推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

48 12
發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

呢 幾 日 忙 公 司 野
有 新 人 入 來 都 唔 知 唔 好 意 思
你 地 個 個 都 好 後 生 咁 喎 唔 通 清 一 色 都 係 八 十 後
呢 版 原 身 出 開 班 網 友 都 係 (不 過 係 最 大 個 兩 個 加 起 來 有 八 十 歲 後 )

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:26 發表

版主你好啊 , 希望你唔好介意我地搵依到當新平台 , 入黎交下朋友吹下水......

感謝!!!
冇 咩 所 謂
我 地 攪 party 果 時 你 地 過 來 踩 場 我 都 一 樣 咁 歡 迎
你 地 有 人 楂 緊 Maserati

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:31 發表
師兄渣5仔?
我 同 佢 都 叫 係 楂 五 仔  

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:39 發表
我地真係全部都80後.......邊有馬沙丫......
有個朋友個名叫馬沙之嘛.......哈哈~
咁 佢 平 時 係 唔 係 多 數 著 紅 色 帶 超 架

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:37 發表
哈哈~
其實我地係想搵個冇咩人氣既平台.
出面D大台 , 是非太多了.
我地只係想搵個平台大家傾下計 , 聯絡下感情.
有機會的話甚至係度可以識下新朋友嘛~
拿 呢 到 新 朋 友 就 冇 咩 架 啦 老 野 就 好 多 件
你 地 唔 怕 我 地 咁 佳 釀 就 得 架 啦

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:45 發表
咁好似咁大班人轉台 , 會唔會係第一次......
其 實 都 唔 係 呢 到 好 多 都 原 身 係 拉 闊 車 友

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-5 11:45 發表
嘩....咁浪費呀~
呢 到 有 個 大 哥 會 同 你 講 車 係 用 來 封 塵 既

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 12:03 發表
我要了解你....所以請你說明....
了 解 呢 d 野 似 中 要 兩 個 人 係 房 到 做 要 做 既 野 先 得 既

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-6 00:47 發表
點探呀.....?
我驚又炒..........其實自從上次炒完之後.....
我真係內心有點兒怕怕......次次都係大大獲......
最抵死係.....我從來未小炒過 , 次次都大炒到滔車........
你 地 都 未 見 過 我 地 個 滔 車 王
佢 次 次 都 見 報

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-6 01:06 發表
RE050A 好檸貴的......我而家果四條係上手換.....加埋都過雞..........
你 地 如 果 唔 洗 出 去 大 皮
耐 唔 耐 快 下 濕 地 都 丙 幾 腳 既
用 返 Z1* AD08 PS2 好 過 啦
R o太 好 就 好 地 地 有 咩 事 差 唔 多 叫 冇 得 救

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-6 13:07 發表

RE050A 係街胎黎架, 師兄你應該睇錯左A050h:" />
係 喎 睇 錯 左 tim
你 地 唔 試 下 用 AD08 同 Z1??
我 18 吋 set Z1 都 唔 洗 7千

19 咁 大 既 Rim 呢 D 就 要 搵 哈 爺 佢 地 lo

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-6 18:42 發表
邊個黎架?
你地係咪有個車友叫wil......佢渣euro r ????
係 佢 都 試 過 係 X 車 王 侯 選 人 之 一

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-6 18:41 發表
我地依度有個車友之前就係用Z1,佢三個月唔夠就立即換左。。。。
佢話好滑∼
Z1* 喎 ??? 佢 用 有 星 定 冇 星 果 隻 行 貨 定 水 貨 兩 件 事 來 架 喎
我 地 好 多 架 車 都 用 緊 冇 咩 問 題
不 過 都 試 過 係 某 D 車 到 用 某 D size 唔 得 我 地 都 唔 知 點 解
好 點 既 有 MX-5, Fiat Coupe 20V Turbo, 306 Gti6
叫 ok 既 有 Alfa 156 2.5 (16吋)
唔 點 既 有 156 GTA(17吋) 同 E-Class

