推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 北角龍濤推拿館大革命

睇咗有師兄對龍濤的發帖後,昨天決定再到此地,

讓我中肯的用文字親身帶各位再到此處一遊吧!

此推拿位於北角電車總站客家人飯店對面的一

幢商住單位一樓,地下大堂未算太飄亮但乾淨,唔

想等簻J師兄可以沿樓梯直上一樓,龍濤門面類

似上海理髮店設計,當然不能與現在尖咀一帶新

spa相比,locker較為簡單共12格,衛生度我會比65

分,由於本人多數在中午時分到達,未曾遇到師兄

所提及的老闆,因每次也是老闆娘招呼小弟,冲凉房

真的很大,但每格也沒有屏封相分,所以如多幾位

師兄在內進行淨身儀式的話,塲面也會頗攪笑,淨身

房也算乾淨,淨身後叫老闆娘介紹一些小師奶來看看,

她叫我先行入房,沿途看見一些30-40歲左右既人妻

在休息室打麻雀,但不見師兄所提及之肥師奶,房間

是黑麻麻沒有開燈的,所以看不到是否清潔,小弟

坐在床上期間,老闆娘帶了一個類似陳曼娜的師奶

入來,雖然可能年紀較為大,大約38,9歲左右,但風韻

猶存,或許有些師兄認為她太老,但我偏偏喜歡,她

身穿短白色百摺裙,polo恤,表現也很秀(老實說她真

的不太難看),part 1按得真的很好,如心無雜念,只雖

HKD260便可享受90分鐘正骨來說是很值得的,到part 2

了,她以手輊輊探路,再把頭貼近我面旁,用舌頭輊添

我的耳洞,我示意ok後最終順利起飛了(過程不便多提

及,因與技師溝通好與壞,絕對會影响這互動過程),完

事後代詢問陳曼娜有關夜間有肥師奶出沒的情况,她

說原來這裡很多較後生的技師多數是趁仔女返了学,

老公返了工才偷跳出來做part time,所以中午至下午6

時左右會較多較後生小小既家庭主婦來頂塲,一般老公

仔女回家時,她們巳回家,所以那位師兄你當晚20:00才到,

那時剩下來的或許只有速龍及暴龍鎮守了,老實說,換轉

我是你,當我冲完凉看到了一頭暴龍後,我一定二話p說同老

闆講我頂唔順,放低冲凉$便走人,何須留下再給另一條速龍

雞姦呢,但我亦認真講句,要後生囡囡既師兄,此塲免到了,

但喜歡陳曼娜feel既師兄,以$360既價錢,時間上許可,

一試又何妨呢?

相關搜索目錄: SPA 清潔

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-27 09:11 發表
老闆娘話個女會接手, 都唔知係唔係真既.  其實,有冇ching有興趣一齊頂咗龍濤, 改革為龍濤水療呢?  
師兄,既然你有一個咁大膽既唸法,我會精神上默默既支持你,待你把它改革變身後,
我直情肉体上都以行動支持你,不過據我觀察此地,裝修費冇六,七十萬都實走唔甩!!

相關搜索目錄: 裝修 水療

我而家平時下午三點左右上去,
我mark開一個都ok,不過佢
係Partime嚟,個仔仔幼兒園
放学前就要走,不過佢都有35,6歲,
愛後生囡囡既師兄去前要三思!

暑假將到,唔知會唔會少咗D人妻偷跳呢?

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-9 10:56 發表

對, 正合我意!  人生幾何 ... 賭與毒與小弟無緣, 但女一日也不能缺少!
女之外,錢也不能少!!haha

人妻心隱,尋日再去此塲試人妻,
成個張天愛大陸版(7,8成似),我諗三十五,六
歲左右,頭part按得ok,第ニpart預備
起飛個時真係忍唔住,話當open big價叫佢
吹爆佢,開頭又話唔識又剩,我話慢慢嚟我教你,
慢慢襲C佢,我就坐係床邊,佢muo係度,睇住佢
個頭前前後後,我二十歲仔睇住個大過我十幾
年既人妻幫我吹,好爽啊,唔夠五分鐘就完事,此
女我想我會返啅

引用:
原帖由 S-Machine 於 2010-6-25 15:57 發表
廿幾歲都識欣賞張x愛喎!! 小費俾左幾多?

我都想試試! 你去時咩時間呀? 我怕放工時間佢已經收左工!
係丫師兄,有時有D人妻都幾有feel,合眼緣就ok la
点會唔識張天愛呀,余安安同趙雅芝我都好鍾意鍐{,
我就下午3:00左右上到去,不過都係果句,我估佢有
35,6歲嘞,鍾意後生女就勿進!

引用:
原帖由 S-Machine 於 2010-6-25 16:32 發表
余ON ON 我就客氣喇...... 我都係三十頭炸!

死囉! 我放工去到都成6點幾, 實食唔到啦! 張x愛名乜名呀? 可否提供?
佢話佢係partime形式謕Q,一個月返呢度幾日無定日子,
佢D廣東話麻麻地,唔知講呀嫻定呀籣定乜鬼........不過我諗你問老
闆娘,佢又唔係個度既fulltime,斷估老板娘實咋儍,我上到去都係咁
橋見佢坐係度睇電視,即時9硬硬指定要佢咋,祝好運!

引用:
原帖由 S-Machine 於 2010-6-25 16:32 發表
余ON ON 我就客氣喇...... 我都係三十頭炸!

死囉! 我放工去到都成6點幾, 實食唔到啦! 張x愛名乜名呀? 可否提供?
好彩我讀U可以因到時間下午去鬆鬆啫
你死,又攪到我心引起想去揾下佢去爆皮.

引用:
原帖由 S-Machine 於 2010-6-25 16:58 發表
你咁有信心搵到佢, 一定係炒左佢牌啦!!

如果炒左牌而佢又唔係Full-time就梗係自己搵地方外出食啦!!
唔係呀,我係北角住,都係諗住上去碰下問下咋,唔係度就即刻閃謚.

哎吔師兄,你做乜唔扒下文先去呀,我以經講過好多次咪晚黑先去,晚黑去就如入朱羅紀公園,
要去就中午12時至5時左右先係partime家庭主婦背佳老公出嚟揾外快,我最近試過一個幾有
張天愛feel既偷跳師奶仔,下次扒下文先啦,登你唔抵!

引用:
原帖由 ispk 於 2010-7-24 00:38 發表
我上次 3:00 上左去,一個大波 3x c9 幫我。$380 機餐
師兄們,証明我冇吹水老點大家啦,
下晝去真係有偷跳三十幾人妻侍候,
呢位師兄還我清白了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。