推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-1 20:19 發表

其實大多數女人內心都想2男服待或群交既,即是我地男人起雙飛咁,不過礙於道德、家庭,所以唔夠嵗付之行動!
好似我同我老婆攪野咁,好多時都會睇4仔增加情趣,佢一睇3p(2m1f)或群交個d片都特別濕!
嗯~ 我都覺女仔有時係會想試群交不過唔敢講出口...
好似我都好想試下3P (我係女)
可能係以前同ex 一齊睇AV 睇得多 覺得一次俾2男一齊搞好似好high咁
不過戈陣仲細, 唔敢同男友講話想試, 到依家就係SP唔肯試.... 都唔知幾時先有機會

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-1 23:38 發表

講真,其實玩3p係女人happy過男人好多,妳想試呢度大把網友可以幫到妳,pm我law!
未試過所以未知係咪會happy d 不過因為我依家係外國讀緊書未返 想搵網友幫都唔得啦~
不過年尾返到去一定要說服到SP試下玩先得!! XD

其實我反而接受到2男1女, 而唔得2女1男
因為2女1男好似總會有1個滿足唔到咁~ xd
見你地到講到咁吸引 搞到我都有d心"yuk yuk"
不過又驚試過之後返唔到轉頭wo 因為我都算成日都想要
3P 下下要搵多個人先得都幾麻煩

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-2 23:12 發表

如果女人試過2男1女鮋3p一定會上癮,即係一個人食過大左胃口、或好野,要回復番正常鮋食量或cheap鮋食物,肯定公懷念番當時happy鮋情景!不過我認為妳唔應該搵妳男友同妳一齊玩3p,因為妳話妳男友唔想,費事比佢誤 ...
其實戈個唔算係男朋友既.....算係SP啦
不過最衰佢又講過話唔鐘意我俾第個搞
搵人真係唔難啊 我覆完個post都已經有人pm話同我玩啦
不過自己又未試過3P 如果有個係識既話(好似SP咁)感覺上都安心D啦

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-8-3 14:27 發表
一齊屌有幾過癮姐,睇住佢比人屌至過癮(恥態)
我覺得如果3P入邊如果有個係識既 就因為佢知我平時係點
所以俾佢睇到我俾個唔識既人搞
一邊俾佢話我好淫蕩一邊又要我俾第個搞
會有種又羞恥既感覺但係會更加想要

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-4 17:47 發表

快唔快硬好睇個人既體質,我自問體質都唔錯!你後面個句講左等於冇講,對住第2d女唔使講都特別硬啦,就算條女醜樣過自己老婆或女友!唔知d女人會唔會好似我地d男人咁,對住第2d男人會特別濕呢!
其他女人會唔會就真係唔知 不過我就會囉..>"<
自己條仔對得耐左都會悶啦 反而有時識下其他人幻想下可能仲濕過同男友做

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-4 21:44 發表

唔怪得咁多女人有老公或男友都去偷食啦!咁,妳想幾時試玩3p呀?一次可以試兩條jj同兩種性技巧,雙倍刺激!
男人咪一樣會去偷食 無論男定女 對一個人對耐左此終都會悶既 XP
如果返黎搵到岩人既話應該就會試啦~
不過見你地講到話一個搞完就有另一個接力 好似會搞到好累咁
最驚搞到冇曬力返屋企ja

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 23:58 發表

經驗多係其中一個原因,咁大年紀唔食多d玩放d,遲d收左經可能驚冇左性趣,或者佢想都冇男人肯屌!
咁係咪即係要親仲後生就玩晝佢先??

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-8 10:37 發表
呢個當然啦

但係好難搵返d 咁上下大既"對手"le...

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-8 10:37 發表
呢個當然啦

"後生"既話好難搵返d 咁上下大既對手le...
出黎得咁玩既都係成熟派啦~

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-8 22:04 發表
都唔係太難,通常玩得都係三十咁上下

就係通常玩得都係三十咁上下,
想搵d 二十幾既都有d 難,
我想搵返d 同我差唔多ga ma...

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-9 22:32 發表

咁,你有冇聽過女人興奮過度咬傷男人碌野呀!女人醒過我地男人,有乜依郁佢地識吐番出黎。
冇錯!! 咬傷左既話仲洗玩既
要叫既時候就識得轉用手架啦~

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-9 23:28 發表

咁,妳幾多歲呀?
二十頭啦.....>*<

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-9 23:32 發表

妳高潮時重識得咁理智咩,唔係飄飄欲仙,個腦一片空白咩?
其實好少會玩到個腦一片空白啦...
就算點玩都會知放左入口既係咩黎既
咁就點都唔會咬落去啦

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-9 22:44 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=11768978&ptid=291439][/url]

就係通常玩得都係三十咁上下,
想搵d 二十幾既都有d 難,
我想搵返d 同我差唔多ga ma...
引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 23:52 發表
如果你二十幾,試下三十幾既女人都無所謂,另有一番姿味

試下三十幾既"女人"....-0-
我唔敢同女人試wo...

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-21 23:45 發表

師兄真識歎,口爆重舒服過內射,口爆完條女重係咁啜你尻,連最後個滴精都啜埋出黎,真係腳都軟埋!
我仲以為男人係鐘意內射完之後先再含添..
不過其實口爆真係有咁爽咩??

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-22 23:08 發表

內射完拔出黎再用口含,興奮度都過晒,口爆就唔同,條jj重係條女口中,一路射精一路啜,真係有幾多存貨都比條女吸晒出黎呀,爽好多架!
2種都有試過 次次都係俾條仔搞到high曬之後佢地就會開始要求....
ex鐘意玩口爆
不過SP就比較鐘意做做下拔出黎再用口含至口爆!

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-22 23:56 發表

对吾住,将口爆写成口交捞埋一齐讲,多得阿James提醒。

我老婆被我口爆过一次就没玩左,成口浆。。两下就呕晒出黎。。

不过 ...
口爆其實係咪真係有咁舒服???

引用:
原帖由 彼得仔仔 於 2010-8-23 00:07 發表
我就鍾意係gf口射  佢會配合我  我一路射佢一路吞
咁你GF 真係好勁!!!
如果一路射一路吞既話我會"juk" 親
只可以等佢射曬先一次過..

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-23 11:44 發表

妳都好玩得,做妳男朋友真好享受!好多女人接受唔到口爆,妳重可以換完西先口爆,成口都係自己既西水,妳好野!即係男人比妳口爆完再打車輪,好多男人都接受唔到食番自己d精啦!
咁又唔會話要佢食返啦
不過因為佢口爆完之後會主動kiss我
所以個感覺真係會好好多 (就算D精味真係好難頂!!!)
同埋佢都主動錫就我, 咁我滿足下佢又有咩所謂~

引用:
原帖由 toughdick 於 2010-8-23 16:15 發表

咁都吾錯,足以令我舒服死!
只要女人肯<<主動>>用口/手 男人都鐘意架啦~
特別係口, 唔知點解用口既話仲會特別硬...

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-9-6 14:13 發表
ng比屌入去, 其實no fun ga wor.
始終我老婆過ng到比人屌ge關口, lee排同佢舊同事玩左兩次:
弟一次:
係間工廠區, one man band office, 冇100呎, 7pm上到去, 佢準備左d 0茶,個mon播住四仔,坐係sofa一陣, 我徐左老 ...
office + 大班椅....
好正啊!!!   (好啦.. 我AV睇得太多....)

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。