推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[建議] 用戶名 + 一點

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-6-9 00:06 發表
唔該哂, moderator,
話口未完就出手.
版主英明,
當街露點者,
終判環首死刑.
恭喜恭喜!!
過呢D懵契相信會
深深不忿借屍還魂,最
好今次禁言,下次再出現
攪攪震既話,就Ban埋呢D懵契既I.P.

引用:
原帖由 八十後 於 2010-6-9 10:28 發表
[quote]原帖由 唐伯苦. 於 2010-6-8 19:29 發表
明眼人一睇就知擺明針對你三個七頭皮啦,你又唔係有注冊專利,你頂住道氣可以加大幾點。

唐伯苦. . . . ... ...
HaHa,老實講,我唔覺得我哋三個比人欺撻{,
反而有D懵契比位我哋入去欺彊\啫 ,你
睇下條懵契,我哋都無得罪佢先(或者可能比
佢知道我哋幫趁過佢令壽堂啦)就係度四處
出沒咬人,咁佢咁做為咗博乜,咪想我哋小下
佢,等佢happy吓啫 ,你睇佢用幾個分身account
自己閙自己係食屎狗就知佢犯賤啦.

引用:
原帖由 .chowsingchichi 於 2010-6-10 05:28 發表
[quote]原帖由 chowsingchichi 於 2010-6-9 13:08 發表 HaHa,老實講,我唔覺得我哋三個比人欺撻{,反而有D懵契比位我哋入去欺彊\啫 ,你睇下條 ...
人哋白貓兄再次語重心詳,勸你回頭是岸點知.....
你重夠膽公然話版主禁你account言一個,你又
會再開一個嚟攪亂檔,你分明真係當佢哋死鍐{,
嗱呢次又係你再挑起火頭先,唉證明你真係犯賤,
haha,又整個(點)chowsingchichi出嚟呀,好呀好呀,
你邊隻屎眼見到我唔happy呀,你返去問下你老娘
佢尋晚不知同我玩得幾高興呀,我睇露dan拿間野都好
快摺埋嘞見你家下咁得閒, haha正懵契,睇下
(點)chowsingchichi幾時又比人ban埋,所以我一
早預咗你呢D濕9會借屍還魂謚,提多你一樣野丫,
人哋版主之前比足面你剩係禁你D account言,你而家直情當
佢無到又嚟攪屎棍,嗱面就人比,架就自己攞嚟掉既,
遲早比版主ban埋你I.P.無得上嚟再玩野既話,你個
屎忽就寂寞囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。