推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-22 05:03 發表
雖然我地係度多數講後生或不太中的技師,
但尼間場的麥單王其實我地好少講
例如86, 12; 可能因年紀大了少少主任好少介俾我做?
請問大哥86, 12有幾大年紀?

唔該晒!唔該晒!唔該晒!唔該晒!唔該晒!

ok gar
不過送兩下掃袋仔就更好喇

好!一於去試試!!!!!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-2 01:50 發表

先試過101, 返5pm,
樣子真不錯, 有106味道但稍勝她
都幾有心機dup, 全程只用指無用肘
雖出師僅兩周已幾有自信.也說不少tum人話
做髀筋時本來無乜揩到pocket邊,no problem, 但卻說「借過D, 收埋佢」(但我那 ...
貓哥,昨夜終於去左,果然唔錯。
經理shadow招呼一流。
同另一短頭髮經理輪流招呼我…
我得閒會再去,好舒服!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-9 09:03 發表

咁你做左哪個技師?
68。唔錯唔錯…
不過果度d野食真係一般…湯水無味…

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-9 12:25 發表

68中女, dup及練髀筋都唔錯.

佢地D湯有時得有時唔得.
其實冇所謂。湯水得咪當bonus,唔得亦好正常。
最緊要R脾筋得…

我早兩日去左,仍捧^*。

昨夜試左86。
OK wor.....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-22 21:48 發表

你坐係邊呀?
完事後坐側邊位,飲例湯和西瓜。
果晚係星期二。完事後都近夜晚一點。
休息室只得一個男經理,果個就係ken哥?

早兩晚試左101 唔錯唔錯

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-7 04:32 發表

講多d呀~~
哈哈夠風情,力度又準,令人身心舒暢

好舒服 好舒服 好舒服 好舒服

引用:
原帖由 softenbb 於 2007-9-15 18:06 發表
哈,前日中午第一次上去,女經理問我受唔受力,我話受,佢介紹100,講明中大力兼且是中女,果然老實。嘩100果然OK,真正師父級。不過mark 佢不易,因為在按摩期間,已有兩個客人打她手機booking,個客仲願意等成三 ...
點中法先?屬於靚定唔靚中女?
風騷唔風騷?

相關搜索目錄: 手機

好我一於去試試先
順帶一問,如果預先mark技師,事後只比$100貼士,會太少嗎?
其中一個技師唔知係咪點我,話mark技師應該比$100一個鐘貼士,即共$200

thx白貓兒
sorry錯過你的好介紹

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。