推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

常平朋友說:寶足林、星派對、音樂龍已開。

引用:
原帖由 machi 於 2014-3-7 16:59 發表
我這三個星期都有住常平酒店, 三次都唔同酒店, 未試過有人拍門
請問住邊間,有沒有短聚or包夜?

其實KO會不會只是在前台巡查,而不會上樓,又真系未聽過話上樓拍門喎!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-3-11 04:53 發表
逃亡既我識唔少, 減價待沽的, 我真係無見到喎

暗示我唔收既...
系喎,冇減價厘回事!你驚,d 囡仲驚,佢地唔會為你幾舊水去搏。

可能批發和零沽唔同做法。

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-3-12 07:06 發表
美X登

七少最愛酒店一早比過夜
酒店點會唔比你帶囡過夜,問題是自己過得安唔安心,搏唔搏o即!

各師兄過左骨可以鬆毛鬆翼,不過唔好畀人一個錯覺,以為冇問題。

一句講晒:敢搏乜都有得玩,怕就唔好問邊處安全!

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-21 08:39 發表

弟哥吴使惊。。。七公已吃王小虎多次。。今晚就ON。。约女女。。。
海哥,咸D唔系驚,大前晚更深入虎穴添

呵呵,難聽d講,為求一吊,吊完就算

現階段咸D唔會O/N,攬住個炸彈訓囉

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-24 13:14 發表

叫我地唔好上去,自己醒啦!
柴爺,講緊邊處的K呀?唱K唔使拉呀?

引用:
原帖由 simonkok 於 2014-5-16 19:00 發表
http://news.sohu.com/20140516/n399656898.shtml
王海波事件顯示了....其實國家規定...上房都係最多罰五千,拘留十五日.
所以應該唔會罰十萬掛.....

国家法律对嫖娼行为的处罚

《 ...
如果唔系柴爺話親身經歷,朋友中招,咸D只信半成。

KO系狼亦不至咁無法無天,厘d有晒刑罰規定,又唔系有關政治的,一般都唔敢亂來。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-18 04:26 發表
上星期五 (五月九日) 的大新聞

TIMWAY 戰地記者柴爺第二天便出報告實況報導

九流香港傳媒十幾天後報導,可知 TIMWAY 柴爺掃黃資料確是又快又堅

節錄網上新聞

(綜合報道)(星島日報報道)東莞大掃黃 ...
又上左一堂,柴爺

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-5-18 02:28 發表
常仔消息話KTV 已吹雞 DJ 、服務員回來上班,在重新訂做工衣了,呵呵 ...

開盤:月底前 半記、天湖、五月 回復正常了沒?
咸D都收到富豪媽咪微信,21會開業,講明沒囡供應,要睇定d先。
不過,安全至上,咸D冇幾多個十萬架

引用:
原帖由 drm 於 2014-5-19 06:57 發表

咸D都收到富豪媽咪微信,21會開業,講明沒囡供應,要睇定d先。
不過,安全至上,咸D冇幾多個十萬架
剛剛又來微信,說不能開,話好多囡返左來常平預備今日開工(秘密果隻),點知。。。

問咸D今晚要唔要搵幾個陪?哈哈,都系果句,咸D冇幾多個十萬!

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-6-11 08:13 發表

這樣玩有意思嗎?

所以,咸D暫時

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-7-3 09:51 發表
的确系。。但已有两处玩得如常的地方。。赞先生故乡(较贵)。。和袒州(较平)。。
两处地方都有师兄去玩过证实的。。
 ...
海哥,咸D厘兩個月去左佛山四次,都系私會。無K唱有時都覺悶,你有冇介紹呀?

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-7-8 06:50 發表

D哥, 佛山有K唱丫。。刚上星期AA一行数人就去了。。就住在K上就点。。K就酒水也不特别贵。。女女就贵些。。
大部分是5,15,20. 都有ON。。
邊間呀?

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-7-10 04:26 發表
6早幾天,在匯美就是有個師兄坐了兩個小姐,就俾人拉左了。匯美也關門了幾天!所以,還是兄坐一個好喇。留番D囡俾其他人喇!
真冇癮!唯有搵多兩個唔坐囡的朋友去啦!

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-7-11 03:22 發表

不是每個人都有這種福份
要長駐國內或經常出差北上先可以玩藏嬌。好似我地每個月頂盡得兩三晚quota,又鍾意唱K那種氣氛,唔岩玩架!

唉,周圍都講緊千五二千,咸D唯有還完基本步,返去鎮仔食蕃薯258芋頭3710,過下K癮就算!

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-9-7 04:24 發表
好了傷疤忘了痛 ...
呢個大佬喜面子,如有傳媒放兩張歌舞昇平既相片 ...
呢班咸濕佬可以洗乾淨個八月十五咯
師傅,嚇鬼呀?!!不過咸D信囉!老馮日子已過,現在是偷雞摸鳩。

早幾日去鎮仔,打畀痕瘋經理,佢話:過埋聽日先好唔好?你地真系要,都可以安排,最好夜少少。不過避得就避啦!

最後去左郭天王,早段全部營銷或DJ制服,九點幾十點便服陸續登場。

咸D飲大兩杯,介心冇左,坐左五個,諗返都驚

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-9-29 00:20 發表
過去一星期,查房查牌,KTV 全軍覆沒,現CP 夜總會已告全面停開,復業無期

對政府無正面回應訴求,公安的粗暴打壓,表示憤慨

我代表我自己,實行無限期罷X  
查房是查酒店房?

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-10-3 08:26 發表

我刚换租同栋同一单位,低几层, 全新装修,1600, 之前是2000.
千六已經好企理囉

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-10-10 04:14 發表

BT話齋,是在抽歡樂咭!
現在只有常平系咁?其他地方都可以幾個幾個帶入來揀。

橋頭仍有例檢,只是沒那樣嚴,但囡已走得七七八八了。

早兩日在深圳某場,客多囡也多,每轉七八個穿絲絨晚裝入房,咸D要求低,約三四成可揀,比東莞好多了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。