推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

情雨軒

情雨軒

之前有師兄介紹但到最近先機會上去見識 開門的淇好親切招呼我入SPA房換衫,跟茼陪軑陘k進來,一睇就知事業有成我最欣賞女性有事業而又溫柔,令我樂而忘返,而她有一個日本的名字:SUKI

我都想試下Michelle,聽說今個星期會返。
呀Yen同嘉嘉我都見過,係完全唔同style,真係要搵時間試下!

昨日上去見到兩位靚女,一個當然係嘉嘉,另一個就是聞名已久的Michelle,真係唔知搵邊個好,嘉嘉有一種古典美,而Michelle就好陽光,成個model咁。最後我決定今次做嘉嘉先,match番心情
當然又享受鬫n溫馨90分鐘啦
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-9-28 09:17
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-9-28 09:17
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-9-28 09:17

今日上到去,剛坐低就有人按鐘,以為是又有師兄來,但入來的是一位靚女, 個樣好甜,收銀姐姐話佢叫呀May,剛剛上班,問我有無interest try try
我第一時間俾隻手指公佢!
佢原來做開東方XX、溫X的大場,手骨一流,連我塊鐵板背都按到好舒服。出來又見到另一個新星:宛君表妹,嘩!真係要即落booking
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-10-17 18:04
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-10-17 18:04
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-10-17 18:04

今日試魕{君表妹,如果不是她告訴我是北方姑娘,還以為她是混血兒, 不用我多說她的樣子了,身材之前亦有C Hing講過。

大場手骨,夠力位準, 又有SPA的溫柔體貼

必然返book之選

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-10-22 22:00
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-10-22 22:00
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-10-22 22:00

上次俾表妹按完之後成身鬆哂,不過個心就一直越來越癢,要再找表妹止痕

今次同上次的感覺完全不一樣,因為大家熟驉A佢完全知道我雖要按的位置和力度,要力有力,溫柔時令我如置身仙境,真係想大叫"宛君表妹,我死喇 "
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-10-30 19:21
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-10-30 19:21
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-10-30 19:21

今日唔講女女,講下我選擇上樓上SPA的條件依次序是:衛生、環境、女女態度、技術,最後才是外型。我要在一個令我放心,無壓力,又溫馨的環境享受按摩,情雨軒就俾到我。依處除了環境清潔,最重要係每個女女都好有heart去服侍客人,唔似有D場好似快餐店,D女只想快!我每次上去都好所開心,成為我囓D場。
要補一句,D女女除了有heart, 仲質素不錯!

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-9 22:33
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-9 22:33
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-9 22:33

上次話依處D囡囡有heart,今日又試到一個新返工,好細心攭h娘,水晶小姐。
佢返髐u幾日,初入行,雖然按摩比較生手,但勝在肯學同細心,教佢按咩位,大力細力,全部照做,無偷懶,手型好fit,又多一個選擇!

相關搜索目錄: 水晶
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-16 16:39
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-16 16:39
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-16 16:39

我不是經常去按摩做SPA的人,最多一星期一次,佀我有時都幾好運,經常遇到新上班的靚女,上星期試髐臙馱p姐,昨天上去又見到第一天上班的小倩妹妹!
嬌小的小倩有甜美的面孔,親切的笑容,平均的身段!一見到就第一時間拉佢入房做。。。。。。。SPA啦!

相關搜索目錄: SPA 水晶
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-11-22 15:43
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-11-22 15:43
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-11-22 15:43

又到每星期一次驖elax時段,因為太多好女女,心大心細唔知搵邊個,決定玩緣份遊戲,上到去第一眼望到邊個就搵佢,當然唔包一定出來開門瓛N淇!
入到去第一個見到的又是新面孔,望佢一眼已經被佢對會放電的眼睛吸住,加上一點微笑,唔使拖住都被佢吸髐J房!
佢把聲好溫柔,一路按一路傾,我全身由外到內都被軟化、溶解!差D唔識出房!
到依家仲回味緊,佢個名好易記,同海洋公園隻熊貓一樣,叫樂樂
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-29 11:54
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-29 11:54
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-29 11:54

小倩的手勢真的很好,個人比較喜歡佢做SPA,更能享受佢溫柔體貼的一面

昨天上去探淇淇,見到兩個新面孔,一個高挑有身材,另一個就比較文靜。可能好勝心態,我選了文靜的那位囡囡Sasa做SPA。
佢個樣唔算好靚不過合眼緣,入到房佢開水準備及好溫柔咁幫我寬衣 好靜,沒有太多說話,我喜歡
但原來她只是慢熱,大家開始身體及眼神交流,做完SPA她扶我出來,乘機來一個抱抱才發現衣服內驕人的身材 跟隨的按摩也是一級享受。

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2013-3-27 09:11
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2013-3-27 09:11
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-3-27 09:11

已經有一段時間沒有探淇淇了,人真的瘦了,但仍然咁靚!
技師就全是新面孔,Sammie, Eva, Kitty
單看外表,每位都有吸引人的地方,但我最留意的是一個靜靜地坐在Sofa,做刺繡的小姑娘,真是沒想過這年代還有人懂這工藝,又令我有種詩情畫意的感覺。
帶茬o感覺加幻想,做SPA,有前所未有的浪漫!
Sammie果種溫柔細心,我整個人被溶化了!

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +40 多謝分享 2013-4-26 11:46
  • 白貓兒 威望 +40 多謝分享 2013-4-26 11:46
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-4-26 11:46

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。