過啦~~到時使 鬼驚咩~~~
我周不時都有上黎...........中花康復已3年

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。