推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

100 1234
發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

很多處的建機二都售罄了

這處的確很靜,但玩這些的人不是一直上升的嗎??

某位失蹤人士早前弄的

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2011-4-24 21:21
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2011-4-24 21:21
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2011-4-24 21:21

引用:
原帖由 Justice2002 於 2011-6-14 23:21 發表
之前版友訂既野今日到左....

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248320_10150278707 ...
無緣參加=-=

引用:
原帖由 Justice2002 於 2011-6-15 07:28 發表

點解咁講  ....?
根本不知有團購

引用:
原帖由 JG2524 於 2011-6-15 11:56 發表

oh..如果2位師兄都係miss左order的話,咁就快d去order啦...(自己去p.61頁參考) 好似今日就last day截單架啦...
如果係其他因素的話就...小弟可能未必幫到啦..
看不到有關的東西=-=

引用:
原帖由 JG2524 於 2011-6-21 22:01 發表

可能佢個頁數移動左,你依家可以參考第60頁的#1794 文章..
搵5到的話,PM for me la...
剛剛才看到和請朋友幫手下了單,不知能不能趕上

引用:
原帖由 bt_jp 於 2011-8-13 20:37 發表

我係拎左個WORKING HOLIDAY VISA過黎日本玩+打工的女仔, 2011年1月入職TAMTAM, 大家黎到秋葉原買鐵道, 一定要上黎睇下呀, 我敢擔保, 新品的話我地公司真係便! 不過中古我地都冇賣...ORZ
你好,我也是這區的異種人,但最近沒什麼入手了,因為想找的找不到,而且真的太貴了

引用:
原帖由 kimsin 於 2011-10-31 23:38 發表

真係火X滾
Cafereo出品
砌完出左房飲杯水,返返入去就已經散曬
用夾夾住,滲膠水過一夜,另一晚才正式上水貼和其他部件

引用:
原帖由 kimsin 於 2011-11-4 21:14 發表
月師姐

早前收番黎架二式大艇已經放爆廠;所以我唔諗住長擺..而家已經入番盒收埋左
這只真的太大,另不要想細機比大機簡單,細機的膠太薄,有時候會有膠變型,所以定型步驟不能少

引用:
原帖由 kimsin 於 2011-11-4 21:14 發表
月師姐

早前收番黎架二式大艇已經放爆廠;所以我唔諗住長擺..而家已經入番盒收埋左
想看看你的機場啊

引用:
原帖由 howai 於 2012-5-18 11:49 發表
好多新铁道的NEWS... 其他未見.
http://ngi.blog.eonet.jp/

最期待係有The Truck 第8彈的消息...
這套應該會令闊別的我重返這坑

引用:
原帖由 howai 於 2012-5-18 11:49 發表
好多新铁道的NEWS... 其他未見.
http://ngi.blog.eonet.jp/

最期待係有The Truck 第8彈的消息...
還有沒有最新的消息啊??

引用:
原帖由 huicmmat 於 2012-7-27 19:09 發表
TCM (( 登場 ))
都不知什麼時候出,再者,之後套貨車八??都沒了消息

引用:
原帖由 crazy_toyman 於 2012-8-13 14:24 發表
...
希望只是試作品而已

引用:
原帖由 snowman731 於 2012-8-27 21:00 發表

我睇唔到呀............
權限100               

引用:
原帖由 huicmmat 於 2012-9-13 14:57 發表
重現
N Trailer Track Collection Vol.1 x 8 pcs @ Skynet(Aoshima)
見到想反胃            .

引用:
原帖由 crazy_toyman 於 2012-10-1 18:56 發表
兩套,麻煩

引用:
原帖由 huicmmat 於 2012-10-24 17:28 發表

仲有呢D~
看到這座東西,我只想到土瓜灣=-=

引用:
原帖由 Fred-perry 於 2012-12-1 21:56 發表
店小二,兩套打包,謝謝

有沒便宜的n路軌介紹啊??,因我沒有電動車輛,只是用來展示而已

引用:
原帖由 Fred-perry 於 2013-1-31 15:59 發表
ЬьЧヱヵяヱЁъ⑦第8弾 SP
香港到了貨嗎??

引用:
原帖由 taken 於 2013-2-6 22:08 發表
this series so good

一套多少元啊??

引用:
原帖由 JRFANS 於 2013-3-16 01:39 發表
一黎搵唔番個陣的動力同埋TOMYTEC來來去去都係果D野,
購買意欲大減
不是車.鐵道就是建築物,再不是還有飛機,你想要什麼,

說話得罪了

相關搜索目錄: 建築

貨車都重新到了貨            .

100 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。