推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

沉船...可以令你連命都冇...

回復 1# 的帖子

師兄,小弟亦是過來人,你上述經歷我也試過多次了,老人家話經一事長一智,但在人性和感情上都比較難做得到,囡囡投身這個行業,無非是希望揾快錢,感到囡囡對你真情流露,其實是她的一個賣點,因為她可以令到客人有媾女feel,此乃囡囡揾錢的極上策略,簡單來說,囡囡講明BM收幾錢,ML又收幾錢,環保中出加幾多,你會覺得太商業化,就算你有興趣玩?都係定價消費,但若果媾女就大大不同,至少都行街睇戲食飯出入高消費場所,又要買靚衫送禮物,真是無底深潭,所謂人心肉造,很多男仕們都會過份沉迷而不能自拔,回想多年之前經濟好收入高時,我花在這樣的囡囡身上的金錢都覺得有所不值,但最難面對的就是作為你女朋友後還要繼續在骨場上班,雖然她口講話我唔會同其他客乜乜㗎,但關上房門後發生甚麼事就無人知曉,出得來揾食嘅女人,能夠給你有女友feel,對其他的客亦都可以,到時你會回想去年一經典廣告曼寧妹妹話︰(哦,原來佢對個個都一樣咁好嘅﹗),所以遇到這種情況,只有用平常心去面對,或當作是一種明買明賣的不道得交易,心里自然會好過一些,奉勸師兄 小心行駛  切莫沉迷﹗

骨場女子無真愛
自作多情是蠢材
囡囡只愛君錢財
過份沉迷換悲哀

相關搜索目錄: 廣告
本帖最近評分記錄
  • hungkm 體力 +20 我很認同 2011-1-27 12:44
  • hungkm 威望 +20 我很認同 2011-1-27 12:44
  • hungkm 金錢 +20 我很認同 2011-1-27 12:44
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

引用:
原帖由 中出正男 於 2011-1-5 12:39 發表 My bg wanted Chanel, LV >>>羅湖商業城哦d咪算囉   當自己系姐仔明星呀
好嘢呀,A貨都比你諗到,話時話堅野係咁意都過萬,揸住D錢點玩都得啦

回復 36# 的帖子

佢唔做桑拿做乜嘢?可能等你養﹗都話要用平常心去面對,
逐次計,好經濟,避免買衫及送禮﹗

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2011-1-18 21:08 發表 第一次約出街就俾你送回家靚女對你有啲意思噃
話唔定個個客都係咁, 第一次約出街就俾你送回家,給你有一個新女友的感覺,若你對她有意思的時候,恭喜你,因你已把雙腳踏上一隻正在入水的船,準備下沉﹗這就是醒目骨女冧客技倆的其中一種﹗

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。