推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

去過幾個樓上SPA,依個場比我好舒服啲感覺。

Ada熱情招待,加上囡囡用心服務,令我每次都好enjoy

我就喜歡在唔同心情找唔同啲feel,Lily 同 money 兩個完全不同的靚女都是MCT,要有力又放就找Lily,要詩文有女友feel就money。

下次再試吓新人,找到多D唔同feel去match唔同心情需要

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-7-18 06:45 發表

Money 近日忙於家事,
送上問候.
貓兄真係消息靈通,唔怪之得好耐無見money,希望佢快D處理好家事!

知道Money的家事已處理好及上班,今日就第一時間上去找她。可能都無見一段時間,佢比我果種女友feel更濃,我地唔會講太多野,我就喜歡依種交流,快樂的時間轉眼就過去

Goodbye kiss之後出去比錢,眼前一亮,見到個四眼美少女坐响sofa,連忙比眼色Ada,原來是新來的叫CC,咁當然即book明日SPA喇

相關搜索目錄: SPA 美少女

引用:
原帖由 skyjet 於 2011-8-7 17:36 發表 只可以話, 這處稍為接近足鐘, 技師又係正正常常問題係, 正正常常服務, 都要最低消費二百, 咁如果遇到更佳服務, 豈不要三百?不過, 我要強調, 唔係要柴台, 只係講最低消費模式取代 "貼士" 精神, 況且, 這種 ...
我係依處啲經驗係唔單止足鐘,有時靚女做到超時都無出一句聲,每次都係好開心咁出房,當然亦好開心咁放低銀両啦。至於比幾多"貼士"?我好睇環境同service. 一般在尖沙咀區,環境同女仔質素都有一定水準,所以150-200是值的,但如果係荃灣,深水埗等區,50-100就夠。比幾百大洋來relax一吓,係依家咩都咁貴,我覺得值。

師兄是對一般SPA的意見,我覺得在這發表對ADA有點不公平,應該開新thread讓大家討論!

相關搜索目錄: SPA

今日去開尖沙咀,就襯食lunch時間上去relax一吓,原本想見"初戀"情人,點知Ada話佢有booking,咁唯有上去先算。去到見到兩個今日剛上班的新人cary同maggie,還有兩個"偉大"靚女Lisa同BoBo,Cary好有青春氣色,maggie就一頭曲髮,加上電人的眼神,兩個都咁正,唔知點算,最後決定今日做magggie,過兩日book定cary,唔好多講,即刻拖美人入房。

按摩力度唔算大,不過用心,我比較喜歡她細力(係輕輕地按)果種温柔,加上她的電眼,真係有D"雲",搞到我過鐘都唔想起身

上星期太忙,book咗cary都要取消
今天有空,即電book美人,見面時對上星期失約連聲sorry,美人只係對着我微笑,跟住拖我入房
佢今日着短褲吊帶背心,長腿加上露少少啲事業線,差D鼻血口水一齊流
入房第一件事當然係洗白白,美人就幫我攞毛巾,點香薰,同調暗燈光,令我在一個好relax啲環境下享受兩小時SPA。
我鐘意佢講野唔多,但有問必答,真係好enjoy

相關搜索目錄: SPA 香薰

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-9-7 06:51 發表

He tried her at around 4:30pm
嘩!Areo C Hing,你做睇場謘A邊個幾點上去你都知  咁我要小心D喇

引用:
原帖由 ilovecat 於 2011-10-31 23:27 發表
邊個技師會放的呢?
CHing個問題好難答,因為要放就去141或指壓,樓上SPA係講Feel,個bg今次俾咁啲service我,唔代表佢對第二個客有一樣啲service。所以Ching最好親自試吓。

貓兄

我agree你啲做法,
希望Ada心平氣和,俾多D快樂資訊我地

等我勸吓Ada,叫佢處事冷靜D啦

昨天上去找Ada,.............................,一個人打理間SPA都已經好辛苦

過年到依家都未得閒上去,今日上去探吓靚女先!

靚模,睇娛樂新聞就見得多,個個都童顏巨乳,男人喲夢中情人。在樓上SPA遇到都係第一次。
昨天收到Ada電話,話有新人返工,19歲。自知年紀不細,對靚妹無咩興趣,但Ada話佢正過靚模,咁就上去睇吓咩料啦!
上到去Ada留咗Spa房,入到去靚女已經係裡面等我,我一望就呆咗,好靚,身材好正,佢係我在Spa場見過最後生,身材最好喲陀地。跟住果兩粒鐘我就在迷迷糊糊,不知不覺間過咗,真係唔捨得走!

相關搜索目錄: SPA 娛樂
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-4-2 10:37
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-4-2 10:37
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-4-2 10:37

忙了兩個星期,終於可以休息一天,前天已經打定電話俾Ada,book定我的小天使做SPA,又可以好好享受小妹妹的溫柔

快樂時光總是過得太快,如果Angel之後唔係有booking,我一定再做多次....... SPA

出房見到個新面孔,長頭髮走肥的本地姑娘,約廿零歲,男人總是喜歡試新野,即刻問Ada佢叫咩名,原來係來做Part-time的美容師Ruby!明天又要來尖沙咀開會

相關搜索目錄: 美容 SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-5-11 14:22
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-5-11 14:22
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-5-11 14:22

今日外面大風大雨,最好就係室內活動,加上身痕,搵靚女做SPA就Perfect喇
打俾Ada,我話今日有D累,佢就叫我試Kiki。
入到房,佢好溫柔咁同我寬衣,再開水,好有情人feel!
按摩手勢唔錯,位準有力,好像舒服。
好快又夠鐘,又要返公司!外面仍然好大雨,故唔到出到廳仲大”雨”,攪到我真係唔想返工,當然唔得啦,唯有Book定明天再嚐暴乳,唔知會唔會同個名一樣…甜甜

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-6-18 16:45
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-6-18 16:45
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-6-18 16:45

最怕天熱,一出街就全身濕哂,又令我想去沖涼!
所以最近一去尖沙咀開完會,就不自控地去找Ada。有的會知道好快開完就事先打俾Ada落booking,但有時好似今日個會不能預計長短,就開完有時間才上去看看環境。
上到去SPA房已經滿驉A唯有只做按摩!原本想搵番甜甜,但佢有booking,見到個眼大大曭蠷v姑娘,又有新人,”正”。
佢叫CC,廿零歲走肥,今次唔係黑色暴”雨”,而係”酷熱”天氣,間房部冷氣已經開到盡,但房內溫度仍不斷升高!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-6-26 16:46
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-6-26 16:46
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-6-26 16:46

C Hing,服務好唔好真係好難講,因每個人要求唔同。我的心得係要專重對方,只要當佢係你女友咁,佢就好自然咁當你係男友咁服侍。

今日又身痕,本來想試下新地方,但唔記得地址,想上網找但個生仔網又慢到差掟鰴&J瘋!對腳又不自主的去髐E樓。
我同Ada講今日心情想享受溫馨SPA,佢就問飲意式咖啡好唔好?手指著一個大眼短髮的小姑娘,嘩!依杯睇落係cappuccino ,應該唔係espresso,唔會太strong,合我口味
咁當然享受髐@個浪漫禶N式SPA,覺得自己係陳豪

相關搜索目錄: SPA 咖啡
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-7-17 14:27
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-7-17 14:27
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-7-17 14:27

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。