推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

47 12
發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 大小小 於 2011-1-24 23:05 發表
除左拍拍聲,重有叫床聲
佢咪好high!

引用:
原帖由 大小小 於 2011-1-25 18:21 發表
正常都會好HIGH
越興奮越快出野噃!

恭喜發財,祝男網友,鞭鞭有力,出入平安,祝女網友,青春常駐,細水長流!

引用:
原帖由 大小小 於 2011-2-1 16:24 發表
女人興奮就只會好多好多高潮 唔會出野
女人興奮就只會好多好多水水出嚟架!

引用:
原帖由 大小小 於 2011-2-4 11:12 發表
恭喜男既就日日有西屌  女既就日日有得俾人屌
啲豬扒仔就咪攪喇!

引用:
原帖由 masha-nii 於 2011-2-7 12:30 發表
祝各位老婆俾第二個男人都好興奮!!!
點解呀?

引用:
原帖由 masha-nii 於 2011-2-7 13:32 發表

老婆俾人吊,大家都happy∼!
人地老婆比人吊好啲!

引用:
原帖由 masha-nii 於 2011-2-8 09:52 發表

唔知點解, 吊人妻係特別落力

返而吊後生o靚妹, 成日驚整親佢.
人地飯香嗎。

引用:
原帖由 大小小 於 2011-2-8 23:07 發表
呢個一定,自己老婆成日屌,所以好似交功課咁  相反有得屌人地老婆就唔同 通常都係有咁實就抱咁實  上面就係咁打車輪,下面就有咁入就插咁入 有咁大力就屌咁大力
比個好印象對方嗎!

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 色色哥 於 2011-2-8 23:19 發表
哈!小心人地老婆會反感,我就試過個女人唔受力,只係大力佐小小搞佢粒陰核,結果就炸型啦,真係要講碰頭架,有D女人越大力越正,但有D就唔得,
人地老婆?

引用:
原帖由 masha-nii 於 2011-2-9 09:38 發表
玩換妻遊戲, 人地老婆特別好吊, 同埋我唔介意幫人地老婆口交呀~~~~~~~~~睇佢enjoy個樣, 救命...
口交前必須洗乾淨塊西呀!

引用:
原帖由 大小小 於 2011-2-9 15:33 發表
造左人老婆就多數都俾人屌慣,多數都受得力  我老婆就係,佢就最鐘意人地大大力咁屌佢
比人屌到pak pak 聲!

引用:
原帖由 peter1971214963 於 2011-2-10 18:42 發表
請問c兄何時方便?我老婆也是同道中人,不用這些淫践屌西方式,不能满足!
你們進度如何呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2011-2-17 15:06 發表
同自己D朋友玩下先安全D
好有經驗噃!

引用:
原帖由 masha-nii 於 2011-2-10 09:40 發表

講開口交, 有個c9幫我口交, 唔要我洗J, 因為佢話鍾意後生仔浸JJ味.....
臭鳩味?

引用:
原帖由 masha-nii 於 2011-2-10 09:43 發表

老婆第二次3p時先比人屌到pak pak 聲, 當時老婆同fd 玩緊燒鵝脾式, 第度隻腳仔高一高, 記得第一次大家都就住就住...
玩燒鵝脾,隻腳一定要第得高一點呀!

引用:
原帖由 masha-nii 於 2011-2-10 09:51 發表

我老婆都係好受力, 有時仲要對腳實我個patpat或者個fd個patpat, 希望我地再隊入d深d, 我個fd都搞野, 成條抽出黎, 再一野深深插入去, 又成條抽出黎, 搞到我老婆係咁叫.
屎忽大先至受力架。

引用:
原帖由 raymond98 於 2011-3-3 14:03 發表
話時話妻很久都比其他男玩弄過,我在電話聽到他們玩妻時的淫賤說話/妻的呻吟聲,同現場睇住妻輪流比男人玩弄令一番感覺,全程是幻想,聽到妻呻吟特別大聲,比起幾年前多麼大聲.不知是否很久冇2/3人玩弄她,還 ...
咁好玩?

家下重有無呀?

引用:
原帖由 油七佬 於 2011-5-16 11:10 發表
如果大家都已經做到厭(冇新鮮感)
不妨諗諗試試(睇住佢比第二個男人砌)
可能會好撚興奮而重燃慾火
不過要你老婆接受到再講
又幾好吖!

引用:
原帖由 大小小 於 2011-6-15 12:44 發表
出黎造又點會享受? 你幾時見過D雞會有高潮同興奮? 交換黎玩係為左享受
我有啲唔同意你所講!如果你小得佢哋淋,亦有D雞雞,會有高潮同興奮架!

引用:
原帖由 大小小 於 2011-6-15 12:45 發表
呢樣真呀,睇住老婆俾人砌緊個種興奮表情真係好正
c兄,最近重有無,睇住個老婆俾人砌呀?

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。