推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

86 1234
發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-28 15:53 發表

你今晚唔好訓呀
今晚可能到我去蒲

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-28 15:57 發表

咁貪心架........只可選一樣
ball ball定pat pat
我估波波多D人揀.........
但又會有D少數人揀PATPAT,
算啦...我冇意見..........翠翠妳喜歡

話左波波多人喜歡

引用:
原帖由 ethan_hang 於 2012-5-28 16:24 發表
whatsapp 畀各大 Fans囉,haaaaaaaaaaaaa
相信冇咁既可能

引用:
原帖由 ethan_hang 於 2012-5-28 16:34 發表

師兄,吹下姐....................梗唔會啦,如果係就大件事,肯定好多JJ相比家嫂收,hhaaaaaaaaaaa
我諗會煩死翠翠

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-28 16:42 發表

嗯.........唔係呀
咁都唔係, 我枉作小人了

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-28 17:04 發表

我無咁話你
嘻...放工先.....期待今晚既相

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2012-5-28 19:22 發表
仲在線,唔想走人番家呀
果然好眼力

係喎, 我而家先睇到, 遲左添

引用:
原帖由 frankie 於 2012-5-28 21:25 發表
花姐重出江湖??????
花姐?????

引用:
原帖由 man282828 於 2012-5-29 09:53 發表

上年識左個c9仔,身材好好,耐唔耐都有揾佢傾下計
又有好野, 師兄

86 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。