推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

149 123456
發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

上左咁耐都冇同大家SAY個HI TIM
今日我見到有到賣CAR COLLECTION (一架架咁賣)
最貴都係$25 係CAR3既FAIRLADY
但係剩係買左CAR8 2架ALPHRAD同1架PRIVIA

係BO 點降打唔到中文既-.-
要COPY & PASTE

魚兄 我都俾kimsin巳叫左去"果到"入建機 點知第2日搵到間仲平 不過好似得一set+2盒(我琴日去果陣係咁) 我抽到吊臂(工作狀態) 不過我係果個地方已經入左2set(12盒)+1sp!!!!

ps 唔該曬taken兄 打到中文la

引用:
原帖由 Justice2002 於 2010-2-13 18:51 發表

社團斜對面?
係丫
你又見到?

呢排入左df toys同tomytec

到底條繩係咪咁整?!?

e...夠力吊起個櫃連拖架wo

得中間3架係新買 左右2架係抽
中間果3架就係之前講話$15架果到買
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +10 原創內容 2010-2-22 19:55
  • 冰河 威望 +10 原創內容 2010-2-22 19:55
  • 冰河 體力 +10 原創內容 2010-2-22 19:55

Tomytec出牛牛wo

唔至咁 仲出番月台for彎位

情景小物就有走廊

全部都係5月出(通常都係月尾 所以予6月頭香港先有)

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-3-5 01:10
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-3-5 01:10
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-3-5 01:10

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-3-19 18:01 發表

SP01 Rental 仕様

http://f01batchimg.auctions.yahoo.co.jp/users/2/3/7/9/shop_ ...
建機d關節郁唔郁到??

而家先O黎整斷隻手
睇O黎唔可以周圍走去買TOMYTEC
好慘....

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-3-28 18:11 發表

你還有女友 / 老婆的手吧!

是時候show下愛的表現

祝早日康復!
小弟仲係中學生,仲未有女友 / 老婆-.-
而家都係用緊左手打字
anyway thx 4 關心
仲有我死都會死番set trailer4番o黎
不過組裝都係一個問題

引用:
原帖由 taken 於 2010-3-29 01:02 發表
see doctor yet? take care la.
睇左la
要打石高
不過今日都偷偷地去左hh同188 hehe..
買左架car3銀色跑車$25(不過我講到$20)
拆樓$55
巴士14old bus 抽唔到新車-.-

琴日偷偷地係188到買
單手影相真係好辛苦
仲要係左手

建機d關節真係好得

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +20 原創內容 2010-3-30 21:38
  • 冰河 威望 +20 原創內容 2010-3-30 21:38
  • 冰河 體力 +20 原創內容 2010-3-30 21:38

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-3-31 20:53 發表
貨櫃車4、商店長屋見街!同場加映鐵道娘櫃2

福利:櫃車4 --> 10架: 4xx、11架:6xx、散:40-50,魚入手了新舊建機運輸車
灣仔:未拆貨 ,有工事現場ABC、各七魚

商店長屋AB:各接近一魚

p.s ...
原來俾你買左-.-
今日我同kimsin兄去買唔到
佢又唔肯再拆盒[email=x@$%]x@$%[/email]#@

相關搜索目錄: 運輸

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-4-2 08:55 發表

啊,11兄,真的是他買下最後一對呀!

魚約六時到達,當時價錢各五草,估唔到魚入手後即刻升價十元,真係識做生意!
我同kimsin兄5點幾去佢都唔肯再開盒賣

引用:
原帖由 taken 於 2010-4-2 14:17 發表
現場之人 入手了 total 3 pack $120在現時點

各位貨櫃車4 1box 唔要特別版喺 MK或 SSP要幾錢? 忽然又想入返一盒玩下

謝谢
ssp唔係好記得係$400定$410

好耐冇上o黎LA
死人nevigator成load日到一半就hang機
搞到要上td
而家上番呢到點解會出現呢段野既:
警告︰此區只適合十八歲或以上人士觀看。此區內容可能令人反感;不可將此區的內容派發、傳閱、出售、出租、交給或借予年齡未滿18歲的人士或將本網站內容向該人士出示、播放或放映。 LEGAL DISCLAIMER WARNING: THIS FORUM CONTAINS MATERIAL WHICH MAY OFFEND AND MAY NOT BE DISTRIBUTED, CIRCULATED, SOLD, HIRED, GIVEN, LENT,SHOWN, PLAYED OR PROJECTED TO A PERSON UNDER THE AGE OF 18 YEARS.
變左18禁-.-

相關搜索目錄: 出租

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-4-12 20:28 發表
有師兄知道HH社團復活了嗎 / 會復活嗎?
我見佢仲有入新貨 應該係盤點掛

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-4-12 20:28 發表
有師兄知道HH社團復活了嗎 / 會復活嗎?
我見佢仲有入新貨 應該係盤點掛

今日去見到有3架 富山電鐵
黃+綠+唔記得左

今日問過HH D員工
佢話之前係將D貨入落電話
係BO 今日我係HH見到有2架TRUCK3
我買左架JOMO
得番架ENEO

bus14 剩係買到呢2架-.-

花左既?!?!
我新買嫁wo
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-4-18 20:42
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-4-18 20:42
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-4-18 20:42

引用:
原帖由 reeves 於 2010-4-27 13:44 發表
請問有冇師兄試過幫車仔滲線呢? 會唔會靚啲呢?
可能嘖完光油個感覺會冇咁膠

引用:
原帖由 taken 於 2010-4-29 01:36 發表
2010年7月発売予定
ザ・トラックコレクション第7弾  全12種+シークレット1種
...
竟然打破傳統冇消防-.-
咁抽1-2架算

HH有新輕鐵

我就買左下圖果架

同之前7色同價不過今次數量好少要買就快手
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-5-2 19:42
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-5-2 19:42
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-5-2 19:42

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-5-1 18:22 發表

唔追新輕鐵,有彩虹部隊就夠
因為之前冇入彩虹部隊 有d後悔 所以唯有退而求其次
不過遲d果3架centram真係好正 到時又要入(又俾tomytec食我d$)

引用:
原帖由 qoob 於 2010-5-1 23:15 發表

請問大約幾錢架?
我睇第2d區話個度都好貴...
話荃豐同188...??
我唔係好知係邊..
thx..
APL $38 in 188
買得過如果你唔理係咩櫃...

引用:
原帖由 qoob 於 2010-5-1 23:57 發表

如果想選呢...?
邊度會ok d..?
咁你想要邊款
因為到到唔同款個都唔同
好似SITC咁 有d會賣$58-68 但有d$38都買到

149 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。