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-6 20:08 發表

完全同意,希望佢可以快D有
都 幾 難 呢 到 個 大 版 主........
算 啦 都 係 唔 想 講

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-7 16:14 發表
做唔起個版.....事實又真係雞肋左少少既........
冇計~
但係我地都係貪佢少人 , 先選擇依度 , 是非少D嘛~
又少麻煩人搞事.
呢 到 成 個 版 原 本 平 均 過 萬 post 一 日
車 版 都 有 3~500 個 post 一 日
呢 到 早 兩 三 年 前 轉 左 版 面 同 地 址 又 俾 上 邊 Block 左 攪 到 少 左 成 九 成 人 上 來 玩
攪 到 好 多 要 上 大 陸 既 版 友 走 上 唔 到 來 都 攪 到 幾 傷
跟 住 攪 下 攪 下 就 一 日 得 返 幾 個 post
你 地 來 左 真 係 多 左 好 多 人 氣

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-7 16:12 發表
真係佢......
佢 咁 有 名 點 會 唔 識 佢
上 個 月 morning drive 先 同 佢 遊 左 入 東 涌 食 buffet

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-7 22:39 發表
希望可以幫你地增下人氣啦.....有機會車聚都可以join埋一齊玩下添~
我 地 係 DRY 吹 唔 飛 你 地 唔 怕 俾 我 地 攪 D 活 動 太 乏 味 就 得 啦

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-7 23:40 發表
我地真係好慘架............係第二度比人搞到以為我地係成班都係人渣咁........
又日日比人打毒針..........
我地只係搵個地方吹下水 , 有緣既就識下新朋友都被人趕盡殺絕.........
所以黎到依度重新開 ...
你 地 之 前 係 Discuss 定 Uwants 吹 開
D 友 唔 洗 玩 到 咁 大 呀 嗎
唔 arm 玩 就 各 有 各 玩 唔 洗 咁 呀

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-18 12:10 發表
http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20101011/00176_036.html
吉~
我fd 個fd麻煩了
1. 醉駕, 有全保都冇用
2. 睇片, 撞成咁, 好似唔湯唔得h:" />
佢 由 頭 到 尾 都 冇 吹 波 可 能 重 有 得 救
保 險 可 能 重 有 得 陪
吹 左 連 3 保 都 冇 mai 坐 硬

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-24 23:58 發表
咁落去唔係辦法....
各位真係要上黎多D吹下水......
係 唔 係 因 為 本 版 太 過 和 平 冇 咩 火 花 太 清 淨 攪 到 你 地 冇 咩 引 出 post

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-26 13:38 發表
訂左兩個月成套內籠終於到了.

不過黑的事又發生 , 無啦啦又死左個防打滑sensor.......又唔見錢
你 玩 緊 邊 代 大 雞 呢 地 都 有 兩 位 兄 弟 玩 緊
不 過 佢 地 都 係 玩 樣 冇 點 出 來 遊

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-28 00:51 發表
可能我係棍波啦.....高轉就真係差少少......
不過低轉真係好好爆......由其係80~160果段.......隨心而來.......
係 咁 架 啦 有 幾 多 副 大 cc NA 機 器 會 design 要 爆 高 轉 呀
不 過 NA V 引 擎 真 係 有 好 多 好 處
最 好 果 下 就 係 話 要 有 就 有 唔 洗 等 行 街 快 兩 腳 一 流
你 果 副 VQ6 重 要 識 轉 cam 係 唔 係 咁 明 顯
不 過 你 果 副 以 經 係 幾 間 大 廠 之 中 最 好 果 副 NA V6 3500cc 機 器
老 實 M.Benz 同 Toyota 果 副 真 係 比 唔 上 VQ35DE
有 時 係 某 D 路 段 唔 係 下 下 要 高 低 轉 D 馬 力 分 兩 三 段 D 引 擎 先 係 好
呢 D 係 小 弟 個 人 見 解 有 得 罪 既 地 方 真 係 要 各 位 網 友 多 多 包 容

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-10-26 18:11 發表
Z33.....其實係淑女....................唔係飛雞.....係大雞....
我 地 有 老 友 有 Z31 同 Z32
另 一 個 有 架 開 蓬 Z33 呢 期 D 天 氣 遊 車 河 一 流

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-10-28 05:36 發表
TURBO車季節到左喇
係 又 到 左 唔 洗 點 睇 油 溫 水 溫
同 行 行 下 冇 啦 啦 大 熱 天 時 都 要 開 暖 氣 既 時 候, 正 !!!

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。